villiem Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 "Ratni front je izgubljeni raj čovečanstva" nadam se da ostatak vrha nije ovoliko usamljen bice osvete na pravom mestu i u pravom trenutku, kazu trampu su rekli pola sat pre, sefe bice neka akcija danas, budi kod telefona
Gandalf Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 13 minutes ago, Budja said: Mada jeste smesno ovo o cackanju mecke.
Zabalujev Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Ne znam kako se te sankcije uklapaju u priču o nekažnjavanju, no sigurno ih više boli ekonomsko mrcvarenje nego što im tu i tamo zagine koji general, pukovnik ili koja desetina "dobrovoljaca". Press F to pay respects i ajmo dalje. Uostalom, šta će Amerikanci tamo?
ObiW Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 I ja se pitam otkud Iranci u Iranu. Nije ovo bio običan general, ovo je bio njihov Koča Popović, legenda Sutjeske i Zelengore.
Zabalujev Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Mesopotamija, puritanska prapostojbina. Dedovina Trampovih. Što se tiče lika i dela đenerala, Lava istoka, za sladokusce preporučujem one intervjue na Tasnimu gde prva stranica ode na rutinske molitve i zahvalnice Poslaniku i Mučenicima, prvo novinar, pa intervjuisani.
Gandalf Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 (edited) 40 minutes ago, Zabalujev said: Ne znam kako se te sankcije uklapaju u priču o nekažnjavanju, no sigurno ih više boli ekonomsko mrcvarenje nego što im tu i tamo zagine koji general, pukovnik ili koja desetina "dobrovoljaca". Press F to pay respects i ajmo dalje. sankcije vlasti i njihovim ambicijama nisu posebno štetili, a jako lepo su prošli u Iraku, Siriji, Jemenu. u Iraku i Siriji su za Obaminog vakta imali i carte blanche. Edited January 3, 2020 by Gandalf
ArleKino Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 34 minutes ago, ObiW said: Nije ovo bio običan general, ovo je bio njihov Koča Popović, legenda Sutjeske i Zelengore. Ako je bio samo Iranac, a ne Irančunda™, možda su ga i njegovi roknuli.
radisa Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Just now, Tsai said: Ima li vesti kakve konkretne mere Iran preduzima? Ako se ujtru probudiš, pročitaćeš...
ObiW Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 57 minutes ago, ArleKino said: Ako je bio samo Iranac, a ne Irančunda™, možda su ga i njegovi roknuli. Nije bio njihov Džemal Bijedić, ako si na to mislio.
3opge Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 3 hours ago, villiem said: "Ratni front je izgubljeni raj čovečanstva" nadam se da ostatak vrha nije ovoliko usamljen bice osvete na pravom mestu i u pravom trenutku, kazu trampu su rekli pola sat pre, sefe bice neka akcija danas, budi kod telefona aha, hoce to.
theanswer Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Ovi ludaci ne staju. Targetovan konvoj 2 vozila severno od Bagdada, lideri PMF u njemu. Ne zna se još koga su skinuli.
theanswer Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 (edited) Al Zaidi vođa Imam Ali brigade, ranjen u bitci kod Mosula kada je ratovao zajedno sa Amerima ubijen. I još dvojica top komandanata iz PMF. Sedam mrtvih ukupno. Ipak pretekao Al Zaidi. Oglasio se da je živ Edited January 3, 2020 by theanswer
Recommended Posts