October 15, 201113 yr samo se vi zajebavajte na ovom topiku, bicete transakciono analizirani dok si reko View New Content
October 15, 201113 yr Shouting... Lager Lager Lager LagerShouting... Lager Lager Lager LagerShouting... Lager Lager Lager
October 15, 201113 yr Je l medjed zensko? Ne vidi se od stola.izgled ume da vara. to je moja cincila prerusena u medveda, dok mirno ceka da mi se zavrsi cas tenisa
October 15, 201113 yr ovde je pristojno reći "jako, do samog kraja" -_-a može i till d win! Idemooo! Napred moja Analiza vrste transakciona!
October 15, 201113 yr a moze i 'til d vinedit: e jebga, dok ja postujem uvek neko uleti. jel moze neko to malo da iznenalizira tipa transakciono? Edited October 15, 201113 yr by aram
October 15, 201113 yr ma je l' to ono što propagira onaj mizogini estradni psiholog Zoran Milivojević?jes to je to. i drzi kurseve po srbiji i sloveniji za dosta velike pare.
October 15, 201113 yr izgled ume da vara. to je moja cincila prerusena u medveda, dok mirno ceka da mi se zavrsi cas tenisaMislis da ce ti to otvoriti put do Afterburnerkinog srca?
October 15, 201113 yr u fazi entuzijazma otkrica foruma, u zelji da saopsti sve mudrosti urbi et orbi, u pokusaju da prejebe i neprejebive u broju postova u jedinici vremena i uprkos pokusajima sabotaze od strane konkurencije i dalje nastoji da istraje!Koju igru igraš?
October 15, 201113 yr Mislis da ce ti to otvoriti put do Afterburnerkinog srca?nadam se :(planiram u sledecoj fazi akcije da istetoviram novaka preko celih ledja a na prsima Harperov najduzi posti, šta kažeš posle zdravo? izgleda nista. ceka da nakucamo desetak strana baljezgarija pa da nam se ponovo obrati.
October 15, 201113 yr ne razumem da li covek hoce da nam proda psihoterapiju u, ili da nas edukuje, ili da posedamo u polukrug pa krenemo redom "dobar dan, ja sam garoviks i ja sam alkoholicar..."a mi spremni da upijamo znanje, ono sve treperimo kao da nam je neko turio zarac u guzicu.
October 15, 201113 yr a mi spremni da upijamo znanje, ono sve treperimo kao da nam je neko turio zarac u guzicu. ɔıʇɔǝןɔǝ ʎןssǝןɥʇnɹhm... transakciono gledano, ti si romanticni gej vrste kinky :P
October 15, 201113 yr dobro, sad posalji i moje podatke dverima i obrazu, da me imaju u tefteru za kristalnu noc :P
October 15, 201113 yr ja sam tebe traksaciono analizirala cim sam te ugledala ovde, izvestaj je odavno tamo gde treba da bude