MiddleClass Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Super profa iz Kompanjerosa...Ne dirajte mi Horejsia da vam Zli Glija ne posaljem na vrata. Libi iz Losta
gervasius twinkleminkleson Posted April 11, 2012 Author Posted April 11, 2012 Super profa iz Kompanjerosa...Dobija prelaznu ocjenu, jer navija za Atletico, vidjen je na jednom madridskom derbiju prije par godina
MaryPoppins Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 kako bre šeldon, the whimsical elf da se nađe na ovoj listi, gde će vam duša? šeldon je preveliki car. i libi, pobogu, the woman who loved hurley!
Lrd Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Ja sam i dalje potpuno zbunjen opštim PPP odijumom prema njoj. Meni je jedan od gotivnijih likova u seriji.
luba Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Ja sam i dalje potpuno zbunjen opštim PPP odijumom prema njoj. Meni je jedan od gotivnijih likova u seriji.zar ti nemas neka druga posla, o svevideci lrde?
Lrd Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 zar ti nemas neka druga posla, o svevideci lrde?Gad demit...
luba Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 ja sam svuda. imam tri televizora i dva monitora oko sebe, razne gedzete i terasu sa koje vidim baklave. oracle jos malo.
Lrd Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 ja sam svuda. imam tri televizora i dva monitora oko sebe, razne gedzete i terasu sa koje vidim baklave. oracle jos malo.Idi na Slike ljubimaca za pet minuta. Malo mito. Ali, khm, ne mogu još da kačim pošto imam posla. Molim lepo.
Roger Sanchez Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 CSI: MIAMI je konačno crko, fala bogovima televizije!
Aleksija Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 kako bre šeldon, the whimsical elf da se nađe na ovoj listi, gde će vam duša? šeldon je preveliki car. o da, svetogrdje. ja to ne mogu da podnesem.dovoljno je bilo da ih gledam 10-15 minuta pa da ih omrznem kao da su mi rod rodjeni.
Calavera Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 John Michael Higgins je potpuni car i zasluzuje bolje. Doduse, he was once called the worst audience participant Cirque du Soleil ever had.
Sunny Side Up Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 kjubrik je bio poznat po fantastičnom tretmanu ženskih likova.I Lars von Trier. Doduse, zestoko maltretira glumice na snimanjima, ali je od svih izvukao maksimum. Svi zenski likovi su mu briljantni.TV gadosti od kojih mi se baca pegla:1. Svi zenski likovi u Californication, a ova je predvodnica2. Nije mi jasno sta jedan mega kralj kao sto je WW trazi pored ovakvog ispraznog stvorenja blagoteleceg pogleda i balavih usana:3. Ova je vec bila, najiritantniji glas holivuda, najgore moguce serije, najodvratnije kreveljenje od glume:
Recommended Posts