Arkadija Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Počeo da gledam i negde sam na pola prve sezone. Za sada me samo ovaj post drži da ne prekinem :D. Jel to pokušavaš da gledaš Babylon 5? Džizs mi je svedok da sam odgledala svaki opskurni SF film i seriju koji su snimljeni i bili mi dostupni i da sam pročitala nebrojeno SF knjiga, ali ovo ne moguuuuuuu da gledam. :D
iDemo Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Jel to pokušavaš da gledaš Babylon 5? Džizs mi je svedok da sam odgledala svaki opskurni SF film i seriju koji su snimljeni i bili mi dostupni i da sam pročitala nebrojeno SF knjiga, ali ovo ne moguuuuuuu da gledam. :D Ne znas ti kakva je kriza kad ostanes kod kuce a na svim kanalima repriziraju ili reklame (kupite wifi peglu, elektricnu gitaru i tome slicno) ili neke varijacije na temu Opstanka i dalje redom... Onda i B5 izgleda k'o melem...
Jean-Luc Picard Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Jel to pokušavaš da gledaš Babylon 5? Džizs mi je svedok da sam odgledala svaki opskurni SF film i seriju koji su snimljeni i bili mi dostupni i da sam pročitala nebrojeno SF knjiga, ali ovo ne moguuuuuuu da gledam. :D A ono, ne znam u kom si momentu odustala, ali negde sredinom prve sezone počinju naznake kao da bi moglo biti zanimljivo. Sumnjam da je baš najbolja SF serija svih vremena, ali moći će da se odgleda.
Jean-Luc Picard Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Bez zajebancije, Babylon 5 je odličan od...pa recimo treće trećine prve sezone. Drugu sezonu sam progutao u tri dana. Problem je što u početku zahvaljujući pojedinim likovima ( G'Kar, Londo Molinari, Lenije, Vir Koto ) serija više deluje kao parodija. Međutim to je kratkotrajno. I ti, u početku parodični likovi, postaju vrlo jaki i upečatljivi, kako vreme odmiče i kako se radnja zahuktava.
Gospodin Slucaj Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Jel to pokušavaš da gledaš Babylon 5? Džizs mi je svedok da sam odgledala svaki opskurni SF film i seriju koji su snimljeni i bili mi dostupni i da sam pročitala nebrojeno SF knjiga, ali ovo ne moguuuuuuu da gledam. :D ja odgledao sve sezone ovoga http://www.imdb.com/title/tt0123816/ b5 je klasik u poređenju s tim
Pokojni Ruxin Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Vraća se humans noćas, prva sezona je bila vrlo dobra
mustang Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) pogresan topik Edited November 3, 2016 by mustang
Amelija Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Sense8 meni bilo super za gledanje i super likovi ali besmislen zaplet Mislim, zašto je onaj zli doktor hteo da ih uništi, koja je suština? I ako ih je samo 8, svi rođeni istog dana, kako i zašto su uopšte povezani sa Darryl Hannom koja se ubila i Indijcem i Zlim?
Gospodin Slucaj Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 jel to hjortron ladno spojlovala sens8?!
ivy Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 e nije los ovaj the Expanse,fino se zakuvalo ..gledam s01e05 ..
Arkadija Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Kada će i da li će uopšte biti druge sezone Colony?
jiraiya Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Obnovljeno je to odavno, mislim da tamo u januaru kreće druga, inače baš me razočara prva sezona, ajde gledao sam je najviše zato što je išla u nekom terminu tipa četvrtak, ali smorio sam se zato što se sve vrte oko one porodice, kao da gledam dramu neku a ne sci-fi, ok, ne smeta mi spora radnja ali ono je baš preterano, još na kraju kad se pojavio onaj lik u MotoGP odelu, pogledaću drugu sezonu, valjda bude bolje
Shan Jan Posted November 28, 2016 Author Posted November 28, 2016 Bez zajebancije, Babylon 5 je odličan od...pa recimo treće trećine prve sezone. Drugu sezonu sam progutao u tri dana. Problem je što u početku zahvaljujući pojedinim likovima ( G'Kar, Londo Molinari, Lenije, Vir Koto ) serija više deluje kao parodija. Međutim to je kratkotrajno. I ti, u početku parodični likovi, postaju vrlo jaki i upečatljivi, kako vreme odmiče i kako se radnja zahuktava. Reci... vredelo je cekati :) Gde si sada ako nije tajna?
Recommended Posts