ivy Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 1 hour ago, Jumanji said: Ehh sta sve nece da smisle, cuj butler. pa to je margarin... a sto je najsmesnije ima i fensi izraz za margarin ,,vegan butter,, i vegani svi bitni mazu i prelivaju
aram Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 3 minutes ago, gospa buba said: ja to lomim kvartalno, chak i te formalno metalne, prestala sam da kupujem, nema smisla. sent from bubamoto Ovu, gospo, ima u kroaciji da se nađe
gospa buba Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Ovu, gospo, ima u kroaciji da se nađe to sam slomila prvo! to uopshte nije metal, nego neka nesreca samo prevuchena metalnom prevlakom, da izgleda sjajno i ladno.sent from bubamoto 1
renne Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 ja još imam neku iz CCCP i odlično služi i dalje
renne Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Just now, gospa buba said: to sam slomila prvo! sent from bubamoto kako? bagerom?
gospa buba Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 kako? bagerom?rukom brate, regularno.objasnila gore.sent from bubamoto
gospa buba Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 e ne znam, ova moja jes metalna pravo!za sada je metalna, za dalje cemo videti sacu pitam svekrvicu da nema u shteku neshto iz sfrj ili sssr, dok se josh metal pravio od metala ona chesto ima fenomenalne stvari koje josh uvek imaju smisla.sent from bubamoto
maheem Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 28 minutes ago, nisam ja said: trebali su napisati da je ekstrat ričard batlera. Aaaaa sad znam na šta me asocira gerard butler
nisam ja Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 na šta? zapravo sam mislio na džeralda™ ne znam okle mi ričard barton.
maheem Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Pa na tu neku prljavu masnoću. Mada ovako kad kažem zvuči kao nešto dobro
I*m with the pilots Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 21 minutes ago, gospa buba said: rukom brate, regularno. objasnila gore. sent from bubamoto Ja dve takve slomila, za samo godinu dana. Kupio mi dragi jednu jedinu koju je nasao u lokalnom super-marketu, jer je bilo hitno, i ta je neka plastika i skroz drugi fazon, i stalno se pribojavam kada ce da pukne vise Kao fazon je da stavis neociscen, ali to moze samo u necijoj glavi da radi. Pritom ne isece posteno, pola luka ostane na samoj resetkici sa druge strane. No, hajde, radi posao - ne moram da seckam sitno.
Jumanji Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Nemoj Dzeralda da mi diras!Mada me do skoro nervirao opasno, a onda ne znam sta se desilo [emoji15]
Jumanji Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Od fensi sam slomila ovu Na spoju ove plasticne drske i tzv. metala, iako je vrhunski gnjecila, ali sam ja to jako mnogo mozda...A ova radi ok posao, mada uvek ostane deo od cena koji mora da se vrati i dognjeci -.-
Delija67 Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Ne priznajem nista od tih divajsova ako nema utisnutu cenu od bar 50 kopejki
Recommended Posts