Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

"kokain ili marihuana, mislim da je manje bitno"

- Henderson... Hendrix...- Hawkins.- Da, Hawkins. :mellow: Nije mi dan.

a sto je rekao da ce bobi od sledece sezone preko bare.. :)

Ta scena mi je bila jedna od jacih. Kad je izgovorio: "Nemojte se cuditi da Marjanovic sledece sezone mozda ode, cak, verovali ili ne, u najjacu ligu - NBA."Po izrazu lica mu se videlo da je, u onoj nepirijatnoj tisini nakon toga, u sebi razmisljao: "Jao, bog te jebo, sta sam rekao. Drzi sad Misko ozbiljan izraz lica, ljudi te gledaju, ne pravi grimase,... 'Ajde Tegi, bre, pitaj nesto, u picku materinu, ukocih se!"

Bobi je istovremeno pod ugovorom sa CSKA, Niznjim i Megom?Ako sam ja dobro razumeo Miska?

pa verovatno su ova dva kluba raskinuli ugovor sa njim na svoju stetu, tako da on uredno prima deo plate do kraja potpisanih ugovora. a kod miska igra za dzabe, verovatno mu i doplacuje. :D

Edited by Psihodelija

Bobi je istovremeno pod ugovorom sa CSKA, Niznjim i Megom?
Zalizani- :ziga:
  • Author

andrej, zajebavas se sa pogresnim covekom.http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=01&dd=29&nav_id=681935

• Author

:Hail:IDEMO SVI!!!!

Edited by kojot

Nekako mi deluje da je ova nasa strana zreba u Kupu ipak povoljnija... :naughty:

• 4 weeks later...
  • Author
Jonathan Givony@DraftExpress Tremendous game for 1994-born Serbian PG Vasilije Micic in front of five NBA team representatives. Best passing prospect I've this season.a ja sam bas ovaj vikend morao da imam goste :frust:

Znaci iz Zvezde u NBA fino :)

Jonathan Givony@DraftExpressTremendous game for 1994-born Serbian PG Vasilije Micic in front of five NBA team representatives. Best passing prospect I've this season.a ja sam bas ovaj vikend morao da imam goste :frust:
:(da li to znaci da ce vasa ipak izbeci tetoviranje ruze na vratu?
  • Author

ne znaci, daleko je on od nba lige. mada ja mislim da ce on ici negde gde ce mu garantovati 25-30 minuta po utakmici, westerman style.