Popular Post kud u maglu Simoviću Posted Sunday at 00:52 Popular Post Posted Sunday at 00:52 46 minutes ago, copkillah said: Nikodije, da me ne razumeš pogrešno, ne podjebavam te, ali mislim da ti treba da te neko zagrli. 1 13
Fakundo Sava Posted Sunday at 03:45 Posted Sunday at 03:45 Ja spremio maramice za film ,plakanje,euforia izlivi emocija sad samo mogu da plačem za dva sata života Ali sam krenuo da gledam Dežurnog službenika kakav jak product placement - medica plus,laguna,idea ,gigatron ,matijevic...i naravno BIA -Ovo su ti SRPSKE službe Nisam znao da Nina Nešković igra ovako znakovitu ulogu gledao bih odavno
giuseppe Posted Sunday at 04:00 Posted Sunday at 04:00 Odličan 'Za danas toliko', treći put gledao 🥰 Da, mora ruka na daljinskom nažalost. 2
nenad Posted Sunday at 07:12 Posted Sunday at 07:12 mozda film i nije toliko los, samo mene ovakvi ljudi i u rl uzasavaju. 1 4
Nikodije Posted Sunday at 07:25 Posted Sunday at 07:25 7 hours ago, copkillah said: Nikodije, da me ne razumeš pogrešno, ne podjebavam te, ali mislim da ti treba da te neko zagrli. Da, kada neko gleda filmove po tvojoj preporuci samo zagrljaj i topla reč utehe mogu da mu pomognu, mada sinoć ne bi pomoglo ni to. 4
Valk Posted Sunday at 09:01 Posted Sunday at 09:01 On 4. 1. 2025. at 1:10, radisa said: Nego, juče sam gledao "Pored nas"... Nemojte da vas zavara 4.3 na IMDB, to je verovatno jer se direktno pljuje SNS i ima scena gay seksa, pa su botovi i slični krenuli da lupaju loše ocene... Meni je bio bolji od Volje, više mi je držao pažnju i bio zanmljiviji, sa par lepih twistova... A nema ni nekog seksa, malo se dovatili, romantično. Meni odličan film, netipičan domaći, sa sve lokacijama gde je snimljen i modernim ulogama mladih ljudi. Žao mi što nisam gledala Pored mene koji je valjda prequel. Ispraviću. Svakako, velika podrška bratu Stevanu, zaslužuje je. 3
Lezilebovich Posted Sunday at 09:16 Posted Sunday at 09:16 Dobar je Za danas toliko. Doduse, nije mi bas ni toliko smesan koliko se pise po kritikama, niti osecam te silbe valove emocija ( osim kad odu kod kumova, to je bogovski) Iz moje perspektive, jako je dobro sto ne glume beogradski glumci sa beogradskim akcentom 5
giuseppe Posted Sunday at 09:22 Posted Sunday at 09:22 Meni tu Kragujevac igra sjajnu ulogu. Sve je i zeleno i brdovito i urbano i neurbano i mostovi i vozovi i knežev arsenal. Jedino su po onu bogovsku reku (Una li je, Sana li je) morali uBosnu. I nažalost KG pijacu SNS renovira već jedno 4-5 godina pa se ne vidi, ali to je tamo dežurna afera... 2
msv Posted Sunday at 10:08 Posted Sunday at 10:08 12 hours ago, Katikon said: Kumovi, kum, kume, kumo, idemo kod kumova jao kume vrh Čupavci, bostan, bostan, čupavci, čupavci 3
Katikon Posted Sunday at 10:14 Posted Sunday at 10:14 10 hours ago, copkillah said: Nikodije, da me ne razumeš pogrešno, ne podjebavam te, ali mislim da ti treba da te neko zagrli. Sto samo Nikodija? Je l ja ne volim da doruckujem??? 1
Sludge Factory Posted Sunday at 10:25 Posted Sunday at 10:25 Gledao sam film dva puta u bioskopu i zvuk je, za divno cudo, bio odlican, sve se lepo culo, cak i mrmljanje Borana Gogdana. Nisam sinoc gledao, premotacu, ali ne mogu da verujem da je toliko losiji zvuk preko TV. Nesto tu mora da nije uradjeno kako treba. 1
copkillah Posted Sunday at 10:31 Posted Sunday at 10:31 3 hours ago, Nikodije said: Da, kada neko gleda filmove po tvojoj preporuci samo zagrljaj i topla reč utehe mogu da mu pomognu, mada sinoć ne bi pomoglo ni to. Da, tvoj problem je definitivno dublji jbg :( 1 1
Nikodije Posted Sunday at 10:32 Posted Sunday at 10:32 Just now, copkillah said: Da, tvoj problem je definitivno dublji jbg :( Tvoje je da pomogneš zagrljajem, ali samo da znaš ja biram filmove.
Recommended Posts