ToniAdams Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 (edited) jedan od najgorih ljudi na svetuedit: rekose vec ovo 2 pre mene Edited October 30, 2011 by ToniAdams
gervasius twinkleminkleson Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Ovo dvoje:A i, nekao mi ToniAdams oprosti, u vecem dijelu Lostaje nepodnosljiva.
Venom Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Jako me nervira kada u prosečnim serijama relativno uspešan koncept nekog lika ukinu nebuloznom smrću i zamene ga bledom dosadnom klišeastom kopijom. Smena na vrhu Reynholm Industries u The IT Crowd je upravo jedna od takvih.Umesto odličnog lika koji totalno pripada datom okruženju...... dobili smo petparačkog idiota koji uništava sve čega se dotakne i zbog kog je serija gotovo negledljiva.Merde! <_<Au kako gresis. Da su caleta zamenili sinom koji je isti, sta bi dobili? Sin je debil i time je adekvatno predstavljen :lol:On topic:Sam iz Life on MarsDo kraja sam vec aktivno navijao da ga The Guv upuca.
gervasius twinkleminkleson Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 (edited) Au kako gresis. Da su caleta zamenili sinom koji je isti, sta bi dobili? Sin je debil i time je adekvatno predstavljen Meni je takodje sin super. Ne mogu reci da je bolji od oca, ali uopste mi nije smetao, naprotiv. Taj lik ima svoju blesavu seriju Snuff Box.ti si decko gej. kako to mozes? :)Priznaj, i tebe je nervirala. Edited October 30, 2011 by gervasius twinkleminkleson
pp34 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 matt berry je bog i nije mu mesto na ovom topicu
Calavera Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 On topic:Sam iz Life on MarsDo kraja sam vec aktivno navijao da ga The Guv upuca.E ovo se vec mora objasniti!
jms_uk Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Meni je iz te serije ubedljivo najgori ovaj poslednji doktor - Tom... jedan od najgorih ljudi na svetuedit: rekose vec ovo 2 pre mene
Zli Gli Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Prvo, oboje su mi ruzni ljudi, pa valjda zato i ogavni kao glumci.
sailorman Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Meni je iritantna Lerijeva zena u Curb Your Enthusiasm. Ali mislim da mi serija ne bi bila toliko dobra da mi je ona super lik.Dalje, kad sam gledala L Word, uzasno me je nervirala Tina (na slici dole).To je sto trenutno mogu da se setim od iritantnih likova iz dobrih serija. U iritantnim serijama, koje iz nekog razloga odgledam vise od par epizoda, uglavnom me svi nerviraju, ali ipak su mi sampionke iritantnosti ove dve:
Recommended Posts