April 1, 20232 yr Zena se zove olga ivanovic, imala je tad 50 godina, tanja u rimejku ima 54 Edited April 1, 20232 yr by MocaVukotic
April 1, 20232 yr 9 hours ago, gospa buba said: valjda andjeli 3? ono kad shizne sa narodnjacima i onim debelim shto je sad hrishcanski propovednik iz pakla? jel ima uopshte 3 andjela? Ima i treći deo ali taj baš malo veze ima sa originalom, jedino naziv i to što se pojavljuju Anđeo i Đavo. Drugi deo je onaj sa Mirkom Vasiljević. Ono kad Nikola Kojo odlepi jer ima žensko dete i sve se vrti oko toga kako ona ima 5000 dejtova a Nikola gleda kako da sabotira svaki. Ekstremno, ali ekstremno nesmešno.
April 1, 20232 yr 1 hour ago, MocaVukotic said: Zena se zove olga ivanovic, imala je tad 50 godina, tanja u rimejku ima 54 Pre pola veka je bilo uobičajeno da žena sa 50 godina ima zeta i unuka od 10, 12-tak godina. 2010. je skroz neuverljivo. Pogotovo da se pritom oblači kao da ima 80 godina, a ima u stvarnosti 54.
April 1, 20232 yr Apsolutno da. Blanš iz Golden Girls (ova u žutom) je imala 47 godina. ČETRDESET SEDAM!
April 1, 20232 yr 45 minutes ago, ToniAdams said: ja da sam vucic uveo bih da zene posle 30te ne mogu da kace slike Ni ja ne volim da kacim slike, em su velike, em čekićarim rupe po zidovima
April 1, 20232 yr 1 minute ago, maheem said: Nije, super je ispalo Jbga, kasno sad .. mislila sam da smo na vocapu
April 5, 20232 yr 5 minutes ago, morgana said: je li gledao neko munje 2? sad pričam sa sestrom koja je juče gledala, pitam kako je bilo "glupost neopevana" pri tom nije nikakav filmofil, ono da se seče na tarkovskog i linča
April 5, 20232 yr 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sad pričam sa sestrom koja je juče gledala, pitam kako je bilo "glupost neopevana" pri tom nije nikakav filmofil, ono da se seče na tarkovskog i linča Ćerka išla da gleda, oslepela. Kaže užas jedan :’(
April 5, 20232 yr i mislila sam da je tako. sta moze srdja andjelic da napise a da valja? valjda je bilo lako nabaviti novac poslije leta, pa da se iskoristi. Edited April 5, 20232 yr by morgana