Jump to content
IGNORED

Najiritantniji likovi

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted
Luther Mahoney
uf da, baš onako vrhunac ljigavostia što se tiče gikova, po meni moraju svi biti tu inače ne bi to bilo toa svaki ume i iritirati, ali da ne opet ne bi bilo to to
  • Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

31

• MaryPoppins

15

• Cane Vukic Prebranac

12

• morgana

11

Posted

Connor iz "Angela"0000001101_20060919141449.jpg

Posted
i mene je nervirao strasno silinger kad sam prvi put gledao celu seriju. ali kad sam gledao 3-4 put bio mi je jedan od omiljenih likova :D
O, odličan je on lik i odlično odglumljen, ali ne mogu da zamislim da ga gledam a da ga ne mrzim. Videćemo kako će biti kada budem reprizirao Oz.
Posted
O, odličan je on lik i odlično odglumljen, ali ne mogu da zamislim da ga gledam a da ga ne mrzim. Videćemo kako će biti kada budem reprizirao Oz.
fantasticno odglumljen. i ja sam ga mrzeo kao i citavu tu arijevsku ekipu ali posle su mi bili simpaticni...cak i robson :D
  • 1 month later...
Posted

game of thrones:- mladi i perspektivni princ/kralj Džefri :yucky: - i mamicu bih rado zveknula u njušku- onaj belokosi mi je isto zdravo išao na *, ali dobro :Da ovo dvoje ću izgleda gledati, gledati i gledati...

Posted
- i mamicu bih rado zveknula u njušku
Jes, no nekako joj opraštam jer je toliko :wub:
Posted

mnogo sam volela tu seriju. nju nisam mogla da smislim zbog blede glume.Leslie Ash - Debs u Men Behaving Badlyplavusa

Posted

a njima dvoma neizmerno hvala, što su mi još u ranoj mladosti blokirali receptor za sapunice. JR_Ewing.jpgCrystal+carrington.jpg

Posted

Upucajte me odma', znam ih dosta kojima je ovaj tip guru, ali su meni i on i kolega (Džejms Spajder doduše u svakoj ulozi) bili ektremno iritantnitv_denny_crane.jpg

• 4 weeks later...
Posted (edited)
endgame-1.jpgutukla bih ga drvenom tablom za sah, a prethodno najela drvenim figurama za sah.okrvavljenu tablu bih potom okrenula i sasvim spokojno na njoj igrala mice ili tavli. Edited by morgana
Posted
Upucajte me odma', znam ih dosta kojima je ovaj tip guru, ali su meni i on i kolega (Džejms Spajder doduše u svakoj ulozi) bili ektremno iritantnitv_denny_crane.jpg
same here...