Jean-Luc Picard Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ko bagele deli bagel će i da dobije...Vide se problemi sa ramenom. Celi meč je servirao drugi servis...Nek preskoči Pariz, jebeš Pariz, London je bitan...
Team_Penske Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Cudno da se u dva dana protivnici Noleta otkace sto se u principu ne desava tako cesto, Bagdatis u prvom setu pa sve do brejka, Nisikori u drugom delu meca, za ocekivati je da bi se i Kei ugasio da je je igran recimo u 3 dobijena, svejedno zasluzeno je dobio
nenad Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 kontam da ce japanac biti znacajno tezi protivnik od bucka. mada je novi susret sa fedom prilicno izvesan.hmmmm......... prvi deo sam pogodio.... a nakon duela sa buckom bio sam prilicno ubedjen da novak nece proci japanca, nego nisam bio u prilici da postujem.fed je definitivno prvi favorit u parizu i londonu. (osim ako se rafa ne pojavi odmoran igrajuci neki atomski tenis,u sta opasno sumljamtm)...@ bergasasto se javljas onda???
Jean-Luc Picard Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Veliki majstor tenisa Marsel Granoljers dobio Delpa....
Time Crisis Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 fed je definitivno prvi favorit u parizu i londonu. (osim ako se rafa ne pojavi odmoran igrajuci neki atomski tenis,u sta opasno sumljamtm)...Rafa ne igra u Parizu.
Jean-Luc Picard Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Rafa ne igra u Parizu.Ne igra ni Novak....OK odluka ako mene pitate...
anantaram Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Gde? Ni pise na sajtu. Ne svidja mi se ovo uopste. Mnogo lici na kraj 2009. I tada je imao streak od Pekinga do Pariza, kada je zbog povrede promenio tehniku servisa i svi smo svedoci onog sto se desilo nakon toga.
nenad Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Rafa ne igra u Parizu.u londonu ce valjda igrati?!
Đipalo Junuz Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Šta uradi Ana :o :Hail: Setila se žena na kraju sezone kako se igra tenis... Neverovatan podatak: ni jedna jedina dupla servis greška, i uz to dvadesetak vinera više.Demonstracija sile. Samo da nekako uspe da u januaru nastavi ovako...
anantaram Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 (edited) Ovako je bilo i u ovo doba prosle godine :) , zapravo jos bolje Edited November 6, 2011 by anantaram
Recommended Posts