Monday at 09:061 day 24 minutes ago, Amos said:Mene nervira licemerje, kad tvoja strana roka onda se gleda strogo iz real politik ugla. Kad tudja strana roka onda se gleda iz moralnog ugla. To smo na ukrajinskim topicima gledali onoliko, a sada gledamo od najviših evropskih zvaničnika.Milanović je i po pitanju Ukrajine imao sličan stav. Osudio agresiju, jasno rekao ko je krivac, ali i da ne se ne može ratovati protiv Rusije, odnosno pobediti u tom ratu.Nisam ja kriv što je on najdosledniji evropski lider sa realnim shvatanjem međunarodne politike. Ali mrze ga samo zato što je Srbin
Monday at 09:091 day Dosadni ste i ti barba, možete zajedno na onu livadu sa Trampom, Medvedevim, Starmerom, Netanjahuom, Vučićem i Milanovićem. Svakome po topuz pa raspravite ko ljudi ko je kriv za šta.
Monday at 09:101 day 1 minute ago, Engineer said:Milanović je i po pitanju Ukrajine imao sličan stav. Osudio agresiju, jasno rekao ko je krivac, ali i da ne se ne može ratovati protiv Rusije, odnosno pobediti u tom ratu.Nisam ja kriv što je on najdosledniji evropski lider sa realnim shvatanjem međunarodne politike. Ali mrze ga samo zato što je Srbin.Milanovicu je lako da fura fazon licnog integriteta dok nema realne poluge medjunarodne politike u svojim rukama..Ovako nema nikakvih posledica za njegove reci.Tulsi Gabard je relativno brzo shvatila tu razliku.. Edited Monday at 09:131 day by barba
Monday at 09:181 day 6 minutes ago, Amos said:Dosadni ste i ti barba, možete zajedno na onu livadu sa Trampom, Medvedevim, Starmerom, Netanjahuom, Vučićem i Milanovićem. Svakome po topuz pa raspravite ko ljudi ko je kriv za šta.. Za taj post sa livadom sam postavio lajk...jer je ljudski ispravan... Samo je nerealan... Realnost je takva da se topuzami oni vec biju, samo po nasim glavama. .
Monday at 09:281 day U Iranu nahvatani Ukrajinci kako prave dronove za napad .Koliko lud treba da budes da odes za pare u Iran da izvodis diverzije?
Monday at 09:341 day 3 minutes ago, askeladden said:U Iranu nahvatani Ukrajinci kako prave dronove za napad .Koliko lud treba da budes da odes za pare u Iran da izvodis diverzije?Nisu mogli da nadju neke likove koji manje strce kao govna iz punca ? Bas moraju blondi koji ne govore domicilni jezik ?
Monday at 09:401 day Možda su izgubili nekog od familije u Ukrajini zbog iranskih dronova. Takve stvari pomrače um i nakon toga nisi sposoban donositi uravnotežene odluke.
Monday at 09:441 day 15 minutes ago, askeladden said:U Iranu nahvatani Ukrajinci kako prave dronove za napad .Koliko lud treba da budes da odes za pare u Iran da izvodis diverzije?Pretpostavljam da si proverio nekoliko, koliko toliko pouzdanih, izvora i onda postovao.
Monday at 09:541 day Ko zna, basiđi su pušteni s lanca, svaki stranac je sumnjiv.Btw. sila ovih before-after sat. snimaka iranskih postrojenja, al nikako da puste before-after izrealskih. Edited Monday at 09:551 day by Zabalujev
Monday at 09:551 day 23 minutes ago, askeladden said:U Iranu nahvatani Ukrajinci kako prave dronove za napad .Koliko lud treba da budes da odes za pare u Iran da izvodis diverzije?JEZIVOisti ti Ukrajinci pobegli u međuvremenu iz zatvora i već stigli u Srbiju:
Monday at 10:001 day Stranaca u Iranu ima koliko i crnaca u Srbiji. Mogu bukvalno da na svakog nakace jednog agenta da ih prati. Plus sto strce. Imalo bi vise smisla da posalju nekog Gruzijca da se uklopi makar likom.
Monday at 10:091 day 8 minutes ago, Shan Jan said:Stranaca u Iranu ima koliko i crnaca u Srbiji. Mogu bukvalno da na svakog nakace jednog agenta da ih prati. Plus sto strce. Imalo bi vise smisla da posalju nekog Gruzijca da se uklopi makar likom.Nisi ti bas skoro isao ulicom ? Mi imamo drugara u parkicu iz Zimbabvea
Monday at 10:141 day Ne znam za crnce ali Kineza, Nepalaca, Bangladešana, Indijaca ima koliko hoćeš, bar ovde kod nas. Elem, da se vratimo na temu, jutros je bilo dosta oprečnih informacija koliko je Iran uopšte lansirao raketa na Izrael, neki kažu 15, neki kažu 7,8, bilo je pogodaka i rakete su tako raspoređene da su Izraelci morali biti u skloništima oko 40 minuta. Izrael je potom bombardovao više meta u Teheranu, simbole režima kako kažu a imali su i napad na Fordov ponovo, valjda da napadnu one koji su u proceni štete tamo.