Jump to content
IGNORED

Star Wars

Razzmatazz

Recommended Posts

Posted

Sto ne date Rajanu Dzonsonu bar malo benefit of the doubt? Momak je napravio bar dva, mozda ne savrsena, ali u najmanju ruku, zanimljiva i neobicna filma (Brothers Bloom jos nisam gledao). Ocigledno je da su mu i dali da radi film sa idejom da ga malo oneobici. Da, upada u strogo kontrolisanu fransizu, sa vec odredjenim granicama, ali ne znaci da mu nece dozvoliti makar malo iskakanja, pogotovu sad kad su valjda shvatili da nema sanse da film ne zaradi jebene $2 milijarde minimum. 

Ako upodobljavanje osmice sedmici znaci vise Reja, Fina, Poa i Kajle, meni se to svidja. 

Posted

Ja sam toliko bio neobavesten i naviknut na Dzeksonove fazone da sam mislio da su svi filmovi vec u startu bili predvidjeni da izlaze jednom godisnje sredinom decembra :D

Posted

Ako upodobljavanje osmice sedmici znaci vise Reja, Fina, Poa i Kajle, meni se to svidja.

Meni ovo nije jasno, o čemu je trebalo da se radi Ep. VIII ako ne o istim likovima kao i VII? Avanture C-3PO-a? :unsure:

Posted

Meni ovo nije jasno, o čemu je trebalo da se radi Ep. VIII ako ne o istim likovima kao i VII? Avanture C-3PO-a? :unsure:

O dva nova zenska lika.

Posted

Pa ne znam, mene je ovom SW revivalu najvise privuklo upravo to sto ce se novi filmovi (sve vise) baviti novim likovima, a ne starim. Stari polako predaju stafetu i skacemo u hajperspejs ka prosirenju univerzuma. 

Mani nije jasno zasto Avram smatra da je tu sad bilo potrebno neko readjustovanje. Cekali su ta TFA izadje i empirijski dokaze da se novi likovi svidjaju masovnoj publici, pa sad mogu da nastave da oblikuju naredni film u skladu sa tim i fokus prebace vise na nove likova? Kolko god Holivud bio pokvaren i alav na pare, mislim da stvari ne funkcionisu tako. Ubili su Hana u ovom filmu, for christ sake, cak ni ogromna lova i nostalgija nisu mogli da ga spasu. 

Posted

Han Sola nista nije moglo da spasi zato sto je Harison Ford insistirao da umre.

Posted

Naravno, ali to mora da je bio plan od Day One. Nisu sigurno planirali da Luke & Leia budu nosioci radnje, pa se sad kao u hodu preorijentišu na ove nove pošto se pokazalo, gle čuda, da kod publike nisu totalni promašaj.

Posted

Ma ja i dalje mislim da je to bio plan od samog pocetka. Izdominirati pred Bozic iz godine u godinu. Mislim mos misliti najveci blockbuster godine da izadje u mrtvom maju. How yes no.

Posted

Han Sola nista nije moglo da spasi zato sto je Harison Ford insistirao da umre.

teo čovek da se reši bede :fantom:

Posted (edited)

^Ne mora da znači, precenjeni avenđersi su izašli u maju pa im to nije smetalo da zarade sve pare. A i ona superiornija svemirska opera od ove vaše je isto izdata u tim nekim mesecima ako se ne varam (da, čuvari galaksije :fantom: )

Ovako napamet bih u stvari potpisao da su maj, jun i jul najbogatiji meseci posljednih godina, ali za ta pedantnu statistiku se ipak obratite ajantu.

Edited by Ruxin
Posted

jako mi je dobar i film i 3d.

iz drugog gledanja mi sve vise ima smisla i manje zamerki..a mozda je i do vina :lol: ..ali je dobar.

Posted

Let's face it, it had to happen at some point didn't it?

The-Death-Star-Grill-Is-The-Most-Powerfu

Posted

SblE8gL.jpg

U francuskoj u kafani na ski stazi prvo dolazi konobar-truper, za par minuta stolu prilazi pevaljka-animator princeza Lea,

a ispred toaleta Čubaka grli sve živo zarad selfija (pretpostavljam da mu dnevnica - po učinku).