Caligula Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 prvo da se kauboj pospe pepelom... a Djura ce ti oprostiti sto te je tukao koji si ti Cvorovic jebote
kim_philby Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 ... a Djura ce ti oprostiti sto te je tukao koji si ti Cvorovic jebote a ti snajder iz pariza.
kim_philby Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 na molbu prijateljice obustavljam ubedjivanje kauboja u to da covek mora kulturno da se uzdize i da ide na izlozbe.leia, evo obecavam da cu poceti od sutra da postavljam radove jedan po jedan. ok?
Leia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 ok :)samo ako idenje na izlozbe i kultura uopste treba da bude pod moranje bolje da s'ubijemo iz mesta.barem ja, ne volim isforsiranost pa nek je u pitanju i najbolja stvar na svetu
kim_philby Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 ok :)samo ako idenje na izlozbe i kultura uopste treba da bude pod moranje bolje da s'ubijemo iz mesta.barem ja, ne volim isforsiranost pa nek je u pitanju i najbolja stvar na svetu
Leia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 (edited) ^^ err pa dobro, imala bih stosta da kazem o svojoj skoli iz vremena kada sam studirala (a i kauboj je slicna generacija), ali mislim da se to menja,dolaze mladji profesori i sad je situacija drasticno bolja tj. liberalnija. 90-tih smo jos dodatno bili zatvoreni sankcijama, vizama, nije bilo erasmusa, lovis po knjizaramaneke polubajate casopise ili narucujes pa se radujes kao klinja cokoladi.ko je prisustvovao predavanjima na predmetu istorija umetnosti...ako se po prvi put srece sa materijom (bez shokova, takvih je bilo ihahaj) ne znam kako je sebe mogao da motivise da mu se omili i spremanje tog omrazenog ispita a kamoli neko dalje istrazivanje.znaci nije da nam ne treba obrazovanje, ima nesto i u profama Edited November 5, 2012 by Leia
notenoughreasonsforclaire Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 da si malo zabavniji i ludji bio bi zika obretkovic i rado bih ti ubacio 100dinarku u prolazu ponukan mojim islamskim svijetonazorom ali jebiga ovako zapravo licis na dudu lakic koja pise likovne kritike. ona cesto ne pogleda neki film ali se ne usteze da nam ponudi misljenje s pozicije autoriteta. blamaro.E?
Caligula Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 na molbu prijateljice obustavljam ubedjivanje kauboja u to da covek mora kulturno da se uzdize i da ide na izlozbe.Kime, .... jbt ne znam ni sta da ti kazem na ovo.Mozda da dodam da su izlozbe i za obicne ljudeuh.
3opge Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 e Kime, trebalo je Bakija da ispostujes da odvuce Kauboja za usi na salon.
Pontijak Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 NIsam siguran da je to dobra ideja. Mislim da se mnogo uzaludnije trose npr. pare namenjene potpuno besmislenim druzenjima umetnika (umetnicke kolonije). Ali u pravu si, nije prava tema.e da na trolujem temu o savremenoj umetnosti pa ti odgovaram ovde. moguce je da nije dobra ideja da se oktobarski salon skine sa budzetskih sisa ali zasto ne pokusati jedne godine pa videti kako to funkcionise. ovako se svako misljenje o os svodi na performans klina i ploce gde mnogi projektuju svoje realne ili izmastane pozicije zastupajuci svoje stavove kao jedine moguce sve uvodeci dodatni performans vredjanja neistomisljenika
Ryan Franco Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 pitanje za ove što su gledali izložbu: ko je uopšte vladimir miladinović?ja sam bio ubeđen da je onaj fotograf ali danas čujem da je to potpuno deseta osoba koja se samo isto zove. sa druge strane onaj cv na blogu mi deluje kao da je on.
Recommended Posts