Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

Lepo je onaj Aryan nation Hegseth objasnio o podeli poslova.Rat u Ukrajini je i onako slepo crevo,tj USA ne planira kao vodjenje rata u buducnosti.Bodenje nozevima izmedju ovcharnika i zasede iz poljskih wc nije ono sto ce se desavati izmedju Kine i USA .Ove razmene Izraela i Irana su blize onome sto ocekuju.Tako da evo Evropi proizvodnja artiljerije,to nas ne interesuje ich,a ostalo cemo prodavati preskupo.

• Replies 4k
  • Views 406.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pt 2.0
    pt 2.0

nije nas niko "pritisnuo" nego je u okviru velike akcije repatrijacije isluženog nuklearnog goriva iz nekoliko zemalja istočne evrope nazad u rusiju i naše isluženo gorivo završilo tamo odakle je i do

• Hermetico
    Hermetico

Juče sam držao onlajn čas mojim malim Persijancima. Znamo se, pa sam iscimao mamu njihovu da je pitam kako su. Ispričali smo se, koliko je bila u stanju da priča. Strašno je, ne mogu da se opasulje. S

• theanswer
    theanswer

Posted Images

22 minutes ago, braca said:

Definiši "ližu mu bulju"...

Niko od njih nije promenio mišljenje, on je i dalje klovn i nesposobni idiot, vidi samo kako Melonijeva prevrće očima na G7 samitu...

E sad, rodilo se, valja ga ljuljati, i.e. ameri ga ponovi izabrali, i dalje je USA najjača sila na svetu, i vojno i ekonomski, valja sa njima saradjivati i preživeti ove 4 godine... Svi su dosad shvatili da ga je najlakše preveslati ako mu tapšeš po ramenu i govoriš mu da je najjači baja...

Nekad si za ovakva iživljavanja odlazio sa foruma, a sad šta ćeš jači je baja valja mu povladjivati.

6 minutes ago, Amos said:

Nekad si za ovakva iživljavanja odlazio sa foruma, a sad šta ćeš jači je baja valja mu povladjivati.

Gde sam napisao da se sa tim slažem ili da mi je drago zbog toga? Mislim da ovaj forum dobro zna šta mislim o narandžastom govedu.

Osvrt je bio na evropske političare, zašto mu navodno "ližu bulju". Nije da baš imaju mnogo izbora. Da ga oteraju u tri lepe i onda povedu svoje zemlje u recesiju, a ekonomija je već ionako na staklenim nogama ? Da objave rat USA ?

Gt3Gd34XsAAeOwE?format=jpg&name=large

20 minutes ago, braca said:

Gde sam napisao da se sa tim slažem ili da mi je drago zbog toga? Mislim da ovaj forum dobro zna šta mislim o narandžastom govedu.

Osvrt je bio na evropske političare, zašto mu navodno "ližu bulju". Nije da baš imaju mnogo izbora. Da ga oteraju u tri lepe i onda povedu svoje zemlje u recesiju, a ekonomija je već ionako na staklenim nogama ? Da objave rat USA ?

Ja bih bio zadovoljan i samo osudom napada na suverenu državu. Može i osudica ako je osuda mnogo.

1 hour ago, mackenzie said:

govorim za evropske političare, danas mu svi ližu bulju

I u prvom mandatu su

48 minutes ago, Amos said:

Ja bih bio zadovoljan i samo osudom napada na suverenu državu. Može i osudica ako je osuda mnogo.

Jedino razlog sto nemas osim Rodje da se podsmehne duhom slabim MAGA vise forumskih libsa i akademaca da ti objasne da si funkcionalno nepismen jer ne verujes da GU57 moze da probije do New South Wales je sto je napad izvrsio Trump.Never Trumpizam im ne dozvoljava da pohvale uvodjenje demokratije i ljudskih prava u Iran.Sto bi inace ovde sad prstalo od toga da je Brendon izdao naredjenje.

1 hour ago, Amos said:

Onda da se potrudimo da Milanović nasledi Ursulu ili Kaju, kada ne bude više predsednik EU države. On je zaista državnik sa velikim D, a ne kao ostali između Lisabona i Vladivostoka

Kako su meni objasnili random braca Hrvati, Milanovic je politicka kucka koja samo prica otvoreno kako stoje stvari pa ga zato ljudi vole.

Naravno, ali vidiš da bolje nemamo. Bar je uvek na strani istine i pravde

• Popular Post
4 minutes ago, Engineer said:

Onda da se potrudimo da Milanović nasledi Ursulu ili Kaju, kada ne bude više predsednik EU države. On je zaista državnik sa velikim D, a ne kao ostali između Lisabona i Vladivostoka

Mene nervira licemerje, kad tvoja strana roka onda se gleda strogo iz real politik ugla. Kad tudja strana roka onda se gleda iz moralnog ugla. To smo na ukrajinskim topicima gledali onoliko, a sada gledamo od najviših evropskih zvaničnika.

Suština je da nema nevinih, a navijanjem se može samo zaprljati. Ja protiv principa nemam ništa, imam protiv šokiranja i kmečanja, a onda kad se obrnu uloge - šta oni tu mogu, da objave rat Americi? Pa ne, eto nek ostanu samo na Tviter jecanju, ali umesto toga imamo izjave zahvalnosti na prljavo obavljenom poslu.

Zato su svi ovi topici nečitljivi u poslednjih 5 godina, čast nekolicini izuzetaka.

edit: typo

Edited by Amos

6 minutes ago, Engineer said:

Naravno, ali vidiš da bolje nemamo. Bar je uvek na strani istine i pravde

Sta znam, meni je super zanimljivo sa strane kao neki meme politicar al da mi je iznad glave... ne volim taj siledzijski nastup. Mada u odnosu na onu ljigu Plenkovica je car.

11 minutes ago, Amos said:

Mene nervira licemerje, kad tvoja strana roka onda se gleda strogo iz real politik ugla. Kad tudja strana roka onda se gleda iz moralnog ugla. To smo na ukrajinskim topicima gledali onoliko, a sada gledamo od najviših evropskih zvaničnika.

Suština je da nema nevinih, a navijanjem se može samo zaprljati. Ja protiv principa nemam ništa, imam protiv šokiranja i kmečanja, a onda kad se obrnu uloge - šta oni tu mogu, da objave rat Americi? Pa ne, eto nek ostanu samo na Tviter jecanju, ali umesto toga imamo izjave zahvalnosti na prljavo obavljenom poslu.

Zato su svi ovi topici nečitljivi u poslednjih 5 godina, čast nekolicini izuzetaka.

edit: typo

.

Ono, licemerje ne treba da nervira, ono je jednostavno fakt koji treba da se usvoji kao takav.

Min 10 puta u raznim diskusijama sam napisao da su medjunarodni odnosi - organizovano licemerje, kao protiv argument tome da, demokratija ili ne, ima nekakve veze s tim.

Svet i medjunarodna politika ce prestati da bude licemernim samo u jednom slucaju...

... Kad se ustanove pravila zaista jednaka za sve..

To jest, nikad...

.