Jump to content
IGNORED

PARADA

kgmr

Recommended Posts

Posted

A evo i teksta prenetog u NOVOJ SRPSKOJ POLITICOJ MISLI o ovom filmu:Samo mi nije najjasnije o kakvim "operativnim zahvatima" to prica?!Strasno...

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

35

• kobni zelaya

33

• Milogled Bluff

25

• morgana

22

Posted

Ne sećam se kada sam pročitao nešto jadnije. HIT !!!za one kojima se blokira nspm

Režiser je primio pare od međunarodne zajednice da homoseksualnost prikaže gledaocima kao nešto što je normalno i prihvatljivo, ali je očito da ni on sam nije previše u to vjerovao
:blink:
Pored toga, dva glavna lika u svojim susretima imaju glatko izbrijana lica.
:twak:
Homoseksualnost je problem kako za društvo, tako i za one koji ga prakticiraju. Društvo, naravno, mora biti tolerantno prema tom fenomenu i ne smije na toj osnovi dozvoliti bilo kakvu diskriminaciju. Ali ova seksualna posebnost je, u najvećem broju slučajeva, genske prirode koja se može riješiti operativnim zahvatom tako da žene, s kojima se priroda poigrala, uhvaćene u zamci muškog tijela, postanu ono što izvorno jesu. Ista je stvar i sa lezbijskom populacijom.
:ajde:
Emil Vlajki
:Hail:
Posted
može riješiti operativnim zahvatom tako da žene, s kojima se priroda poigrala, uhvaćene u zamci muškog tijela, postanu ono što izvorno jesu. Ista je stvar i sa lezbijskom populacijom.
i to na vma, uz blagoslov spc
Posted

Je li taj Vlajki bese potpredsednik RS.

Posted
Ne sećam se kada sam pročitao nešto jadnije. HIT !!!za one kojima se blokira nspm
kako to misliš blokira nspm?
Posted
kako to misliš blokira nspm?
kad vide da je sa nspm, ne otvaraju link zbog zastite zivaca :D
  • 2 weeks later...
Posted

Pogledao sinoć.Ovom trešinom Dragojević je uradio više za Gey populaciju nego svi NVO-i, građanske inicijative, kurci palci zajedno.

Posted
Pogledao sinoć.Ovom trešinom Dragojević je uradio više za Gey populaciju nego svi NVO-i, građanske inicijative, kurci palci zajedno.
Ne znam tacno sta je to uradio, osim sto je napravio los film koristeci homoseksualce kao temu za taj los film.
Posted

laki voli u pedu, valda on zna bolje

Posted
Ne znam tacno sta je to uradio, osim sto je napravio los film koristeci homoseksualce kao temu za taj los film.
Poslao je poruku na toliko prizemnom nivou, da su čak i zatupljeni domorodački receptori u stanju da je detektuju i prime.
Posted

To jedino da izađe batina sa platna i počne da ih mlati, to bi bilo dovoljno prizemno, neki kao 7D.