Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Ne bi me cudilo da veceras ili sutra bude naka kopnena akcija SAD.

WTI je zavrsio nedelje pre $100 a Brenta na $113

• Replies 10.9k
  • Views 974k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

9 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Teren kao stvoren za invaziju kopnenim putem...

ovo saudijska arabija?

Lil' Marco u frkici, ali nedovoljnoj da pomene u kojoj valuti Iran namerava da naplaćuje prolaz kroz Hormuz.

"Nama ne smeta previše, ali ostatku sveta, uf! Šta će oni ako ¥ zameni $, propadoše! Moraće nešto da urade oko toga, realno. Evo mi smo spremni da im pomognemo."

Trenutno napad na Tel Aviv, ima zrtava.

Izrael odgovara napadom na NE u izgradnji Buser.

Mali Miki pokusava da, kao vest retoricar, logicki artikulise i spinuje bljuvotine Trampa i Hegseta. Ne bih ja ovome pridavao neki znacaj.

3 hours ago, namenski said:

Rado bih, ali ne baratam kablovima i prekidacima...

nobles

Bez zajebavanja, napiši mi raj deo istorije!

Irancima bolje idu one Lego animacije, ovakav video bi kod Amerikanaca prštao samo tako...nisam zadovoljan.

11 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Irancima bolje idu one Lego animacije, ovakav video bi kod Amerikanaca prštao samo tako...nisam zadovoljan.

Najbolje bi bilo da se ne kurče uopšte na društvenim mrežama, ima sigurno posla na terenu (ko hoće da radi).

Realno je trebalo da quit while they were ahead, još tamo posle ubistva Sulejmanija kad je neki zvaničnik rekao da odmazde nažalost neće biti jer američki heroji, Spajdermen i Sunđer-Bob, nisu stvarni.

Edited by Weenie Pooh

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Lil' Marco u frkici, ali nedovoljnoj da pomene u kojoj valuti Iran namerava da naplaćuje prolaz kroz Hormuz.

"Nama ne smeta previše, ali ostatku sveta, uf! Šta će oni ako ¥ zameni $, propadoše! Moraće nešto da urade oko toga, realno. Evo mi smo spremni da im pomognemo."

ludilo, koliko zele da uvuku evropu u svinjac koji su sami napravili. carska logika. vi, kojima mnogo treba nafta idite i ratujte mnogo a mi cemo vam pomoci, nama nafta treba malo, pa cemo malo ratovati. D ameri su carvi nevidjeni.

13 minutes ago, Weenie Pooh said:

Najbolje bi bilo da se ne kurče uopšte na društvenim mrežama, ima sigurno posla na terenu (ko hoće da radi).

Realno je trebalo da quit while they were ahead, još tamo posle ubistva Sulejmanija kad je neki zvaničnik rekao da odmazde nažalost neće biti jer američki heroji, Spajdermen i Sunđer-Bob, nisu stvarni.

Zamisli da Indijci ozbiljno zategnu odnose sa nekim, ne moraju ni da zarate... šta bi se tu sve snimalo...

8 minutes ago, Krampa said:

ludilo, koliko zele da uvuku evropu u svinjac koji su sami napravili. carska logika. vi, kojima mnogo treba nafta idite i ratujte mnogo a mi cemo vam pomoci, nama nafta treba malo, pa cemo malo ratovati. D ameri su carvi nevidjeni.

Od svega ovoga čini mi se da će Ukrajina najviše najebati...

1 hour ago, Krampa said:

Sto je najgore ima istine u tome. Evropa je sama kriva sto se previse uljuljkala. Da je usla full u zamenu gasa kroz zelenu struju i nafte kroz EV, sada bi joj mozda bilo dovoljno to sto vadi izmedju Skotske i Norveske, plus manje dostave sa raznih strana. Ovako zavisi od toga koliko ce drugi da zapocinju ratove po svetu.

Kina kroz Zelenu struju plus EV i USA kroz skriljce su mnogo pametnije radili plus su to jake centralizovane zemlje koje imaju snagu da nateraju druge igrace da rade sta oni zele i da im ekonomija ne trpi.

6 hours ago, radisa said:

Od svega ovoga čini mi se da će Ukrajina najviše najebati...

Туга баш.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.