kud_genijalci Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Kecap na bureku.Tako je. Na burek ide samo ajvar - kao u jednoj pekari u Boru u ulici kralja Petra, ili - kako ja radim ponekad - pospem seckanu glavicu belog luka pa stresem čašu kiselog mleka, onog običnog 2,8 posto masnoće
Kayser Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Na burek ide samo ajvar - kao u jednoj pekari u Boru u ulici kralja Petra, ili - kako ja radim ponekad - pospem seckanu glavicu belog luka pa stresem čašu kiselog mleka, onog običnog 2,8 posto masnoće A spoiler neki ?Ipak je ovo hejt!!!!
Amelija Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Ne znam šta je gore, da li kašika, ili sečenje špageta(ili druge duge testenine).glupo je i sečenje, al baš ovako mi neki Talijani rekoše (tipa ako već nemaš pojma onda nemaj pojma do kraja i seci, a ne izigravaj kuloću glupom kašikom)inače mrzim i majonezaste salatesalata mi služi da se osvežim a ne da se omastim
Al-Khwarizmi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) ja pomme frites volim samo sa kecapom. nige vise mi kecap ne ide.Ja ne cenim nešto ni pomfrit, ni mekog donaldsa, a generalno ne ljubim ni slatkaste soseve... ali pomfrit sa western sosom iz meka - uh što volem! Edited September 26, 2011 by Al-Khwarizmi
foton_u_mirovanju Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) A kako te špagete ne skliznu sa kašike?edit: voslo Edited September 26, 2011 by foton_u_mirovanju
Al-Khwarizmi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A kako te špagate ne skliznu sa kašike?
foton_u_mirovanju Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) A vi o tome sve vreme. :blush:edit: Pa što bi neko tako jeo? To ko da sipaš pivo iz limenke u čašu (Doroti u ''Nepristojnim ljudima''). Edited September 26, 2011 by foton_u_mirovanju
Töölönlahti Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Pizza burekPizza burek je win stvar, ne znam šta je vaš problem...Moj hejt ide na sveto nejestivo trojstvo: kelj, karfiol, praziluk... A karfiol naročito pohovani.Podavili se s njima dabogda, makrobiotičari!
Milogled Bluff Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Pizza burek je win stvar, ne znam šta je vaš problem...+1
copkillah Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ceo Bucko-sistem pica sa prelivima, pavlakama, onim majonezastim ''salatama'' - ua!Pice su im vrlo prosečne ili ispodprosečne (ne pamtim, davno sam jeo poslednji put), tako da uopšte ne razumem tu pomamu koja traje već godinama.
holden kolfild Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 a onda ... primetim do mene sirotog štedišu, navukao kapu preko obrva, sav se stis'o, poručio duplu čorbu i 5 parčadi leba, pa me gleda, natrp'o celu krišku leba u usta pa zin'o i gleda me i sve mi presedne, jebogabog, neka ide po kontejnerima kad nema za parče mesa, šta meni kvari tekbitno da zdral, kikiriki i kokakola ne mogu na now eating...
Lynn Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Pizza burek je win stvar, ne znam šta je vaš problem...Moj hejt ide na sveto nejestivo trojstvo: kelj, karfiol, praziluk... A karfiol naročito pohovani.Podavili se s njima dabogda, makrobiotičari!Praziluk? Btw, na slici je brokoli. Njega si izostavio iz tog trojstva?
assück Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 koji ste čoperi ne mogu da verujem. pizza burek
Recommended Posts