August 18, 20222 yr kako ti se zvao onaj nastavnik što je terao decu da uče i na odmoru? miloje je pokidao.
August 18, 20222 yr 21 minutes ago, MocaVukotic said: @Milošica Nema sanse, taj je izraubovan mega giga, ima mnogo drugih manje poznatih a odlicnih - deset sati je, takoreći podne - ustaj parazitu društveni
August 18, 20222 yr " ... da nam se ucionice i hodnici, kroz koje razdragano trcimo, blistaju kao povrsina jezera obasjana mesecinom" Edited August 18, 20222 yr by centrifuga
August 18, 20222 yr Ima neke golubove, zeza se s njima po ceo dan.. Sama je to smislila, niko joj nije pomogao.. Edited August 18, 20222 yr by Misko
August 18, 20222 yr Pa mislio sam da.pitam koliko može da razvije Mile mi je omiljeni lik iz Markovicevih filmova
August 18, 20222 yr 1 minute ago, Defunctus said: Koji su ti ovo skotovi? Au grozne su, ove k'o iz akumulatora da si izvadio
August 18, 20222 yr 35 minutes ago, nisam ja said: kako ti se zvao onaj nastavnik što je terao decu da uče i na odmoru? miloje je pokidao. Rade je največi govnar domaćeg filma, posebno u Goranovim filmovima. Ali nadimak Čira Emanuela
August 18, 20222 yr 1 minute ago, francuski sobar said: Rade je največi govnar domaćeg filma, posebno u Goranovim filmovima. Ali nadimak Čira Emanuela A Djoka Viski