stajebrebilo Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Mozda to ima veze koje kreator serije pa naginje na tu stranu. Hint- G.R. slučajno poslato sa TT
ObiW Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Ajde vas dvojica ponovo na gledanje serije od pocetka. Bio je (druga sezona?) 1 muslimanski konvertit koji je radio u CIA a nije ga zanimao dzihad a ni spijuniranje za alahu akbar ekipu.
stajebrebilo Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 hehe, ajde sta si nakraj srca. Vidis da si od svih 5 sezona nasao jedan primer... a i ko ce gledati sve ispocetka... serija naravno da naginje pro-USA, ne smeta mi to, a u svakom slucaju sama srž serije je Homeland - nacionalna/domovinska bezbednost tako da je opravdano. Ono sto sam ja hteo da porucim je da je Gideon Raf u Hatufimu isto naginjao pro Izraelskoj strani a i tamo je bilo arapa koji su bili za drugu stranu.
Frank Pembleton Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 hehe, ajde sta si nakraj srca. Vidis da si od svih 5 sezona nasao jedan primer... a i ko ce gledati sve ispocetka... serija naravno da naginje pro-USA, ne smeta mi to, a u svakom slucaju sama srž serije je Homeland - nacionalna/domovinska bezbednost tako da je opravdano. Ono sto sam ja hteo da porucim je da je Gideon Raf u Hatufimu isto naginjao pro Izraelskoj strani a i tamo je bilo arapa koji su bili za drugu stranu. Jel neko preveo taj oridjidji izraelski serijal?
stajebrebilo Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 ako mislis na titlove, mislim da imaju engleski. Po meni maestralna serija, gradnja likova sa akcentom na dogadjaje iz zarobljenistva je fenomenalna.
Milosh76 Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Odlicna epizoda, pogotovo deo sa pracenjem Alison, njenim izbegavanjem i sl. Naravno, bilo je ocekivano kako ce se braniti, samo je pitanje ko ce poverovati u tu pricu. Kvin ako umre, umrece kao heroj, tesko da moze nesto da ga spase od sarina, budimo realni, On je efikasniji od vesanja :D
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 čekajući kraj knicksa otpočeo sinoć s05 i odmah dve epizode u cugu. hezbolah, snouden, izbeglička kriza... nadam se da će ovako jako biti do kraja :)
Milosh76 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Jos tri epizode i kraj sezone. Ceka nas buran rasplet.
Arkadija Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 I ona je koristila usluge klinike za veštačku oplodnju, pa je njen starji sin ubičin polubrat, tj Fredi imje otac.
Arkadija Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Sad tek vidim da sam ovde postovala , a trebalo je na drugom topiku, za to krivim pametni telefon i izvinjavam se.
Arkadija Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Uh, Kvin . Siroma' čovek, kakve su šanse da mu uopšte bude dobro, posle trovanja sarinom?
gone fishing Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 koja je kvota da će ga histerična keri prerano probuditi iz kome :D
Jozef K. Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Sve vreme Oto je pozitivan lik. Postoji li mogućnost za neki twist kod njega? Poslao tapatalk
Recommended Posts