Jump to content
IGNORED

Najiritantniji likovi

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted
sheldon-cooper-wow.jpgSpencerReid.jpg
+1
  • Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

31

• MaryPoppins

15

• Cane Vukic Prebranac

12

• morgana

11

Posted
lorenzo.jpg Super profa iz Kompanjerosa...Ne dirajte mi Horejsia da vam Zli Glija ne posaljem na vrata. 2x15_libby.JPGLibi iz Losta
Posted
Super profa iz Kompanjerosa...
Dobija prelaznu ocjenu, jer navija za Atletico, vidjen je na jednom madridskom derbiju prije par godina
  • 3 weeks later...
Posted

kako bre šeldon, the whimsical elf da se nađe na ovoj listi, gde će vam duša? šeldon je preveliki car. i libi, pobogu, the woman who loved hurley!

Posted
427907_399538506743901_1888493661_n.jpg
Ja sam i dalje potpuno zbunjen opštim PPP odijumom prema njoj. Meni je jedan od gotivnijih likova u seriji.
Posted
Ja sam i dalje potpuno zbunjen opštim PPP odijumom prema njoj. Meni je jedan od gotivnijih likova u seriji.
zar ti nemas neka druga posla, o svevideci lrde?
Posted
zar ti nemas neka druga posla, o svevideci lrde?
Gad demit...
Posted

ja sam svuda. imam tri televizora i dva monitora oko sebe, razne gedzete i terasu sa koje vidim baklave. oracle jos malo.

Posted
ja sam svuda. imam tri televizora i dva monitora oko sebe, razne gedzete i terasu sa koje vidim baklave. oracle jos malo.
Idi na Slike ljubimaca za pet minuta. Malo mito. Ali, khm, ne mogu još da kačim pošto imam posla. Molim lepo.
  • 3 weeks later...
Posted

CSI: MIAMI je konačno crko, fala bogovima televizije! :Hail:

Posted

Озбиљно? :Hail:

• 1 month later...
Posted
kako bre šeldon, the whimsical elf da se nađe na ovoj listi, gde će vam duša? šeldon je preveliki car.
o da, svetogrdje. ja to ne mogu da podnesem.kath-and-kim.jpg?d=1024dovoljno je bilo da ih gledam 10-15 minuta pa da ih omrznem kao da su mi rod rodjeni.
Posted

John Michael Higgins je potpuni car i zasluzuje bolje. Doduse, he was once called the worst audience participant Cirque du Soleil ever had.

• 4 weeks later...
Posted
kjubrik je bio poznat po fantastičnom tretmanu ženskih likova.
I Lars von Trier. Doduse, zestoko maltretira glumice na snimanjima, ali je od svih izvukao maksimum. Svi zenski likovi su mu briljantni.TV gadosti od kojih mi se baca pegla:1. Svi zenski likovi u Californication, a ova je predvodnicaDiane_Farr.jpg2. Nije mi jasno sta jedan mega kralj kao sto je WW trazi pored ovakvog ispraznog stvorenja blagoteleceg pogleda i balavih usana:5ocljdzlv5f6zdvc.jpg3. Ova je vec bila, najiritantniji glas holivuda, najgore moguce serije, najodvratnije kreveljenje od glume:fran-drescher-nanny-senator.jpg