Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

priviđa mi se da Netanjahu pokušava okriviti Mosad.

Israel Thought It Could Spur Rebellion Inside Iran. That Hasn’t Happened.

As the United States and Israel prepared to go to war with Iran, the head of Mossad, Israel’s foreign intelligence service, went to Prime Minister Benjamin Netanyahu with a plan. Within days of the war’s beginning, said David Barnea, the Mossad chief, his service would likely be able to galvanize the Iranian opposition — igniting riots and other acts of rebellion that could even lead to the collapse of Iran’s government. Mr. Barnea also presented the proposal to senior Trump administration officials during a visit to Washington in mid-January.

...

Many senior American officials, as well as intelligence analysts at the Israel Defense Forces military intelligence agency, AMAN, viewed the Israeli plan for a mass uprising during the conflict with skepticism. U.S. military leaders told Mr. Trump that Iranians would not come out to protest while the United States and Israel were dropping bombs. Intelligence officials had assessed that the possibility of a mass uprising threatening the theocratic government was low, and doubted that the U.S.-Israeli attack would ignite any kind of civil war.

Edited by Gandalf

• Replies 10.9k
  • Views 974.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

8 hours ago, Venom said:

Da li je ovo naša razvojna šansa.

'Nekom rat a nekom brat', nekom drugom 'a wonderful opportunity'...

"Asia's tsunami disaster provided a 'wonderful opportunity' for the United States to show compassion with relief efforts that reaped 'great dividends' on the diplomatic front" Secretary of State-designate Condoleezza Rice, Jan/2005 #quote

8 hours ago, Zaboravan said:

Vučić u Emiratima... huh

T3j2bhe.gif

@kronostime priznaj da imaš strašan gif u rukavu povodom ovoga ali avaj. Bezobraznici.

8 minutes ago, pariah said:

@kronostime priznaj da imaš strašan gif u rukavu povodom ovoga ali avaj. Bezobraznici.

Cuj - jedan?

Gomilu!

D

9 minutes ago, pariah said:

... u rukavu povodom ovoga ali AVaj. Bezobraznici.

sad

13 hours ago, Filozof manijak said:

Ne znam da li su to priče ispred dragstora, ali zar nisu naši električari rešavali te grafenski niti u roku od nekoliko sati i vraćali mrežu u funkciju?

Pa ne bas. Kada su bacene na onaj trafo na Bezanijskoj kosi ceo Novi Beograd a I sire je bio bez struje 48 sati dok su cistili. Znam da je bilo toliko zato sto toliko zamrzivac moze da odrzi temperaturu ako se ne otvara, mi smo vec krenuli da pravimo planove sta cemo I kako sa hranom…

Ne znam da li se neko od novobeogradskih komsija toga seca- stvorio se voltin luk, nebo kao da je dan, bez ikakvog zvuka eksplozije. U par sekundi dok sam cekala sta ce biti, pomislih ‘a tako to znaci izgleda….’

O, ne!

...

Edited by vememah

9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa gde će tamo gde se puca

crocodile-tick-tock.gif

4 minutes ago, Emerald said:
O, ne!

cYMGgV9.gif

11 hours ago, Weenie Pooh said:

Potpuno naopako gledanje na stvar. Naravno da Iran dobija sa protokom vremena....

OK, vaše mišljenje je takvo. Većina verovatno slično. Ja ne mislim tako.

Vremenom dobijaju "mulci". Iranci ne, dobiće manje. Znatno manje. Ravno ništa a izgubili su mnogo, mnogo njih, SVE.

I Milošević je kakio kako je pobedio NATO.

Nas su vratili 50-tak godina unazad ali irance će u prošli milenijum. I NATO je naučio nešto iz naše "pobede" nad njima.

Jedini znak okončanja ovog rata biće novi talas izbeglica preko "pametnih" balkanca prema EU. Došli su na red i perzijanci.

Edited by zmanic

Jedno se ne slazem za izbeglice. Nece biti unistavanja Irana Sirija/Avganistan style. Mozda bude pojacane emigracije ako ekonomska situacija jos vise ode u majcinu ali ne egzodus golih i bosih.

Ekomomska situacija je već bila otišla po kurcu, neposredno pre početka rata.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.