Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

3 minutes ago, Roger Sanchez said:

Pa to je sasvim u skladu s prevladavajućim četverogodišnjim ukrajinskim diskursom na ovom forumu, među njime i tvojim izdanjima fantom

Da zanemarimo par (hiljada) sitnijih razlika, ja bih se fokusirao na činjenicu da mi danas znamo ishod WW2, a ne znamo kako će stvari ići u Ukrajini.

Dakle, lik ili sugeriše da je bilo bolje biti na strani gubitnika (pa da nas posle Staljin utera u Varšavski pakt), ili da bismo mi bili taj jezičak na vagi koji bi poraz nacista nekako pretvorio u trijumf (pa posle valjda budemo nagrađeni svojim parčetom lebensrauma).

Prosto ne zna čovek šta je luđe.

• Replies 11.1k
  • Views 990.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

Sve smo prvi radili.

5 hours ago, Jeremija said:

you are not spy, right D

svasta je on napricao ovde

6 hours ago, Weenie Pooh said:

Da zanemarimo par (hiljada) sitnijih razlika, ja bih se fokusirao na činjenicu da mi danas znamo ishod WW2, a ne znamo kako će stvari ići u Ukrajini.

Dakle, lik ili sugeriše da je bilo bolje biti na strani gubitnika (pa da nas posle Staljin utera u Varšavski pakt), ili da bismo mi bili taj jezičak na vagi koji bi poraz nacista nekako pretvorio u trijumf (pa posle valjda budemo nagrađeni svojim parčetom lebensrauma).

Prosto ne zna čovek šta je luđe.

Овај дува у томбон? Кога брига шта тромбонџија дума о стварима о којима појма нема. Плаћају њему ове мудролије?

Zanimljive vesti, ocekuje se dolazak nekoliko kineskih ratnih brodova na prostor Omanskog zaliva i Arapskog mora. Ukoliko SAD pokusa da zaustavi, i/ili se iskrca, na kineski trgovacki brod pocinje "igra kukavice" - dokle je ko spreman da ide. Da li ce Kinezi imati hrabrosti da se fizicke isprece ispred svog trgovackog broda? Ako krene pucnjava dokle ce da ide, upozorenje ili i potapanje plovila.

Ovo je "zanimljivo" odmeravanje snaga i nije prvi put da se desava u novijoj istoriji. Blokada Kube i povlacenje Sovjeta. Ali i 1971 zaustavljanje 7me flote da napadne Indiju.

Ili ruski ratni brodovi koji pruzaju zastitu svojim trgovackim brodovima u Lamansu i u Baltickom moru.

Ko ce prvi (nadam se) da trepne?

Iran's military more capable than Trump administration is publicly acknowledging, sources sa

https://www.cbsnews.com/news/iran-more-capable-than-trump-admin-publicly-acknowledging/

Washington — The Islamic Republic of Iran maintains more military capabilities than the White House or Pentagon has publicly admitted, according to multiple U.S. officials with knowledge of intelligence on the matter. 

About half of Iran's stockpile of ballistic missiles and its associated launch systems were still intact as of the start of the ceasefire in early April, three of the officials told CBS News.

Roughly 60% of the naval arm of the Islamic Revolutionary Guard Corps is still in existence, the officials said, including fast-attack speed boats. On Wednesday, Iranian gunboats attacked several commercial ships in the Strait of Hormuz, shortly after President Trump announced he was unilaterally extending a ceasefire to allow more time for peace talks.

9 hours ago, Jeremija said:

Kad smo vec kod kadrova.

Ni caciji im nisu ravni.

Riviera. The Swiss Alps. Milan. A $3,500 Bottega bag. Cartier jewelry. Half her rent. Allegedly, the two met on Hinge and had a very expensive 3-month fling. In texts, she called herself "boss princess" and told him she was "above being tested" when he warned her about drug use risking her clearance. She allegedly had a profile on sugar daddy site Seeking under the name "Alessia," and claimed her jewelry was "trophies from sugar daddies" who also paid for her education. Varvaro says she did nothing wrong and this is "just a mad ex-boyfriend putting crap together.” The woman in charge of keeping Americans safe from terrorists is a 29-year-old sugar baby. Ok then… Source: Daily Mail

Ah taj bipartisanship, kako je lepo videti ih da sarađuju, čuvaju kvalitetne kadrove na prelasku iz jedne u drugu administraciju wub

Yarn

Let east meet west. We'll build a golden bridge.

Scent of a Woman (1992) clip with quote Let east meet west. We'll build a golden bridge. Yarn is the best search for video clips by quote. Find the exact moment in a TV show, movie, or music

Šteta samo što nisu našli neko mesto za onog ćelavog džendergoblina što je bio zadužen za bezbednost nuklearnih reaktora i krađu kofera po aerodromima.

Još hiljadu godina neka vladaju.

/OT

Veliki humanitarac spasao osam AI-generisanih žena koje mu je neko onlajn poslao, tvrdeći da su osuđene na smrt u iranskim zatvorima hailhailhail

Cemu ovo? Za koga je ovo? Sprdaju ga i levo i desno mesecima, ne znam kako americki SNSovci dozivljavaju, kapiram da nekog i radi, ali opet nekako verujem da ima vise kontraefekat?

30 minutes ago, Mel said:

Cemu ovo? Za koga je ovo? Sprdaju ga i levo i desno mesecima, ne znam kako americki SNSovci dozivljavaju, kapiram da nekog i radi, ali opet nekako verujem da ima vise kontraefekat?

Washington Examiner, 1 kozervativno glasilo, mu otkazalo poslusnost.

Ima tacno 0% sanse da Tramp zavrsi mandat.

Kad smo vec tu, jos 1 od kadrova.

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Veliki humanitarac spasao osam AI-generisanih žena koje mu je neko onlajn poslao, tvrdeći da su osuđene na smrt u iranskim zatvorima hailhailhail

"Nafisa i njenih sedam drugarica su usamljene i zele qrac a nalaze se samo 34 kilometra daleko od Ormuza"

I veseli Doni naseo.

• Popular Post

Danas je dan za bisere. Neverovatno.

"repair ties" between President Trump and Italy’s Prime Minister Giorgia Meloni.

Edited by Budja

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.