freakns Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 jbt ko pile pred klanje sam Link to comment
Jean-Luc Picard Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Daj burnerko... pa Nole ovde ne bi ni Nadala mogao da dobije... Link to comment
Jean-Luc Picard Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Inače Flavia nam savetuje da se kladimo na TIpsu...http://www.bettingpro.com/category/Tennis/Flavia-Pennetta-advises-backing-Janko-Tipsarevic-to-beat-Novak-Djokovic-2011112500224/ Link to comment
Afterburner Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Sve to stoji, rekoh cak ranije da su 2. i 3. set protiv Tsonge pokazali da nije nepobediv, ali realno posmatrajuci nivo tenisa kod obojice, Nole se ne krece uopste i casovnicar bi ga unakazio ako pruzi isti fizicki nivo igre. Mudrost je i povuci se sa terena ako mozes i ostaviti bitku za drugi dan, npr. u pet setova sledece godine. Vreme radi za Noleta, za Feda ne.hell, jeste, samo ja mrzim tu mudrost konkretno :D to bi bio ovaj radnije novaku prvi put da malo potceni pricu i da sporije udje u zonu i mozda je sad vec kasnone obracajte paznju na moju kontemplaciju, verovatno ste u pravufreak, ti meni sekiru, a ja tebi glupu ribu Link to comment
Afterburner Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 ma bre idu oni na maldive ni po' jada Link to comment
burekdzija Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Inače Flavia nam savetuje da se kladimo na TIpsu...http://www.bettingpro.com/category/Tennis/Flavia-Pennetta-advises-backing-Janko-Tipsarevic-to-beat-Novak-Djokovic-2011112500224/ U, kvota 3 na Janka. Nole da ulozi sve pare sto je zaradio ove godine protiv sebe i bice na Maldivima da se jede i pije. Plus ce da prestigne celu Fedovu zaradu u karijeri bez da se oznoji. Link to comment
freakns Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 freak, ti meni sekiru, a ja tebi glupu ribu ja stvarno ne znam sta ljudi imaju protiv nje... sva je ... za pokidati! Link to comment
Jean-Luc Picard Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 ja stvarno ne znam sta ljudi imaju protiv nje... Previše je pasivna Link to comment
Afterburner Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 kud postavih njenu fotku Link to comment
freakns Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Previše je pasivna :lol: idi bre u kurac Link to comment
anantaram Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Sad bolje da pusti Tipsu da pobedi da bi stavio Ferera pod pritisak? A ovaj nije mogao ovako da igra protiv Berdiha? Link to comment
duda Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Sad bolje da pusti Tipsu da pobedi da bi stavio Ferera pod pritisak? A ovaj nije mogao ovako da igra protiv Berdiha? pa sad je to najbolja opcija.izgleda da i nole to zna :D Link to comment
goofs Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Jao Jankela, koliko li sad boli onaj mec-volej protiv Berdiha Link to comment
ducca Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Nisam siguran ko se vise smorio, Vujcin ili sam Janko.... Link to comment
Recommended Posts