roksi Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 (edited) okej, najiskrenije, nisam star wars buff (volim, relativno..) ali ovo je najzaboravljiviji od svih delova. sve podredjeno frcitrci&tutnjavi. i kao sto ste vec ovde pisali, bez ikakvog pokusaja za razvoj price/narativa. i jos protkano sladunjavo-otrcanim kliseima. ne znam da li je doseglo ni pola filma, vec sam gledala na sat. u proslom su bar predeli bili prelepi (dune na pocetku) pa i trud da se razvije prica i unese nova, savremenija perspektiva kroz uvodjenje novih likova. i bolji tempo, ne toliko histerican. elem, kada ga budu prikazali/reprizirali na tv-u, okrecem kanal. Edited December 16, 2017 by roksi
James Marshall Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Niti je ovaj film toliko sranje niti su prvi SW neka veličanstvenost, sve pliva u okvirima očekivanog. Jedino je ona sredina viška. Meni su i stari SW bili plitka zabava, kao i ovaj. Ima dosta pow-pow, fajta, krljanja, solidno snimljeno, dosta. Ne očekujem da svaki film koji odem da gledam bude The Human Condition.
roksi Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 kao sto rekoh, nisam sw buff, tako da ni ne polazim s tacke sa koje uvrstavam prethodne sw kao velicanstvene:)) cuj, moguce da mi je promaklo nesto sto bi mi ovaj film ucino gledljivijim, ne tvrdim. buduci da je forum mesto razmena misljenja, mogu jedino da podjem od toga, dakle moje iskustvo istog je da je prilicno losiji od prethodnih.
Bujodrag Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 1 hour ago, James Marshall said: Meni su i stari SW bili plitka zabava, kao i ovaj. Ima dosta pow-pow, fajta, krljanja, solidno snimljeno, dosta. Ne očekujem da svaki film koji odem da gledam bude The Human Condition. Ti si mlad još junače. Put dug pred tobom još je. :joda mod of: Mi starci volimo staaari Star Smors čak i zbog mana koje mu se sad (razložno) pripisuju.
James Marshall Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Sila, redovi, minihloridijani, pobuna, imperija, vukiji, artuditu, trt mrt. Poštujem uspomene iz djetinjstva, ali ovo su ipak dječiji ripofovi prastarih motiva. No, meni je i ova nova Imperija uzvraća udarac bila dobra zabava, šta sad, nisam ja kritikovao
ivy Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 meni je Osveta Sita najbolji film od svih..prva dva su najbespotrebnija i dosadna al ajd kao.. ali bas kao James volim sve i sve mi je zaabaavaaa!
Amos Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 1 hour ago, ivy said: meni je Osveta Sita najbolji film +1 ali posle Imperije
bradilko Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 7 hours ago, Mos said: +1 ali posle Imperije +1 imperija je neprevazidjena.posle osveta sita. sad sam iz bioskopa. otkud znam.ma neka se valja pa da zabodu 1 od 4 dobra filma
Marvin (Paranoid Android) Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Okej, ovo je bilo dosta loše.
teacher Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 +1 imperija je neprevazidjena.posle osveta sita. sad sam iz bioskopa. otkud znam.ma neka se valja pa da zabodu 1 od 4 dobra filmaOsveta Sita dobar film, lol. Pa jbt
Sludge Factory Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Jbg, Osveta Sita makar ima neke genuine momente od kojih je svakako najjaci duel Obi-Wan - Anakin.
Marvin (Paranoid Android) Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) Meni je vrlo je genuine momenat kad Palpatin urla i cereka se POOOWAAAH POWAAAAH UNLIMITED POWAAAAAAH MWHAHAHAHAHAHAHAHA, i kad se gađa s Jodom sedištima u senatu. edit: a taj duel koji je trebao da bude kruna svega je 15 uzaludno potrošenih minuta. Predug, preforsiran, i sa ekstremno glupim krajem. Edited December 17, 2017 by Marvin (Paranoid Android)
Amos Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 20 minutes ago, teacher said: Osveta Sita dobar film, lol. Pa jbt Ako se izuzme Christiansenova drvena gluma koja je ocaj i uobicajene nelogicnosti koje postoje u svakom SW filmu, da sasvim je ok film. Svakako bolji od ovih novih govana koje izbacuju.
burekdzija Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Meni govno da serviras na kome pise star wars, ja bih pojeo, ali ovo je i za moj zeludac bilo previse. Jedina dobra strana: phantom menace vise nije najgori film.
Recommended Posts