Jump to content
IGNORED

kraj sezone 2011

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Tipsa je to :)edit: Igra kao da mu je Troicki pomagao u psihickoj pripremi za mec.

Edited by Kayser
  • Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jean-Luc Picard

88

• renne

46

• Time Crisis

39

• anantaram

38

Posted

Pokazalo se staro tenisko pravilo da je 5:1 najopasniji rezultat. Obzirom u kakvom je stanju konkurencija, verujem da ovo nije poslednji Jankov mec u 2011.

- nego da li je još neko primetio da su njegove povrede učestale od rastanka sa magičnim doktorom :D nakon w- predaja finala cinc. problemi sa leđima u finalu uso, predaja u dc zbog povrede međurebarnih mišića, praktično predaja nišikoriju zbog povrede ramena u bazelu- djoker je u fazi fizičkog raspada nakon w uprkos ogromnim pauzama koje je imao u tom periodu
Imam osecaj da se zestoko izduvao posle W, masters titula, finale mastersa i US open su osvojeni po inerciji, ali tu je masina vec pocela da usporava. Ne znam kojom zestinom Novak trenira i koliko su teske povrede i sta je u psihofizickim problemima dominantno psiha ili fizika, kod njega je to isprepletano i jedno gura drugo. Ono u sta sam gotovo siguran je da je uticaj onog seta protiv Delpotra pre dva meseca prenapumpan i da bi se ovo mucenje desilo i da nije igrao. Prva pauza od dva meseca nije bila dovoljna, videcemo da li ce druga biti delotvornija.
Posted
Tesko da ce vec u martu biti problema oko odbrane prvog mesta. Jedini koji mu je blizu je Nadal, a i on sam vec brani puno poena do Vimbldona. Igrao je u svakom finalu osim AO, i osvojio Monako, Barsu i Rolan Garos :unsure:Ceto bi mu verovatno pomogao oko odabira turnira, ali osim toga ne vidim sta je mogao da promeni. Mora da se igra i gine.
nprrafaborg uzme wtf, djoker ne prođe grupu ili ispadne u 1/2 finalu, rafaborg uzme ao, djoker ispadne pre 1/2 finala (možda čak i u polufinalu mrzi me da računam sad), ko će onda biti 1 u 1 nedelji februara ;)
Posted

pa nije baš, na wtf rafa brani finale, a đoks samo 400

Posted
Fiš se povredio i predao, eto Janku šanse
Nisam gledao. Jel baš u pitanju povreda ili se samo štedi...
Posted (edited)

^^^ da brani 1000, ali može uzeti 1500 za pobedu, ako djoker ispadne pre 1/2 finala pariza, wtf i ao, u ovoj formi to nije nerealan scenario a rafaborg osvoji wtf i ao, izgubiće 1 mesto već u februaru

Edited by gone fishing
Posted
Nisam gledao. Jel baš u pitanju povreda ili se samo štedi...
koliko sam video baš povreda
Posted
^^^ da brani 1000, ali može uzeti 1500 za pobedu, ako djoker ispadne pre 1/2 finala pariza, wtf i ao, u ovoj formi to nije nerealan scenario a rafaborg osvoji wtf i ao, izgubiće 1 mesto već u februaru
pa ako ćemo po sadašnjoj formi, Rafa je u još goroj nego Novak
Posted
Tako je bilo i da ga Rafa stiže do US Open-a ako osvoji Montreal, Sinsinati, Novak ispadne rano i šta znam, a znamo šta je bilo ;)
Posted

Zar je bitno kad će izgubiti to prvo mesto... Neka dečko dobro igra. Nek on uživa i neka mi uživamo. Zar nije dovoljno učinio dry.gif

Posted (edited)

naravno da 1 mesto nije bitno, kao što to wozniacki vrlo dobro zna, za sledeću sezonu je bitan napad na golden grand slam, ako to auspe onda zlato u londonu, jer sa 29 može biti konkurentan jedino ako ovi igrači koji su sada tinejdžeri ispadnu totalni fail - oko broja nedelja na 1 mestu, interesantno je da oldereru fali 1 nedelja na mestu br 1 da izjednači samprasov rekord

Edited by gone fishing
Posted

djokovic napusta turnir zbor povrede. conga bi ga pregazio glat.