Tsai Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 (edited) 57 minutes ago, ultra plasticni said: Sta uopste znaci da ne moze da se nadje nigde na netu?! Da filma nema na torentima forumima jutjubu dejlimosnu Ni karagarga, ni pokojni surealmoviez. Nigde nigde Edited October 14, 2021 by Tsai
gospa buba Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 od toga shto nechega nema nigde, niko nema nikakvu korist, u ni jednom smislu. moze i tako da se radi, ne kazem.sent from novi mnogo jak bubamoto.
francuski sobar Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 On 23.9.2021. at 7:58, morgana said: znači bjelogrlić kao takav. On 28.9.2021. at 22:34, I*m with the pilots said: Ja sam od tih. Ne znam ni da li znam neku pesmu od Tome, verovatno sam negde cula neku ali ne umem da povezem sa njim. On 29.9.2021. at 7:50, Sara said: Da slusam Tomu na suvo 2,5 sata u bionji s maskim, stra me unapred. Najjače je da će žene te okrutne bezdušnice da razumeju Tomu, dobro jumanji ne računam ona je sa sporta 1
Sara Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Odgledala ilegalno pola filma, sad ću na robiji bolje da ga shvatim 1 1
Fakundo Sava Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Ja sam odgledao samo bezobrazne scene,sigurno mi sleduje odmah pakao Bio neki pravnik na N1 i na iznenađenje voditeljke pametno prozbori da je ovo sa piraterijom običan marketing, niko tu neće da osiromaši
ragasto Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 @Fakundo Sava Jel' znaš možda gde je to tačno, ne mogu da nađem na N1 sajtu...? Zanimljivo pravno gledište - za krivično delo čovek kaže da je u pitanju marketing.
Fakundo Sava Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 To je ona info emisija ,vodila Konstadinović? ,oko 17.45
msv Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 17 minutes ago, ragasto said: @Fakundo Sava Jel' znaš možda gde je to tačno, ne mogu da nađem na N1 sajtu...? Zanimljivo pravno gledište - za krivično delo čovek kaže da je u pitanju marketing. (N1) Ko je više „zgrešio“ – ko je prosledio link ili ko je gledao „Tomu“ na internetu 1
Frank Pembleton Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Da nije onaj iz SHARE fondacije? ... Shiit has hit the fan
ragasto Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Da, Ognjen Uzelac, takođe i bivši direktor PGPa. Hm...ko zna šta on ima sa Bjelom, pošto mu ta rečenica nema mnogo veze s mozgom. Možda se spetljao.
Nikodije Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Danas sam negde pročitao da je u "Senkama" Bjela bezočno pokrao Vavilon Berlin. Nisam gledao Vavilon Berlin ali verujem da je istina, lik je prevejana lopuža, očigledno ništa ne ume da snimi što nije "inspirisano" tuđim radom. Pa kada ovi sitni pirati (što jeste neka vrsta lopovluka) ukradu od lopova to je moralno manji prekršaj nego kad ukradeš od poštenog čoveka i stvaraoca.
James Marshall Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Imaš u Budimpešti u Muzeju likovnih umjetnosti čuvenu sliku Salome sa glavom Jovana Krstitelja. Idi probaj da uđeš u muzej da uzmeš tu sliku sa pričom "ali autor je pokrao druge slikare koji su ovo slikali prije njega". Baš me zanima šta će ti reći. Pokrao je on i Peaky Blinders između ostalog u tim Senkama, kao što je Kljun pokrao Forbrydelsen i Bron i tako dalje i tako dalje, pa to opet ne znači da je legalno dijeliti piratske snimke. Pokrao je i Lukas Kurosavu, i Kurosava Šekspira, pa su njihovi filmovi i dalje predmet pravne zaštite. 4
Ros Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 23 minutes ago, Nikodije said: Danas sam negde pročitao da je u "Senkama" Bjela bezočno pokrao Vavilon Berlin. Nisam gledao Vavilon Berlin ali verujem da je istina, lik je prevejana lopuža, očigledno ništa ne ume da snimi što nije "inspirisano" tuđim radom. Pa kada ovi sitni pirati (što jeste neka vrsta lopovluka) ukradu od lopova to je moralno manji prekršaj nego kad ukradeš od poštenog čoveka i stvaraoca. nisam znao da postoji ™ za serije o serijskim ubicama. gledao sam i jednu i drugu seriju. zajednicko im je da ima serijski ubica i radnja je posle WW1
Milošica Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 (edited) @James Marshall Upravo tako. Ta priča sa krađama je jako precenjena. Edited October 15, 2021 by Milošica
zmanic Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 25 minutes ago, Nikodije said: bezočno pokrao Vavilon Berlin Prvo pogledaj ko je kada objavio koji sadržaj.
Recommended Posts