Jump to content

Featured Replies

A evo i teksta prenetog u NOVOJ SRPSKOJ POLITICOJ MISLI o ovom filmu:Samo mi nije najjasnije o kakvim "operativnim zahvatima" to prica?!Strasno...

Ne sećam se kada sam pročitao nešto jadnije. HIT !!!za one kojima se blokira nspm

Režiser je primio pare od međunarodne zajednice da homoseksualnost prikaže gledaocima kao nešto što je normalno i prihvatljivo, ali je očito da ni on sam nije previše u to vjerovao
:blink:
Pored toga, dva glavna lika u svojim susretima imaju glatko izbrijana lica.
:twak:
Homoseksualnost je problem kako za društvo, tako i za one koji ga prakticiraju. Društvo, naravno, mora biti tolerantno prema tom fenomenu i ne smije na toj osnovi dozvoliti bilo kakvu diskriminaciju. Ali ova seksualna posebnost je, u najvećem broju slučajeva, genske prirode koja se može riješiti operativnim zahvatom tako da žene, s kojima se priroda poigrala, uhvaćene u zamci muškog tijela, postanu ono što izvorno jesu. Ista je stvar i sa lezbijskom populacijom.
:ajde:
Emil Vlajki
:Hail:
može riješiti operativnim zahvatom tako da žene, s kojima se priroda poigrala, uhvaćene u zamci muškog tijela, postanu ono što izvorno jesu. Ista je stvar i sa lezbijskom populacijom.
i to na vma, uz blagoslov spc

Je li taj Vlajki bese potpredsednik RS.

Divno.

Ne sećam se kada sam pročitao nešto jadnije. HIT !!!za one kojima se blokira nspm
kako to misliš blokira nspm?
kako to misliš blokira nspm?
kad vide da je sa nspm, ne otvaraju link zbog zastite zivaca :D
  • 2 weeks later...

Pogledao sinoć.Ovom trešinom Dragojević je uradio više za Gey populaciju nego svi NVO-i, građanske inicijative, kurci palci zajedno.

Pogledao sinoć.Ovom trešinom Dragojević je uradio više za Gey populaciju nego svi NVO-i, građanske inicijative, kurci palci zajedno.
Ne znam tacno sta je to uradio, osim sto je napravio los film koristeci homoseksualce kao temu za taj los film.

laki voli u pedu, valda on zna bolje

Ne znam tacno sta je to uradio, osim sto je napravio los film koristeci homoseksualce kao temu za taj los film.
Poslao je poruku na toliko prizemnom nivou, da su čak i zatupljeni domorodački receptori u stanju da je detektuju i prime.

To jedino da izađe batina sa platna i počne da ih mlati, to bi bilo dovoljno prizemno, neki kao 7D.

Pa batina ih i umlatila.