aedona Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 A evo i teksta prenetog u NOVOJ SRPSKOJ POLITICOJ MISLI o ovom filmu:Samo mi nije najjasnije o kakvim "operativnim zahvatima" to prica?!Strasno...
Lezilebovich Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ne sećam se kada sam pročitao nešto jadnije. HIT !!!za one kojima se blokira nspm Režiser je primio pare od međunarodne zajednice da homoseksualnost prikaže gledaocima kao nešto što je normalno i prihvatljivo, ali je očito da ni on sam nije previše u to vjerovao Pored toga, dva glavna lika u svojim susretima imaju glatko izbrijana lica. Homoseksualnost je problem kako za društvo, tako i za one koji ga prakticiraju. Društvo, naravno, mora biti tolerantno prema tom fenomenu i ne smije na toj osnovi dozvoliti bilo kakvu diskriminaciju. Ali ova seksualna posebnost je, u najvećem broju slučajeva, genske prirode koja se može riješiti operativnim zahvatom tako da žene, s kojima se priroda poigrala, uhvaćene u zamci muškog tijela, postanu ono što izvorno jesu. Ista je stvar i sa lezbijskom populacijom. Emil Vlajki
morgana Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 može riješiti operativnim zahvatom tako da žene, s kojima se priroda poigrala, uhvaćene u zamci muškog tijela, postanu ono što izvorno jesu. Ista je stvar i sa lezbijskom populacijom. i to na vma, uz blagoslov spc
zadnja kraljica Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ne sećam se kada sam pročitao nešto jadnije. HIT !!!za one kojima se blokira nspm kako to misliš blokira nspm?
Lezilebovich Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 kako to misliš blokira nspm?kad vide da je sa nspm, ne otvaraju link zbog zastite zivaca :D
Dankan Ajdaho Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Pogledao sinoć.Ovom trešinom Dragojević je uradio više za Gey populaciju nego svi NVO-i, građanske inicijative, kurci palci zajedno.
Nikodije Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Pogledao sinoć.Ovom trešinom Dragojević je uradio više za Gey populaciju nego svi NVO-i, građanske inicijative, kurci palci zajedno.Ne znam tacno sta je to uradio, osim sto je napravio los film koristeci homoseksualce kao temu za taj los film.
Dankan Ajdaho Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ne znam tacno sta je to uradio, osim sto je napravio los film koristeci homoseksualce kao temu za taj los film.Poslao je poruku na toliko prizemnom nivou, da su čak i zatupljeni domorodački receptori u stanju da je detektuju i prime.
kobni zelaya Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 To jedino da izađe batina sa platna i počne da ih mlati, to bi bilo dovoljno prizemno, neki kao 7D.
Recommended Posts