Jump to content
IGNORED

Homeland

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

Scena u kojoj Otto i Jonas setaju je nesto najlepse na televiziji sto jedna zena moze da vidi.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

212

• Lrd

132

• MayDay

89

• Milosh76

88

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Naravno nema veze što je During odvratno bogat, ženama to nije bitno...

Poslato sa...

Posted

Scena u kojoj Otto i Jonas setaju je nesto najlepse na televiziji sto jedna zena moze da vidi.

jos si ti maVa :) 

Posted

dodje mi da sacekam da se zavrsi sezona pa da izgledam u cugu

Posted

dodje mi da sacekam da se zavrsi sezona pa da izgledam u cugu

Ko može, tako je bolje...
Posted

Naravno nema veze što je During odvratno bogat, ženama to nije bitno...

Poslato sa...

Sebastian Koch je strašno hot čovek, a Jonas mi je kao pirgica samo bonus.
Posted

Za koga li radi During? To mi je palo jos na pola epizode dok je ispitivao Keri sta to ona zaista trazi u fajlovima. A ona mukica, sve mu objasnila, jos i dovela neke amatere da joj pomognu.  

On je lik koji je od početka u nekoj sivoj zoni, bogataš filantrop sa nekom nejasnom misijom po Bliskom istoku, koji bez reči pomaže Keri u svim njenim zahtevima, i onda odjednom , kada je očigledno, saznao nešto od nje, objavljuje Kerinom bivšem, koji i sam ima sumnje u Keri i njeno mentalno zdravlje, da je grdno pogrešio što ju je  i zaposlio.

Ne bi me čudilo da je i During ruski špijun, jer je u sceni u crkvi rekao Keri da su Rusi došli posle rata i da su zaposeli imanje njegove porodice, pa je neki pop služio u porodičnoj kapeli tajne mise,  ( možda su teritorijalno bili i u Istočnoj Nemačkoj, to nisam sigurna), ali obzirom da odjednom menja priču o Keri, sve je moguće.

Posted

Fora bi bila da je izraelski spijun... No videcemo...

Posted

Stagod, samo zelim da ne zbrljaju kraj sa nekim SF fantazijama.

slučajno poslato sa TT

Posted

što me nervira alison. jedva čekam da je keri sredi  :fur:

Posted

Ali najbolje mi je ovo što i Sol i Keri imaju neograničeno poverenje u Alison, pri tom ako se dobro sećam kad je Keri zvala sa onog telefona plaćenog ubice posle pucnjave Alison se javila i Keri nije prepoznala tad njen glas?!?

Posted

To je skroz realno, Keri je cula zenski glas koji na ruskom kaze DA? i to je to. Mogao je biti bilo ko.

Posted

Strašno me nervira koliko sad razvlače. Bude uvek nešto jako kul i uzbudljivo pred kraj epizode, ali do tada ide jako sporo. Trebalo je ovo spakovati u film.

Posted

Nije bila loša epizoda, čak nas i uči da je slabost prema novcu, naročito tuđem, jako loša ljudska osobina, koja se najčešće obije o glavu.

Uloga i značaj Her Duringa postaju ozbiljna misterija.

Posted

Stit 2015 u sledecoj epizodi?

Videh u najavi na trenutak neke partizane