Jump to content
IGNORED

hodajuci mrtvaci protiv uklete kuce


luba

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Weenie Pooh

    224

  • Lrd

    123

  • ToniAdams

    76

  • Have_Fun

    76

@ArkadijaPročitaj strip. U trećoj sezoni bi to trebalo da bude glavna lokacija.

Michonne!!!9e7a8eda1e.jpg8eb1bd037f.jpg:Hail:

Dooobro finale. Ko će da dočeka jesen...

Link to comment

Nisam čitala strip, ali po vašim reakcijama zaključujem da prava radnja, zapravo, tek treba da počne.Obzirom da je prva sezona bila sranje, a da su tek u ovoj drugoj, pred kraj počeli da liče na dobru horor seriju, rekla bih, da imaju spori start, ali kada se zalete ne zaustavljaju se :P

Link to comment

Druga sezona se dosta izvadila na kraju, nakon slabog starta. Finale definitivno nije najbolja i najzanimljivija epizoda u sezoni, ali barem ostavlja dosta prostora za nastavak.Eto, vidim da i poznavaoci stripa imaju blagi optimizam, tako da se radujem nastavku :)

Link to comment
Nisam čitala strip, ali po vašim reakcijama zaključujem da prava radnja, zapravo, tek treba da počne.
Tačnije, prava radnja nikad nije ni počela. Ali dobro, uvek mogu da dođu na liniju stripa i dramatično poprave celu stvar, to smo i čekali i nadam se dočekali.
Link to comment

Dobro finale, dosta akcije, čak mi se svideo i Rikov završni "fuck democracy" monolog. Par glupavih sitnica smeta, kao i uvek:- Lori užasnuto reaguje kad čuje da je Rick ubio Shanea :isuse: "OMG, ubio si u samoodbrani čoveka za kog sam ti pre dve epizode rekla da će pokušati da te ubije pre ili kasnije? Monstrume!"- Carroll pokušava svojim ženskim čarima :isuse: da ubedi Sir Rednecka da zabode Ricku nož u leđa... kao da toga nismo imali dovoljno već dve sezone.- Jedno šesnaest likova je vikalo "We have to go baaack Kate", izrazivši nameru da se vrate na ostrvo u masu od hiljadu zombija iz koje su upravo pobegli. Da traže preživele :isuse:- Andrea već puca kao Roland revolveraš lično, iz trka, bez gledanja, u mraku, pravo u glavu svaki put :isuse:Michonne momenat je odličan, efektniji entrance čak i od onog u stripu. Nadam se samo da će Tyrese biti jedan od zatvorenika u sledećoj sezoni. :jerry:

Edited by Weenie Pooh
Link to comment

Serija je sve bolja i bolja, ko će dočekati jesen . Koliko hvalite strip moraću stvarno da ga pročitam. bilo bi dobro da su poginuli još neki , pa da ubace više novijih u sledećoj sezoni. odličan završetak i po meni do sad najbolja epizoda.

Link to comment
E i meni je malo bilo bzv što svi pogađaju u glavu iz prve, mislim dovoljno mi je što sam progutao što i Karl hedšotuje Šejna, a onda odjednom rokaju svi redom i to iz vozila u pokretu.I dalje ne znam da li da počnem da čitam strip, pošto mi je ovo sa pomenutom Michonne bilo genijalno, a nisam uopšte znao za to i nisam očekivao :)
Link to comment
E i meni je malo bilo bzv što svi pogađaju u glavu iz prve, mislim dovoljno mi je što sam progutao što i Karl hedšotuje Šejna, a onda odjednom rokaju svi redom i to iz vozila u pokretu.
Da da, ovo je bilo genijalno :DI nikako bre da im ponestane municijeNego, je l` je Daryl izmisljen lik? Kad kazem izmisljen, mislim na to da ga nema u stripu, nego je ubacen ovakoI sta se desilo sa Morganom iz prve sezone, i sa njegovim sinom? Hoce li se pojaviti kasnije?To mi je isto nekako bezveze ispalo. Ne razumem zasto nisu zajedno nastavili, nego su se nesto kao odvojili, i fol, ostace u kontaktu pomocu vokitokija, pa ce se naci negde tamo.
Link to comment

Jbt, kako su debilno objasnili dolazak zombija na farmu. Kao, prosao helikopter pa ih povukao.. pfff

mozda helikopter ima veze sa onim zatvorom koji vidimo na kraju sezone

Link to comment
- Andrea već puca kao Roland revolveraš lično, iz trka, bez gledanja, u mraku, pravo u glavu svaki put :isuse:
E i meni je malo bilo bzv što svi pogađaju u glavu iz prve, mislim dovoljno mi je što sam progutao što i Karl hedšotuje Šejna, a onda odjednom rokaju svi redom i to iz vozila u pokretu.
Rekoh ja vec jednom, season finale me je podsetio na partizanske filmove iz 60/70ih. Lori sa svojim pogadjanjem u glavu, a kad joj ponestane metaka onda drskom pistolja razbija lobanje. Glen takodje besprekorno pogadja u glavu i to iz viseci iz kola koja idu jedno 80 km/h, a Hershel ima neku zajebanu pump action sacmaru koja moze da ispali jedno 50 rundi a da ne mora da se dopuni :lol::isuse:
+1 za strip- inače kako su razvukli priču u ovoj sezoni ladno će imati materijala za 10 sezona :D
Malo ce teze da se to razvlaci s obzirom da je jedan od glavnih likova dete od oko 9-10 godina, pa ce imati mali problem kad klinac koji ga glumi krene da raste i razvija se mnogo brze u RL nego u njihovom plotline. Ili ce morati da menjaju glumca ili da onako udarnicki snime jedno 6-7 sezona za godinu-dve dana, pa posle da pustaju na kasicicu.I da, gde ima da se cita strip?
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...