FPLS Posted January 18 Posted January 18 Ako nekoga zanima Djordjevicev "Radnicka klasa ide u pakao", ima ovih dana besplatno da se rentira i pogleda ovde: https://ondemand.kinomeetingpoint.ba/page/mreza-festivala-jadranske-regije-zimsko-izdanje/ Mislim da je prethodno potrebno napraviti nalog. 3
John Coltrane Posted Saturday at 12:16 Posted Saturday at 12:16 Vrtim kanale i naletim na kadar Djuričko i Ristovski, na traci piše Pijavice. Prva asocijacija mi je Albaharijev roman, a vidim da je nešto novije. Gledao neko, valja li čemu?
Tsai Posted Saturday at 17:09 Posted Saturday at 17:09 4 hours ago, John Coltrane said: Djuričko i Ristovski nemam pojma sta je al sve su sanse da ne valja 1
Misko Posted Saturday at 17:35 Posted Saturday at 17:35 25 minutes ago, Tsai said: nemam pojma sta je al sve su sanse da ne valja Prvo sto je meni palo na pamet je Do koske inace, slazem se sa konstatacijom
Misko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Zlatno doba i peak filma kod nas..sve sama remek deal: Tri, Skupljaci Perja, kad budem mrtav i beo, Rani radovi, Mlad i zdrav kao ruza, Budjenje pacova, Zaseda, Covek nije tica, Ljubavni slucaj ili tragedija sluzbenice PTT, Bubasinter...
Jimmy Kowalski Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Odavno hteo da pitam, pa uvek zaboravim, sad me ovaj klip podsetio. Na pokojnom radiju B92 isao dzingl "kako ga uhvatiti" u kome je dijalog iz nekog meni nepoznatog filma (ili ga nisam gledao ili sam zaboravio detalje), kapiram da je crni talas u pitanju. Jedan tip pita drugog "gde ti je predsednik", ovaj odgovara "opet mi je pobegao, ljut je na mene sto ga obezbedjujem", onda ovaj opet pita sto to radi, ovaj drugi se pravda da nema sta drugo, tako nekako, i kao trazice premestaj ako mu i dalje bude branio.
Recommended Posts