bags Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 4 hours ago, Godfrey said: Kengur je bukvalno 3 klase iznad Meni je Kengur bio bas cisti cringe. 3
Filozof manijak Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 (edited) 2 hours ago, Tihajeza said: Ima 3 andjela, ali nema mnogo veze sa prva dva dela, dao ime da proda koju kartu više. Ja sam generacija kojoj su Andjeli (1) kultni film. Munje su odgledane jednom i ne sećam se ničega osim 4 glavna glumca i da je bila neka plavuša. Ja sam uvek stavljao Crnog bombardera ispred Anđela (1) Sva sreća pa se niko nije dosetio da i za njega napravi nastavak. Edited April 1, 2023 by Filozof manijak
Tihajeza Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 14 minutes ago, Filozof manijak said: Ja sam uvek stavljao Crnog bombardera ispred Anđela (1) Sva sreća pa se niko nije dosetio da i za njega napravi nastavak. Crni bombarder nije komedija. 1
Nikodije Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 A mog Već viđeno, Variola vera i Sveto mesto Jbt nekad smo pravili dobre horore, sad se recikliraju retardirane Munje
shimpu Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Čuo sam negde da je u planu snimanje Crni bombarder drugi deo 1
Filozof manijak Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 18 minutes ago, Tihajeza said: Crni bombarder nije komedija. Ta dva filma su snimljena iste godine, nije mi bitan žanr.
Nikodije Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 4 minutes ago, bags said: TT sindrom je bio solidan film za nase uslove. Koliko se sećam jeste. Neki mizeran budžet a opet dosta solidni efekti.
Filozof manijak Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 14 minutes ago, shimpr said: Čuo sam negde da je u planu snimanje Crni bombarder drugi deo Zvaće se Crno beli bombarder!
Duhovnost, ljubav i med Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 (edited) Проблем наставка Муња је што дух суманутих и непредвидивих ноћних излазака крајем 20. века / почетком 21. - не може да се пренесе на ово време. Муње би био прилично промашен филм, што и јесте, у свему другом, да не хвата тај дух. Нисам још гледао наставак , предвиђам да ће имати идентичан проблем у комуникацији као "Позориште у кући" измештено 30 година касније. Није хватало дух времена као оригинал, јер није ни могло. Edited April 1, 2023 by Duhovnost, ljubav i med
Tihajeza Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 37 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: предвиђам да ће имати идентичан проблем у комуникацији као "Позориште у кући" измештено 30 година касније. Није хватало дух времена као оригинал, јер није ни могло. Joj, da, odgledala sam jednu epizodu tog novog Pozorišta u kući. Stavili Tanju Bošković (ej lepu, zgodnu i još mladu Tanju) da glumi džangrizavu svekrvu. Pošto je u originalu to neka starija gospođa, rođena krajem XIX veka, onda su i Tanju tako odenuli u neku odeždu, kakve su nosile babe 60-tih, iskopali u fundusu tv-a, nema sada takva da se kupi. 1
Jimmy Kowalski Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 46 minutes ago, Tihajeza said: Stavili Tanju Bošković (ej lepu, zgodnu i još mladu Tanju) da glumi džangrizavu svekrvu. Pored zive Seke Sablic!?
Duhovnost, ljubav i med Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Изворна свекрва из 1970-тих није џангризава, она и зет Рођа се зезају међусобно на питом и шармантан начин. Није ни ова из 2000-тих џангризава, само је неуверљива и "преглумљена", у недостатку бољег израза, али није Тања крива за то.
Recommended Posts