kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Politika u vreme sukoba izmedju Žike Minovića i Hadži Dragana Antića iznedrila DEM magazin, politički tabloid. Izdavalo ga krilo Ž. M. , izdato par brojeva dok ih Struja nije politički sahranio. Ljilja Bulatović, Mladićeva biografkinja bila glodur
Idioteque Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ćao Tifo je više mislim kraj 80iha možda su ipak sva tri broja izašla 1990ne sećam se, starimSvakako pre 91. jer su pokrivali celu Jugu sa izveštavanjem, a moguće i da su 80e. Starim i ja. :(
kim_philby Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 daj nam neki format tog teksta, ziv nisam da vidim kako je ta zavera izgledala?editvidet cu da nadjem kada budem sredjivao svoju dokumentaciju.
Idioteque Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Bio je i neki ZaM magazin (zabava miliona), uređivao Vanja Bulić i trpao unutra od Silvane do Nirvane.
Marvin (Paranoid Android) Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Malo kasnije od '94-te, negde '95-te ili '96-te sećam se da kad god sam dolazio u Beograd, da me je društvo gnjavilo sa časopisom za tinejdžere Cool. Većina ga je čitala podrugljivo, jer je većina članaka su bile samo lične ispovesti, maltene kao kolumne čitalaca, kako su se X i Y taslačili u parku, u liftu, u zbornici, gde već, znam da je tu i tamo bilo i članaka o najnovijim trendovima u svetu muzike što je valjda bila jedina realna vrednost časopisa. To i oni "oglasi" na kraju. Valjda je krenulo stvarno kao rubrika mali oglasi a onda su ljudi krenuli da šalju zajebancije tipa Dajem se za 7 dinara - Marka ili Povoljno plačem po sahranama i slično.
assück Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Svakako pre 91. jer su pokrivali celu Jugu sa izveštavanjem, a moguće i da su 80e. Starim i ja. :(sećam se samo da je bila polemika o tome da li će grupe ići zajedno da bodre reprezentaciju u Italiji 1990, i da li će ići uopšte. koliko se sećam samo su bosanci bili u fazonu da navijaju za reprezentaciju. da ne idem previše u off, verovatno je izlazio ili samo 1990 ili '89-'90
Lynn Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Devedesetih je bilo krenulo i ovo:Namenjen tinejdžerkama i svima koje se tako osećaju
Marvin (Paranoid Android) Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ide to i sada, zove se "B92 - sekcija Život"
Cane Vukic Prebranac Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Tempo. Имадох штос Темпоатм сличне величине, што из осамдесетих (преузео од стрица), што из деведесетих (памтим неке насловнице типа Савићевића у оном плавом дресу са бијелим рукавима кад су играли са Бразилом 1994. или зализаног Мијата у одијелу 1998. на врхунцу славе). Елем, од свега тога сачувах само неки број из 1988. мислим са Рефиком Шабанаџовићем. Остало је све завршило или у шпорету или бог зна гдје. Хвала, мама.
rada Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 jos se zivo secam straubalnih naslova "ubito, poklato.." ne mogu da nadjem datume ali sam sigurna da je iz trazene dekade.a nasla sam i ovo :D
Milogled Bluff Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Pretpostavljam da ih se secate:Auu... Jos cuvam petogodisnjak (koji je, doduse, izasao 2001.), toliko dobrih fora na jednom mestu, neprocenjivo
foton_u_mirovanju Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Saznade li se na kraju ko je Sindi iz Hupera?
Wilde Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Auu... Jos cuvam petogodisnjak (koji je, doduse, izasao 2001.), toliko dobrih fora na jednom mestu, neprocenjivoMislim da je i moj primerak ziv, negde u spajzu :) Brutalno (a kvalitetno) napusavanje nase politike i drustva u rangu koji danas nikome ne bi pao na pamet. Carevi.
Recommended Posts