Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

5 hours ago, Shan Jan said:

Dok god traje rat niko nece razmisljati o tome. Ko kod nas '99.

a kad prodje? Bice beda ko kod nas 2000, jos i gore.

• Replies 11.1k
  • Views 990.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

Po svim teorijama, ekonomija je krucijalna za drustvenu stabilnost, ali moguce da u Iranu nije...

50 minutes ago, Jeremija said:

Po svim teorijama, ekonomija je krucijalna za drustvenu stabilnost, ali moguce da u Iranu nije...

... aj da ne lajem, pa ako neko 'oće da te realno istrebi ako mu ne ispuniš sve 'ebene zahteve - verovatno nije. Jeste važno šta ćeš sutra jesti, osim u situaciji kad ne znaš dal' ima to - sutra-.

Nisam zlonameran, ali takođe moram da pitam - zašto ove teorije ne feceraju u slučaju Ukrajine?

I da, nova pretnja Trumpa da će Iranu uništiti sve elektrane ako ne postigne dogovor o isporuci obogaćenog uranijuma.

....a Huti prete zatvaranjem bab el mandeba

Edited by Marcus Wulffings

1 hour ago, Miki_belavista said:

a kad prodje? Bice beda ko kod nas 2000, jos i gore.

Bas tako. I to ce biti nadam se konacno prilika da skinu mule.

Nova.rs
No image preview

Tramp ponovo preti uništenjem Irana: „Vreme je da se učin...

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovo je uputio oštre pretnje Iranu u objavi na društvenoj mreži Truth Social. „Iran je juče odlučio da ot

9 hours ago, Bud Stonebraker said:

Ovi su u totalnom raspadu, -10%gdp, 60%inflacija, 1.5mil riala to usd; ali prete da ce odseci sopstvenu patku ako treba glede hormuza

Momcima treba dati vremena da se urazumeD

Dje ti je broj o padu produktivnosti i odnos servisi - proizvodnja u cjelokupnom BDP?

6 hours ago, urkozamanje said:

Ja imam neku vrstu razumevanja cak (kao i prema nekim ljudima u Srbiji). Nije lako ostati "neozracen" kad si izlozen toliko. Ko zna kakvo je tek tamo bombardovanje.

Bomboardovanje postoji, ali godina je 2026 i (jos uvijek) nije ukinut internet.

Ošo Đejdi u Islamabad, ispalo da ga tamo nitko ne čeka.

4 hours ago, Shan Jan said:

Bas tako. I to ce biti nadam se konacno prilika da skinu mule.

Prvo te tzv "mule" treba da - kapituliraju.

A kome li se samo radujete da mi je znati, Pahlaviju garant

6 minutes ago, dillinger said:

kome li se samo radujete da mi je znati, Pahlaviju garant

Vo imja Oca Šahanšaha Alija i Sina Šahanšaha Mođtabe, čemu ovo?

da mi je znati sta su vam te mule toliko skrivile, otkud ta cudna opsesija

16 hours ago, Bud Stonebraker said:

Ovi su u totalnom raspadu, -10%gdp, 60%inflacija, 1.5mil riala to usd; ali prete da ce odseci sopstvenu patku ako treba glede hormuza

Momcima treba dati vremena da se urazumeD

vidi sta smo ti uradili od ekonomije mama (iran)

vidi sta smo ti uradili od ekonomije mi (SAD)

13 hours ago, ronin said:

Malo je i sramotno ovo što piše ovaj momak Bud...

Ja gledam da li sam ja lud pa mi se samo pričinjavaju ovakve boleščine:

On 18. 4. 2026. at 7:57, Bud Stonebraker said:

Iranci opet djidaju, vrv cekaju da se Mudjtabi opravi faca (sa bradicom) kad se pojavi na TV a da ne bude 1 horror show

Pa skrivile su iranskom narodu koji ih vecinski mrzi dok oni unazadjuju takvu zemlju i kulturoloski i ekonomski. Pahlavi je Mosadov agent, mislim da nikog u Iranu nije briga za njega. Videcemo sta ce biti, nezgodacija u tim muslimanskim zemljama je sto uvek postoji plodno tle za ekstremniju verziju islama ali meni je bar Iran, kad sam bio tamo, delovao kulturnije i obrazovanije i od Turske a njima jos nisu zavladali ljubitelji burki.

3 hours ago, Shan Jan said:

Pa skrivile su iranskom narodu koji ih vecinski mrzi dok oni unazadjuju takvu zemlju i kulturoloski i ekonomski. Pahlavi je Mosadov agent, mislim da nikog u Iranu nije briga za njega. Videcemo sta ce biti, nezgodacija u tim muslimanskim zemljama je sto uvek postoji plodno tle za ekstremniju verziju islama ali meni je bar Iran, kad sam bio tamo, delovao kulturnije i obrazovanije i od Turske a njima jos nisu zavladali ljubitelji burki.

Ovo sravnjivanje ce jako da ih dodatno kulturizuje. No dobro. Sto kazu neki, trte se decenijama protiv Izraela, sta se drugo moglo ocekivati.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.