Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opšti topik o EU (ex kriza Evrozone)

Featured Replies

2 minutes ago, EvilMile said:

Vole ljudi da ih se jebe i 4 put.

Bome Ljubljančani vole da ih ZJ jebe več 5 put. fantom

• Replies 3.8k
  • Views 441.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bejzbolka
    bejzbolka

Malopre čitam ovu vest, pročitao sam dva puta da vidim jesam li dobro razumeo. Iz perspektive političkog života u Srbiji ovo izgleda kao da se dešava na drugoj planeti.

• Nestorescu

• Gde je Putin desničar, šta je sa vama? Putin je čovek bez bilo kakve ideologije, on je deep state tehnokrata bezbednjačkog usmerenja, o bilo kakvoj ideologiji verovatno ima mišljenje kao i o bilo kakv

Posted Images

Zokaru vole babe, a i protivkandidati su mu bili ko da su jih pravili magarac i taraba

Ali Janša kad god izgubi izbore prvo što reče jest: Ocekujem da čemo vrlo brzo ponovo imati izbore kecman.

Naravno, uvek žrtva i on i njegovi mandrili inbredi

10 minutes ago, EvilMile said:

Naravno, uvek žrtva i on i njegovi mandrili inbredi

Meni je neverovatno da on ne vidi da je upravo on najveći problem SDSa i desnice uopšte. Mada kad samo pomislim da bi umesto njega za predsednika došli Hojs, Grims, Mahničph34r.

Lepo je neko rekao, da je od 100 ljudi koje vidiš 50 idiota, a od ostatka za koji misliš, da su normalni odračunaj pola, pa ćeš doći do realnog broja.A možda sam samo ja glupan.

Našu čistačicu u firmi sam skoro poslao u genitalije, priča žena, koja je dobila pravo glasa pre 2 godine, kako treba glasati Stevu, jer treba neko lud. Treba, baš treba, skotrljala se s nekog brda u RS, da mi navali bedu i luđake na leđa ko u Bosni

3 minutes ago, EvilMile said:

Lepo je neko rekao, da je od 100 ljudi koje vidiš 50 idiota, a od ostatka za koji misliš, da su normalni odračunaj pola, pa ćeš doći do realnog broja.A možda sam samo ja glupan.

Našu čistačicu u firmi sam skoro poslao u genitalije, priča žena, koja je dobila pravo glasa pre 2 godine, kako treba glasati Stevu, jer treba neko lud. Treba, baš treba, skotrljala se s nekog brda u RS, da mi navali bedu i luđake na leđa ko u Bosni

mozes da bezis, ali ne mozes da se sakrijes lolol

Bome Stevo je postao slovenački Dritan Abazović lolol

3 minutes ago, cedo said:

mozes da bezis, ali ne mozes da se sakrijes lolol

Najstrašnija reč za nas drugu generaciju: "zemljače"

15 minutes ago, EvilMile said:

Najstrašnija reč za nas drugu generaciju: "zemljače"

teskoe u tudjini fantom.

zemo je najvise sto imas zajednicko. nista muzika, filmovi, pogled na svet oko tebe, nesto ...

6 minutes ago, cedo said:

teskoe u tudjini fantom.

zemo je najvise sto imas zajednicko. nista muzika, filmovi, pogled na svet oko tebe, nesto ...

Pa iskreno, osim jezika i ić u prezimenu baš i nema mnogo, odrasli smo u drugačijim sistemima i uverenjima

9 hours ago, EvilMile said:

Tu ima široka lepeza budala, hard core nacoši (Janša), crkvenjaci, koji bi žene vezali za šporet (Nsi), nesretnici ravnozemljaši/avaksi (Stevanović), ne volimo Janšu jer je grbavac, više volimo njegovog zamenika, jer ne meri javno dokle rastu kuruzi (Logar) i meni najdraži - liberalni pristojnity-svi su isti ko jih jebe ide na kafu u Trst, lep je dan, plaćam 0.5% veći porez, ništa mi ne valja. Vole ljudi da ih se jebe i 4 put.

Meni rekli neki rodjaci u SLO, da su se SLovenci mnogo zajebali sto su lako dali drzavljanstva i glasanje nasima, Bosancima, Kosovarima... jer glasaju te neke slovenacke lose pol opcije.

11 hours ago, Mel said:

Meni rekli neki rodjaci u SLO, da su se SLovenci mnogo zajebali sto su lako dali drzavljanstva i glasanje nasima, Bosancima, Kosovarima... jer glasaju te neke slovenacke lose pol opcije.

Pa sad zajebali, to su manje više ljudi koji su došli u 70im kao radnici za industriju, nije to bio neki cvet inteligencije, ne kapiraju, da će u očima domorodaca zauvek biti dođoši, malo bolji od filipinaca i senegalaca. A još kada vide nekog sa našim prezimenom, to je odmah bonus. Ima tu dosta štovatelja lika i djela Vjekoslava od Hrtkovaca, Vučića i Putina, kojima bi Stevo prodao dupe za gubernaturu.

@Krampa

Kako funkcionise politicka scena u Danskoj sa ovolikim brojem stranaka na 6 miliona ljudi?

4 hours ago, bags said:

@Krampa

Kako funkcionise politicka scena u Danskoj sa ovolikim brojem stranaka na 6 miliona ljudi?

bez problema. vlada se pravi ili na levoj ili desnoj strani osim prosli put kada je premijerka napravila pravi put vladu na sredini i upropastila scijaldemokrstsku stranku. danas su upravo izbori. 12 partija i 4 severnoatlanske tj. 2 grenlandske i 2 farske. celi spektar, od socijalisticke partije (ca. 8%) pa sve do nacional-konzervativne (8-9%). zadnjih par godina sve su se partije pomerile u desno, tako da su socijaldemokrati otisli u neke liberale-konzervativce. kao i u celoj evropi. sada se vlada sastoji od socijaldemokrata, moderaterne i venstre. nikad vidjeno. danci se levom nogom krste.

samfundsfag_c_politik.png

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.