djuras Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 uzasna epizoda Helix-a ne secam se da sam video vecu kolicinu gluposti u 45min
Weenie Pooh Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Ih, pa Filipenko je više bio u WH40k fazonu, a Sensates su direktno iz Planescapea ukradeni. Samo je ubudženo 8 da bi se bilo cool & hip, tamo negde u godini 2002.
Lrd Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Pa dobro™, ali očigledno nisu isti Sensejti. I da se nosiš. Sad mi se opet neodoljivo igra Torment. Setio sam se da ga nisam igrao jebene tri godine. Kako sad da nađem vremena, popizdeću.
Weenie Pooh Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Ne znam ja da li su isti, ta riba u ogledalu može da prođe kao Faktol Montgomeri: Dogodine sledeća sezona u Sigilu...
Lrd Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Pa i ovaj tip na ovom stillu liči na Namelessa, samo da mu nije blea pena i da ima sve ožiljke i dužu crnu kosu. Isti.
Lrd Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Provalili smo ih bez odgledane epizode I u finalu sezone će tip pitati svoju senku: What can change nature of a man? A poslednji kadar je kako on klima glavom i odlazi u fray. Idem samo da podelim statsove na liku. Nema večeras igranja, kasno je.
Weenie Pooh Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Imaš tu završnu scenu ovde, na 7m37s: Jesu već kastovani Takeshi Kitano kao Dak'kon i Billy Piper kao Annah? Nisam siguran koliko mi leži ovaj Sayid u ulozi Mortea, ali dobro sad...
djuras Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 jel zna neko nesto vise o Dark Matter? krece za nedelju dana http://www.imdb.com/title/tt4159076/?ref_=nv_sr_1
Lrd Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Počeo sam Sens8. Ne znam za sad ni da li je SF serija uopšte. Ima nekog šarma, ali je konfuzno i nabacano malo, bar u početku. Mada, originalna muzika je dobra, a ima i interracial lezbejaka, tako da ću nastaviti još.
djuras Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 odgledao 6 epizoda zanimljiva ideja, ali izvedba lici na jednu ogromnu, visokobudzetnu gay pride reklamu
Skyhighatrist Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ja stigao do devete, nikako da se povežu jbmm... malo je sporo na momente, al' nadam se nekom raspletu u poslednjih dve-tri...
boshoku Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Počeo sam Sens8. Ne znam za sad ni da li je SF serija uopšte. Ima nekog šarma, ali je konfuzno i nabacano malo, bar u početku. Mada, originalna muzika je dobra, a ima i interracial lezbejaka, tako da ću nastaviti još. sve odgledo - realno, pre romance do li sf - ništa se ne dešava, ništa...
Arkadija Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Pa dobro, dal da gledam ili ne. Niste mi definisani.
Recommended Posts