Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Samo se vi zezajte. Ja verujem da je Commander in Chief dobio elaborat iz Pentagona na 30-tak strana i da će na osnovu toga da donese najpametniju odluku.

That 70S Show Lol GIF by Peacock

• Replies 10.9k
  • Views 974k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

2 minutes ago, bios said:

Samo se vi zezajte. Ja verujem da je Commander in Chief dobio elaborat iz Pentagona na 30-tak strana i da će na osnovu toga da donese najpametniju odluku.

That 70S Show Lol GIF by Peacock

Komander ima pametnija posla, da evocira uspomene na večeru sa ovom plavušom sa Foksa covid19... neki prioreti mora da se znaju, stara škola, Bajo moj.

9 minutes ago, 3opge said:

da padobranci ne moraju da uzimaju Uber kad skoce?

.

Ne znam, ali verovatno razlog ovom nije guzva na aerodromskom parkingu.

.

6 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Komander ima pametnija posla, da evocira uspomene na večeru sa ovom plavušom sa Foksa covid19... neki prioreti mora da se znaju, stara škola, Bajo moj.

Kruži priča potekla od matorog ludaka Boltona da još u prvoj administraciji nije bio u stanju da pročita ništa duže od naslova, plus jednu, dve rečenice. I to komanduje u ovom ratu.

2 minutes ago, bios said:

Kruži priča potekla od matorog ludaka Boltona da još u prvoj administraciji nije bio u stanju da pročita ništa duže od naslova, plus jednu, dve rečenice. I to komanduje u ovom ratu.

Naravno da nije u stanju. I sada mu dnevno daju "video izvestaje" od dva minuta gde mu pokazuju samo ono sto su digli u vazduh. Nesto kao Rambo/Top Gun hajlajtsi, ali bez onoga gde su oni pogodjeni.

2 minutes ago, dragance said:

Naravno da nije u stanju. I sada mu dnevno daju "video izvestaje" od dva minuta gde mu pokazuju samo ono sto su digli u vazduh. Nesto kao Rambo/Top Gun hajlajtsi, ali bez onoga gde su oni pogodjeni.

Najefikasnije bi bilo da sve izbacuju na Fox u prime time covid19

17 minutes ago, bios said:

Nije samo od Boltona, evo šta stoji na Cijinom zvaničnom sajtu u knjizi o obaveštajnim brifinzima američkih predsednika:

Asked how closely Trump read the PDB [President's Baily Brief] itself, [a career CIA analyst Ted] Gistaro replied, “He touched it. He doesn’t really read anything.” [former Director of National Intelligence James] Clapper agreed, saying “Trump doesn’t read much; he likes bullets.” Trump’s style was to listen to the key points, discuss them with some care, then lead the discussion to related issues and others further afield. This turned out to be the general model for PDB sessions.

https://www.cia.gov/resources/csi/static/Getting-to-Know-the-President-Fourth-Edition-2021-web.pdf

Edited by vememah

34 minutes ago, barba said:

.

Ne znam, ali verovatno razlog ovom nije guzva na aerodromskom parkingu.

.

Ako se ne varam, Rusi su u prvim danima rata u Ukrajini, na neke aerodrome jednostavno sleteli.

Samo humanitarna?

48 minutes ago, spettacollo said:

Ako se ne varam, Rusi su u prvim danima rata u Ukrajini, na neke aerodrome jednostavno sleteli.

Sleteli na Gostomelj i bezveze izginuli, jer logistika nije mogla da isprati sve to. Mislim da je to ona čuvena kolona od 40km tenkova, kamiona i ostalog koja se zaglavila i ovi na aerodromu su zbog toga nadrljali. Nije toliki problem sleteti nego preživeti i uspostaviti vazdušni (ili kopneni) most kojim će da se dostavlja iće, piće, pojačanja i ostalo. Imali su i Ukrajinci sličan (ovog puta u vodi) pokušaj kod Krinkija, i to je puklo iz istih razloga.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

25 minutes ago, Emerald said:

Samo humanitarna?

A ovaj kako izmedju Dagestana i Irana? Kontakttacke po Kaspijskom moru su bombardovane vec...?

4 minutes ago, Mel said:

A ovaj kako izmedju Dagestana i Irana? Kontakttacke po Kaspijskom moru su bombardovane vec...?

Kako kako, tu imaš brat bratu 500 km kroz pitoreskni Azerbejdžan.

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Kako kako, tu imaš brat bratu 500 km kroz pitoreskni Azerbejdžan.

A sto bi ih Azerbejdzan pustio?

Mel misli da je Azerbejdzan toliko mocan da moze da odbije Ruse I Irance.

Sada ce se proveriti da li je to istina.

Mozda jesu.

Edited by Emerald

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.