Jump to content
IGNORED

kulinarski hejt

Amelija

Recommended Posts

Posted
Kecap na bureku.
Tako je. Na burek ide samo ajvar - kao u jednoj pekari u Boru u ulici kralja Petra, ili - kako ja radim ponekad - pospem seckanu glavicu belog luka pa stresem čašu kiselog mleka, onog običnog 2,8 posto masnoće :naughty:
Posted
Na burek ide samo ajvar - kao u jednoj pekari u Boru u ulici kralja Petra, ili - kako ja radim ponekad - pospem seckanu glavicu belog luka pa stresem čašu kiselog mleka, onog običnog 2,8 posto masnoće :naughty:
A spoiler neki ?Ipak je ovo hejt!!!!
Posted
Ne znam šta je gore, da li kašika, ili sečenje špageta(ili druge duge testenine).
glupo je i sečenje, al baš ovako mi neki Talijani rekoše (tipa ako već nemaš pojma onda nemaj pojma do kraja i seci, a ne izigravaj kuloću glupom kašikom)inače mrzim i majonezaste salatesalata mi služi da se osvežim a ne da se omastim
Posted (edited)
ja pomme frites volim samo sa kecapom. nige vise mi kecap ne ide.
Ja ne cenim nešto ni pomfrit, ni mekog donaldsa, a generalno ne ljubim ni slatkaste soseve... ali pomfrit sa western sosom iz meka - uh što volem! Edited by Al-Khwarizmi
Posted (edited)

A kako te špagete ne skliznu sa kašike?edit: voslo

Edited by foton_u_mirovanju
Posted
A kako te špagate ne skliznu sa kašike?
3465030-fresh-spaghetti-on-fork-and-spoon-close-up-shoot.jpg
Posted (edited)

A vi o tome sve vreme. :blush:edit: Pa što bi neko tako jeo? :blink: To ko da sipaš pivo iz limenke u čašu (Doroti u ''Nepristojnim ljudima'').

Edited by foton_u_mirovanju
Posted
Pizza burek
Pizza burek je win stvar, ne znam šta je vaš problem...Moj hejt ide na sveto nejestivo trojstvo: kelj, karfiol, praziluk... A karfiol naročito pohovani.stewie+griffin+broccoli.jpegPodavili se s njima dabogda, makrobiotičari!
Posted
Pizza burek je win stvar, ne znam šta je vaš problem...
+1
Posted
:Hail: Ceo Bucko-sistem pica sa prelivima, pavlakama, onim majonezastim ''salatama'' - ua!
Pice su im vrlo prosečne ili ispodprosečne (ne pamtim, davno sam jeo poslednji put), tako da uopšte ne razumem tu pomamu koja traje već godinama.
Posted
a onda ... primetim do mene sirotog štedišu, navukao kapu preko obrva, sav se stis'o, poručio duplu čorbu i 5 parčadi leba, pa me gleda, natrp'o celu krišku leba u usta pa zin'o i gleda me i sve mi presedne, jebogabog, neka ide po kontejnerima kad nema za parče mesa, šta meni kvari tek
bitno da zdral, kikiriki i kokakola ne mogu na now eating...
Posted
Pizza burek je win stvar, ne znam šta je vaš problem...Moj hejt ide na sveto nejestivo trojstvo: kelj, karfiol, praziluk... A karfiol naročito pohovani.stewie+griffin+broccoli.jpegPodavili se s njima dabogda, makrobiotičari!
Praziluk? :blink: Btw, na slici je brokoli. Njega si izostavio iz tog trojstva?
Posted

koji ste čoperi ne mogu da verujem. pizza burek :yucky: