Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

Ja spremio maramice za film ,plakanje,euforia izlivi emocija sad samo mogu da plačem za dva sata života

Ali sam krenuo da gledam Dežurnog službenika kakav jak product placement - medica plus,laguna,idea ,gigatron ,matijevic...i naravno BIA 

-Ovo su ti SRPSKE službe   :jerry:

Nisam znao da Nina Nešković igra ovako znakovitu ulogu gledao bih odavno 

Posted

Odličan 'Za danas toliko', treći put gledao 🥰 Da, mora ruka na daljinskom nažalost.

• +1 2
Posted

mozda film i nije toliko los, samo mene ovakvi ljudi i u rl uzasavaju. 

• +1 1
  • Haha 4
Posted
7 hours ago, copkillah said:

Nikodije, da me ne razumeš pogrešno, ne podjebavam te, ali mislim da ti treba da te neko zagrli.

Da, kada neko gleda filmove po tvojoj preporuci samo zagrljaj i topla reč utehe mogu da mu pomognu, mada sinoć ne bi pomoglo ni to.

• Haha 4
Posted
On 4. 1. 2025. at 1:10, radisa said:

Nego, juče sam gledao "Pored nas"... Nemojte da vas zavara 4.3 na IMDB, to je verovatno jer se direktno pljuje SNS  i ima scena gay seksa, pa su botovi i slični krenuli da lupaju loše ocene... Meni je bio bolji od Volje, više mi je držao pažnju i bio zanmljiviji, sa par lepih twistova...

A nema ni nekog seksa, malo se dovatili, romantično.

Meni odličan film, netipičan domaći, sa sve lokacijama gde je snimljen i modernim ulogama mladih ljudi.

Žao mi što nisam gledala Pored mene koji je valjda prequel. Ispraviću.

Svakako, velika podrška bratu Stevanu, zaslužuje je.

• +1 3
Posted

Dobar je Za danas toliko. Doduse, nije mi bas ni toliko smesan koliko se pise po kritikama, niti osecam te silbe valove emocija ( osim kad odu kod kumova, to je bogovski)

Iz moje perspektive, jako je dobro sto ne glume beogradski glumci sa beogradskim akcentom 

• +1 5
Posted

Meni tu Kragujevac igra sjajnu ulogu. Sve je i zeleno i brdovito i urbano i neurbano i mostovi i vozovi i knežev arsenal. Jedino su po onu bogovsku reku (Una li je, Sana li je) morali uBosnu.

I nažalost KG pijacu SNS renovira već jedno 4-5 godina pa se ne vidi, ali to je tamo dežurna afera...

• +1 2
Posted
12 hours ago, Katikon said:

Kumovi, kum, kume, kumo, idemo kod kumova jao kume 

vrh 

Čupavci, bostan, bostan, čupavci, čupavci

• Haha 3
Posted
10 hours ago, copkillah said:

Nikodije, da me ne razumeš pogrešno, ne podjebavam te, ali mislim da ti treba da te neko zagrli.

Sto samo Nikodija? Je l ja ne volim da doruckujem??? 

• Haha 1
Posted

Za sada bez dobrog naslova

Posted

Gledao sam film dva puta u bioskopu i zvuk je, za divno cudo, bio odlican, sve se lepo culo, cak i mrmljanje Borana Gogdana. Nisam sinoc gledao, premotacu, ali ne mogu da verujem da je toliko losiji zvuk preko TV. Nesto tu mora da nije uradjeno kako treba. 

• +1 1
Posted
3 hours ago, Nikodije said:

Da, kada neko gleda filmove po tvojoj preporuci samo zagrljaj i topla reč utehe mogu da mu pomognu, mada sinoć ne bi pomoglo ni to.

Da, tvoj problem je definitivno dublji jbg :(

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
Just now, copkillah said:

Da, tvoj problem je definitivno dublji jbg :(

Tvoje je da pomogneš zagrljajem, ali samo da znaš ja biram filmove.