Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

• Replies 10.9k
  • Views 974.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Prema Zapadnim medijima, objektivni i profesionalni, su vise puta javljali da su Rusi gadjali NE Zaporozje. Ne vidim zabrinutost zbog jednog Izraelskog ili Iranskog udara na neku NE. Sve je to vec vidjeno ;)

2 minutes ago, x500 said:

Prema Zapadnim medijima, objektivni i profesionalni, su vise puta javljali da su Rusi gadjali NE Zaporozje. Ne vidim zabrinutost zbog jednog Izraelskog ili Iranskog udara na neku NE. Sve je to vec vidjeno ;)

Postoji razlika izmedju gadjanja transformatora pored nuklearne elektrane u cilju prekida napajanja elektricnom energijom i gadjanja same nuklearne elektrane radi njenog unistenja.

Posledice ovog drugog su mnogo ozbiljnije i dugorocno gledano - stetnije.

11 hours ago, Budja said:

Inace, Iran tvrdi da je Diego Garcia false flag.

Sasvim moguce, nema nikakvog politickog rezona za takav potez, a ima politickog rezona da se Evropa vise uvuce u konflikt.

Što bi Vojko V rekao:

Neko me sabotira
mozda je Vlada
mozda su Srbi”

Snimci iz Tel Aviva. Ili raja ušla u stanje qrcobolje ili sistem za uzbunjivanje ne radi...

Samo sinoć u Izraelu je registrovano 20 nacionalističkih incidenata obične raje protiv Palestinaca. Niko nije uhapšen. Nedelju dana pošto je specijalna jedinica policije ubila čitavu palestinsku porodicu, niko od policajaca nije pozvan ni na saslušanje. Ovakve vesti neće u kajron CNN-a

3 hours ago, duda said:

shvatila sam da su gađali malo okolo dakle, kao upozorenje

inače, imam razumevanja da onaj ko se brani od nadmoćne sile, ima pravo na sva sredstva

Pa razumevanje na stranu, ja bih rekla ipak skoro sva sredstva ali ovako nesto mozda ipak ne.

12 minutes ago, Mel said:

Pa razumevanje na stranu, ja bih rekla ipak skoro sva sredstva ali ovako nesto mozda ipak ne.

Zašto ne?

Ne vidim neku drastičnu razliku između poravnate Gaze i malo izotopa koji bi se razletili oštećenjem NE. Ne govorim o destrukciji poput Černobilja.

Obe lokacije su neuslovne za život i trebaju milijarde zlatnika i vremena da se urede za nekakav život.

Možda ja atome ne shvatam dovoljno ozbiljno ali čini mi se da se od toga napravila bela ajkukla dok crkavamo od malarije, kolere...

2 hours ago, cedo said:

ma nije, navijaju ovde ljudi vec neko vreme. ne znam zasto nadjoh za shodno tebi da se obratim, valjda to nisam ocekivao

nije da ce navijanje ili zelja da sve to prestane promeniti nesto (mozda, kada bi bilo dovoljno onih koji zele ovo drugo, pa da pritisnu svoje, a manje navijaca)

opet, navijati da neko nekome ubije vise, srusi jos vise, ucini zivot tezim je ... nemam reci

Kad si ti postao ovako rigidan ?

Znaš šta, zasvrbeli su me prsti da ti odgovorim kratko sa dve reči, ali ipak nije u mom maniru.

Ovde sam (za razliku od onog tamo foruma) ostala jer su ljudi u proseku, čini mi se, inteligentniji i duhovitiji, samim tim je diskusija lakša i vrckavija

Ima tema i ovde, nije da nema, ali ja neću da se prilagođavam tome i da uz takav jedan post o navijanju pišem disklejmer da sam protiv ubijanja i da mislim da bi najbolje bilo da ovaj rat stane istog časa.

A ti, ako ne razumeš o čemu se radi i u kom kontekstu pišem o navijanju jbg, tvoj problem, nastavi da glumiš moralnu policiju.

Edited by duda

2 hours ago, Weenie Pooh said:

Seems wildly, WILDLY stupid - znači, to ti je završeno.

I šta očekuju da se desi kad krenu da uništavaju iransku power grid, da ovi neće da uzvrate? Izrael je mnogo manja zemlja od Irana, ako krenu da im ruše elektrane ugasiće im struju u roku od par dana, kako će taj narod da živi tamo? Jedino ako se uzdaju da će PVO da odradi posao a videli smo kako je sinoć zaštitio Dimonu...katastofa, jbt.

@duda ogromni malj Urazumitelj, kako ga koriste a da ne promeni ime u Presuditelj?

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Prvo navijam da svaki rat prestane jer znamo ko u ratovima najviše najebava, obični ljudi.

Ako je to već nemoguće i ratovi su neminovni, drugo za šta navijam da dok padaju bombe i projektili, najveći mogući broj njih pada na Izrael.

Treće za šta navijam je da bombe i projektili počnu da padaju i po USA kako bi malo osetili taste of their own medicine jer lako je izdrkavati se po celom svetu i bombama i invazijama uvoditi mir u svetu, demokratije i boriti se za bolji život kojekakvih naroda za koje su Ameri jako zabrinuti tako što ih vraćaju po 50 godina u prošlost dok im uopšte politički geostrateški položaji uopšte nisu bitni kao ni nafta gas i ostali resursi.

Mišljenja sam da građani zemalja koje su sklone ovakvim međunarodnim delovanjima snose deo odgovornosti, doduše, manji, ukoliko nemaju ništa protiv i nemo posmatraju dok njihove vlade koje su oni glasali prave sranja i uništavaju i ubijaju po svetu.

Ja se sećam rata u Bosni.

Nedostatak struje se neuporedivo lakše podnosio u ruralnim sredinama. Ma, nije bilo ni za poređenje.

Ne znam kakva je urbana struktura Irana, ali Izrael je, koliko znam, skoro sav u gradovima.

Užas, kako se par idiota igra životima miliona ljudi.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.