Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SF serije

Featured Replies

Мајмуни су кеса. :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 1k
  • Views 104k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam gde bih pisao, pa ajd ovde. Zbindžah par serija sličnih afiniteta, uglavnom su SF sa dozama misterije, intrige i jakim distopijskim okruženjem, a i sve ih nekako karakteriše šablonska naracija

• Francusska Missions. Ljudi sleću na Mars i tamo nađu sovjetskog kosmonauta koji je poginuo pre 50 godina. Meni super za sada.

• SF serije, svaka do sad

Posted Images

Ne kažu kada  :( , ali je dobra vest.

Ово је збиља одлична вест.

ja skinuh upravo The Man in the High Castle pa će valjda doći na red ovih dana

The City & the City may become a four-part BBC drama bi me obradovalo jako, iako mislim da bi bilo tesko ekranizovati setting price dva grada na istom mjestu, tj. jedan, ali da ne ulazim u detalje :). A Kim Bodnia kao Borlu djeluje kao super ideja.

Ne kažu kada :( , ali je dobra vest.

Мислим да вреди да се сачека.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 weeks later...

Ne znam da li je spominjao neko mini seriju Ascension?

Na wiki piše da serija ima 6x1 sat epizoda ali u pitanju je greška, ima tri oko sat, verovatno ima 6 po pola sata, koje su spojene. 

Priča je jako dobra, stalno se razvija uglavnom u dobrom smeru. Problem je u užasnom kastingu i klimavoj glumi. Biće vam zanimljivo da vidite Number 6 iz Battlestar Galactice, manje više svi ostali su neuverljivi i neumorno ukazuju na to kroz svako pojavljivanje na ekranu. 

Ne kajem se što sam pogledao, though. Gledljivo je. 

Мислим да вреди да се сачека.

saglasje - pilot epizoda je baš dobra

zavrsila sam sa Supernaturalom,obrisala na s10e6 ne mogu vise,smorili su

a uzela sam da gledam nesto klasike  :lolol:  i bbcija  http://www.imdb.com/title/tt0862620/

ja jako volim Rusella T. i moj najnesrecniji dan u zivotu je bio kada je napustio Dr Who kru  :cry:

tako da cu ovo da gledam..

zavrsila sam sa Supernaturalom,obrisala na s10e6 ne mogu vise,smorili su

W-T-M-I-L

o-k   :lolol:

a i inace ja nemam zivaca da gledam serije u realnom vremenu i kad stignem realno vreme obicno se jako smorim..pa onda cekam nekoliko epizoda pa onda obicno zaboravim i na seriju i sta sam gledala..tako da mora biti jbno zanimljivo da bih je ja cekala..

odoh traziti istoriju i sta nisam gledala u poslednjih 20god da skidam i gledam..zajebi realno vreme..

o-k   :lolol:

a i inace ja nemam zivaca da gledam serije u realnom vremenu i kad stignem realno vreme obicno se jako smorim..pa onda cekam nekoliko epizoda pa onda obicno zaboravim i na seriju i sta sam gledala..tako da mora biti jbno zanimljivo da bih je ja cekala..

odoh traziti istoriju i sta nisam gledala u poslednjih 20god da skidam i gledam..zajebi realno vreme..

Imaš po ovom topiku nekoliko vrrrrrrhunskih, a među njima i najbolju SF seriju svih vremena.

taman sam se spremao da odustanem od 100... kada ono, poslednje dve epizode druge sezone :Hail:

cekam trecu sezonu sada definitivno :jerry: