Далибор Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Zlatni medved filmu "Cezar mora umreti", nagrada publike za "Paradu" i film o Marini Abramović
MayDay Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 dalibore, ti sigurno imas neki link na paradu. hajd mi dass!!! :D
Далибор Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 hehe. nema. i ja trazio pre neki dan. gledao u bioskopu ali rekoh da "kupim" i odgledam ponovo..tesko da ce se pojaviti film (screener ili DVDRip) dok god Srki zaradjuje novce od biskopa sirom SRFJ...izlgleda da nije procurelo nigde :Pmada sada kada je prosao Berlin mozda i bude nesto :Pinace.. secam se halabuke oko pirata kada se pojavio "Andjeli 2". I kampanje po medijima oko pirata, hapsenja... i Srkijevog kukanja kako su piratske kopije nekvalitetne i kao vrh da je otkriveno :D da kada se ubaci piratski disk "Andjeli2" kompjuter se odmah ugasi i nece da upali :Dsmejao sam se satima :P
MayDay Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 a mater mu.nisam stigla da pogledam sad u srbinju, a volela bih. nish, overavacu ovde, a ko naleti nek se oglasi.
palfoot Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 (edited) ja sam danas imao blisko iskustvo jaslicarske vrste na projekciji parade u stjuardesa sali doma sindikata. naime, par nekih decacica, ali ne i nase dece, godinica od 11-13 su nekako usli neopazeno na projekciju bez lampice za svece i tropar i razgoropadjene zandar tete, pratnje nastavnika/pedagoga i majke/oceva su nekako izostale, i kikotali se ceo film na ono na sto se vecina jelte. srkijevoj komediji stereotipa je jedina mal krivica to sto je srki mnogo kalkulisao da napravi masovno edukativni film i nije se opustio da malo sklizne u satiricno - podmukli ton za nas odrasle kakvog ga najvolimo , a preachy znamo nigde nije. znamo i da mizantrop jeste iako tvrdi da voli ljude pa i pedere, a polimorfno perverznoj balkanskoj all encompassing sagi nikad skroji lepsu maco feg sudbu, trebalo je da to bude road movie sa elementima crnog humora, jos citiranja celuloidnog closeta i groteske ipak, o overkaumingu svakakvih jos tu baundariz, kao u prisili pustinjskoj kraljici!. hajlajtovi: vecina ljudi nije znala kako prvo da reaguje na kosmopolitu coeka desnicara mihajlovskog i dvoglave bi-ptice u sticaju "povratnice*, dok se promolio neki smeh bilo je uh-oh, sve je to jos uvek vruc krompir, s'a mi stvaras nepotrebne tenzije, pundravce i strsljene u dupetu . nadam se da su mimikujuci klinci za svoje dobro povezali triper onako kako bih ga ja skontao u svom tinejdjerskom tripahopa univerzumu . daklem, zebra (over)dub. i na kraju su se naravno identifikovali sa junacima. jedan je bio muceni triper a drugi pokajani sin reper. shiz! ko bi jos hteo film sa pederima koji su napucani i izgledaju kao thugs i non stop fejkuju macizmu dok ne siznu! whiny drugosrbijanski gayctivist je nikad inkluzivan i thats where its aaat. Edited February 23, 2012 by palfoot
fonTelefon Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Biskupima protivu paradeKrivo im sto im Srki uzima lovu imali su oni u Splitu sto nisu snimali.
sherman Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 bravo za link! vazda ti hvalaodavno nisam gledao domaci film gde covek moze iskreno i lepo da se zasmeje, a ne da se u toku celog filma dva puta kiselkasto nasmeje i da ga je sve vreme blam zbog shmiranja vecine glumacaJef(v)tic los, Mihajlovksi predobar, Koja gledljiv, picke solidnefilm je napravljan u edukativne svrhe i verovatno je u tome uspeo. pa kad dozivi rekordnu repriziranost na rts-u i ako jedan roditelj ili mrzitelj mozda stavi mozak i srce u pogon i ubaci jos koju nepoznatu u jednacinu, moze se izvesti zakljucak da ima i neke konkretne drustvene koristi od filmazamerka Dragojevicu je sto nije ubacio i jednog Crnogorca u pricu, nije fer, bilo je mesta...i jednu ozbiljnu picku koja bi se malo vacarila sa lezbe(i)jkomzakino sam reditelja za 300 borchanskih dinara, moracu da mu uplatim na racun, zasluzio je
pt 2.0 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 zakino sam reditelja za 300 borchanskih dinara, moracu da mu uplatim na racun, zasluzio jeuplati 600 BČD, vraćam čim primim platu.Fida'i hvala za link.
MayDay Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 meni je film dobar. nije me ni jednom nasmejao ko rane ili sela (osim sto kojo kad trazi prsten po travi ima trenerku i hoda ko del boj original!! ), ali je bas efektno i prilagodjeno govedjoj publici namazani dragojevic prikazao sta treba da prikaze.
MayDay Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 ti si ko i ja, srce puno nemira...ti si moja stranka!!nemoj sad da me diras, idem da spavam. tesku sam borbu vodila..
fonTelefon Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 kontam da ces sad otici da se upises u sps.To je ko prelazak iz Partizana u Teleoptik, nije Mau ta liga.
Recommended Posts