Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

• Popular Post
Just now, x500 said:

SAD i OTAN su napravili dogovor o evakuaciji svojih baza u centralnom Iraku. Dogovor je napravljen za pobunjrnickim (pro Iranskim) milicijama uz posrednistvo Iracke vlade (sta gledate, trljate oci u neverici i bekeljite se, zivimo u Monti Pajton realnosti). Juce su pocele da se izvlace kolrne vozila i idu za Turkiju.

HEHvmRpaIAMLH--?format=jpg&name=medium

Ene, de, a sto begaju?D

• Replies 10.9k
  • Views 974.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

US Army nikada ne bega..oni se samo strateski relociraju.

51 minutes ago, SNARC said:

US Army nikada ne bega..oni se samo strateski relociraju.

Mislis skracuju linije fronta? fantom

3 hours ago, Lucia said:

Mene ne bi zacudilo da Trump/njegov najuzi krug tako nesto rade tj. bar pokusavaju - vec danima se pitam kako nema takvih vesti - ali sam racunala da im ne uspeva jer nezavisne institucije motre. Ali ako je ostatak bolda tacan, USA je ozbiljno klizi u 1 caciland.

Klizi lol

Ne brini ništa, nezavisne institucije motre taman toliko koliko su motrile na insajder trejdging muža Nensi Pelosi.

Ideja da sistem kreće da klizi kad uzjaše pogrešna administracija a stabilizuje se kad uzjaše ispravna, to je infantilno poimanje bizarnog američkog sistema.

/OT

Zapravo su Demonkrate veći Republikanci od Republikanaca, it is known

1 hour ago, kronostime said:

HEHvmRpaIAMLH--?format=jpg&name=medium

Ene, de, a sto begaju?D

Zato sto bebova majka ne place ;)

Problem su pozicije baza i zastita. Nalaze se na relativno malom prostoru i gustom rasporedu. Imaju zastitu koja je "niska i debeljuska", ali je problem u 3D, nemaju zastitu iz vazduha. Zato su izlozeni napadima dronovima akka vazduhoplovstvo za fukaru.

Pitanje je sta ce biti rezultat ovog vakuma u rasporedu sile, npr da li ce doci do radikalizacije u Iraku i novih sukoba izmedju shitskih, pro iranskih, i sunita, koji se trenutno smatraju za pro-zapadne, frakcija/milicija.

Zapadne snage ostaju na severu Iraka, u kurdskim oblasti, gde im (za sada) ne preti opasnost od lokalnih milicija.

Edited by x500

Nova.rs
No image preview

Golgota Srbina Saše Milivojeva u Dubaiju, optužen da je s...

Saša Milivojev, novinar i pisac rodom iz Aleksandrova, koji već duži niz godina živi i radi u Dubaiju, nestao je 25. februara baš u momentu nemira i sukoba na B

• Popular Post

Istina je, dodaje, da je imao kontakte sa Sepah.

"Oni su me zvali kad sam produžavao iransku vizu. Zvali su me na ručak prijateljski, govorili mi da im je čast što je autor poput mene u Iranu i da žele da me ugoste. Pitali su me šta zajedno možemo da uradimo za Palestinu, a ja sam im rekao da ja nemam nikakvu moć, samo talenat za pisanje. Dakle, oni stoje iza mojih objava u iranskim medijima, gde sam se pojavio kao slobodan, nezavisan autor, kao pesnik, umetnik, novinar kolumnista, mislilac. I ništa više od toga".

isuse

39 minutes ago, x500 said:
Nova.rs
No image preview

Golgota Srbina Saše Milivojeva u Dubaiju, optužen da je s...

Saša Milivojev, novinar i pisac rodom iz Aleksandrova, koji već duži niz godina živi i radi u Dubaiju, nestao je 25. februara baš u momentu nemira i sukoba na B

"Neprestano sam se molio Bogu i dozivao sve svece u pomoć, i na zidovima sa jednim šrafom urezivao tekst 'Bože pomozi'".

A gledao kako da razbije staklo da presece vene, ali je zato imao sraf.

isuse

U čemu je fora sa njegovim fotkama u ovom članku? Izgleda kao voštana figura... ph34r

Lady-boy

bas je sladak.

kakva vest jebo te bog, golgota srbina lolol. koga boli patka sta je sepah, sevdah, terajte se u tri kurca. kao da nemamo na pretek domace kloake.

34 minutes ago, steins said:

isuse

kdpinside

Niko nikada u istoriji Emirata nije pisao o Emiratima s ljubavlju kao ja, dovoljno je samo pročitati moju pesmu 'The Son of the UAE'. Ja ovo nisam zaslužio od Emirata. Strašna nepravda i razočaranje.

lol

mali gej, izgleda kao neka tetka, pa naravno da su probali da ga regrutuju da njuška po diboju, pogotovu takve kao što je on, i ako zagrize udicu >>_>>pa šta bude

uvek može da se iskoristi...

ali, bio je isuviše mek...

:plaky:

to su te nedužne žrtve ovog lažnog rata na bliskom istoku

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.