Jump to content
IGNORED

Community

Calavera

Recommended Posts

Posted

Solidna epizoda, taman toliko da nista ne mozes reci ni za ni protiv. <_< Bar smo opet videli Goodmana.

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calavera

97

• Lrd

74

• gervasius twinkleminkleson

44

• copkillah

37

Posted

haha, meni odlicna epizoda ! astronaut in the corner making paninis ! :lol::Hail:

Posted

Nije losa, dio sa Troyem, Goodmanom itd mi je mnogo bolji nego ovaj sa Piercem, ali sve u svemu dobra epizoda :)

Posted

svi ste prestali da pratite ? lepa epizodica sa par dobrih fora

Posted

jeste, odlicna(nisam gledala komjuniti jedno vrijeme, smorio me, pa me bas prijatno iznenadila)

Posted
dean-moon.jpg:D
hihi. najbolje u ovoj epizodi je real time tweetovanje, sa pravim #AnniesMove hashtagom. u stvari, jako me je obradovalo što je ekipa ponovo počela da tvituje, jer davno nisam videla ništa zabavnije i što bolje proziva konkurenciju (shit my dad says, prošle godine) od Old white man says naloga. ako ste na tviteru, praćenje je obavezno. krenite odavde http://twitter.com/#!/oldwhitemansays
Posted

Ispucao sam sve i sada kao ostali smrtnici gledam jednu epizodu nedeljno <_<

Posted

Izgleda da je Community canceled :unsure:

Posted (edited)

Inace bih stavio Vaderov Big No, ali previse sam depresivan. :(Valjda ima nade...edit: uf.

Edited by Calavera
Posted

Videh još dve epizode za sada, prva 17.11. druga 1.12.

Posted

Ako su ih do sad trpili sa slabim rejtinzima, mogu valjda istrpit i do kraja ove sezone. A 3 sezone od po 23-24 epizode je, realno, skroz dovoljno. Sprdnja sto se uopste dovodi u pitanje Comunity, a onoliko smeca ima po 300 sezona <_<

Posted

Ako vec ne mogu da ostvare prvobitni plan (4 sezone), neka bar zavrse ovu k'o ljudi. :( Bila bi tragedija da se ponovi AD i da ih ukinu usred sezone.

Posted

nemoj bre u jednom danu da mi ukidaju 2 omiljene stvari angry.gifangry.gifangry.gif

a kad se samo setim koliko sam bio jadan i slep i izbrisao sve epizode posle 2 odgledane iz prvog serijala :lol: . zato sam nadoknadio ove 2 nedelje dok nije bilo epizoda zbog bejzbola pa ponovo odgledao sve od prve do poslednje epizode :)