Jump to content
IGNORED

transakciona analiza

burazer

Recommended Posts

Posted

samo se vi zajebavajte na ovom topiku, bicete transakciono analizirani dok si reko View New Content :fantom:

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• burazer

22

• Malkmus

15

• noskich

12

• kgmr

11

Top Posters In This Topic

Posted
Shouting... Lager Lager Lager LagerShouting... Lager Lager Lager LagerShouting... Lager Lager Lager
:lolol:
Posted
Je l medjed zensko? Ne vidi se od stola.
izgled ume da vara. to je moja cincila prerusena u medveda, dok mirno ceka da mi se zavrsi cas tenisa
Posted
do pobede!
ovde je pristojno reći "jako, do samog kraja" -_-
Posted
ovde je pristojno reći "jako, do samog kraja" -_-
a može i till d win! Idemooo! Napred moja Analiza vrste transakciona!
Posted (edited)

a moze i 'til d vinedit: e jebga, dok ja postujem uvek neko uleti. jel moze neko to malo da iznenalizira tipa transakciono?

Edited by aram
Posted
ma je l' to ono što propagira onaj mizogini estradni psiholog Zoran Milivojević?
jes to je to. i drzi kurseve po srbiji i sloveniji za dosta velike pare.
Posted
izgled ume da vara. to je moja cincila prerusena u medveda, dok mirno ceka da mi se zavrsi cas tenisa
Mislis da ce ti to otvoriti put do Afterburnerkinog srca?
Posted
u fazi entuzijazma otkrica foruma, u zelji da saopsti sve mudrosti urbi et orbi, u pokusaju da prejebe i neprejebive u broju postova u jedinici vremena i uprkos pokusajima sabotaze od strane konkurencije i dalje nastoji da istraje!
Koju igru igraš?
Posted
Mislis da ce ti to otvoriti put do Afterburnerkinog srca?
nadam se :(planiram u sledecoj fazi akcije da istetoviram novaka preko celih ledja a na prsima Harperov najduzi post
i, šta kažeš posle zdravo? smile.gif
izgleda nista. ceka da nakucamo desetak strana baljezgarija pa da nam se ponovo obrati.
Posted

ne razumem da li covek hoce da nam proda psihoterapiju u, ili da nas edukuje, ili da posedamo u polukrug pa krenemo redom "dobar dan, ja sam garoviks i ja sam alkoholicar..."a mi spremni da upijamo znanje, ono sve treperimo kao da nam je neko turio zarac u guzicu.

Posted
a mi spremni da upijamo znanje, ono sve treperimo kao da nam je neko turio zarac u guzicu.
ɔıʇɔǝןɔǝ ʎןssǝןɥʇnɹhm... transakciono gledano, ti si romanticni gej vrste kinky :P
Posted

dobro, sad posalji i moje podatke dverima i obrazu, da me imaju u tefteru za kristalnu noc :P

Posted

ja sam tebe traksaciono analizirala cim sam te ugledala ovde, izvestaj je odavno tamo gde treba da bude :wicked: