Jump to content
IGNORED

kulinarski hejt

Amelija

Recommended Posts

Posted

Gnječilica neka Ikeina, okrugla, radi posao već par godina. 

Keva isto ima neku prepotopsku, jugoslovensku, ona bi, čini mi se, i kliker izgnječila

• 3 months later...
Posted

Koliko mrzim da perem salatu i sve zeleno i lisnato. 

A posebno, ko danas, kilo blitve. Još mlada i sitna... :dry:

• 2 years later...
  • 8 months later...
Posted

jebo ja mater svim influenserima koji su hvalili svinjske obraščiće, evo ih u supermarketu 40€ kilo. pre pet godina su bili 5€. :fur:

• Haha 2
  • Tužno 1
Posted

ne brigaj, ovde pakito još nije čuo za to

tako ne da su poskupeli nego ih i nema, idu u švargly i presovany glavy

Posted

Mene malo brine to...Jebote...I Vučić će pasti...Jebeni Pakito će ostati...Hell...

• +1 2
  • Haha 1
Posted

mene brine da ga neko od verziranih ne odvede negde na obrazine

kao što su ga odveli u abraham na perkelt

pa je celo vreme ponavljao perklet, jedno 5x najmanje

mukica

Posted

Mene malo nervira sto je jako tesko naci mesaru koja ima bilo sta sto nije cisto meso od svinje. Crevca, iznutrice, krvavica, kavurma, svargla (ajd ovo ponegde), brizle, skembici, glava... nidje nista.

• +1 1
Posted
6 hours ago, Shan Jan said:

Mene malo nervira sto je jako tesko naci mesaru koja ima bilo sta sto nije cisto meso od svinje. Crevca, iznutrice, krvavica, kavurma, svargla (ajd ovo ponegde), brizle, skembici, glava... nidje nista.

Ima na zemunskoj pijaci, ali moraš da pitaš kad im stiže, pošto nemaju non stop nego tipa jedan ili dva dana u nedelji...

• +1 1
Posted

ljuba na kaleniću

barem dve na bajloniju, jedna unutra a jedna spolja na cara dušana

nađe se

na temu hejta - otkako sam na ostrvu probao džigericu sa koje je prethodno uklonjena tj odrana spoljna opna, ovo što prodaju po srbiji sa opnom više ne kupujem

ogromna je razlika u svemu, počev od strukture za pečenje jer se ta opna na vatri sprči i onda uneredi džigu

ako imate svog mesara a jedete i kupujete džigericu, zamolite ga da vam je prethodno očisti

hvala /meni/ ne treba

• +1 1
Posted

Skineš sam opnu, ja uvek kupujem džigericu u komadu baš zbog toga, kao da je neka silna nauka pa mora mesar da skida

Posted
On 12. 12. 2024. at 8:06, Shan Jan said:

Ima na bežanijskoj pijaci mesara Instituta za stočarstvo, ali isto treba pitati kad stiže. Suhomesnato kupujemo samo kod njih, u prodavnici na Soko salašu (tamo su cene niže).

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
5 minutes ago, zorglub said:

Ima na bežanijskoj pijaci mesara Instituta za stočarstvo, ali isto treba pitati kad stiže. Suhomesnato kupujemo samo kod njih, u prodavnici na Soko salašu (tamo su cene niže).

Hvala puno. Kakav je kvalitet svezeg mesa u odnosu na BG prosek?

Posted

Samo jednom smo otišli i bilo je sve u redu, inače kupujemo kod komšija Sremaca. Došli smo ranije i to je bio pametan izbor, jer je gužva bila neočekivana za četvrtak, rekao bih da ne prave zalihe. Najviše me je u stvari iznenadila ljubaznost momaka što rade tamo. Napomena, na Soko salašu prodaju samo suhomesnato.

• Hvala 1