Meazza Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Gledao sam Leptiricu, uopste nije strasna sada, stavise smesna je.
Filozof manijak Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 (edited) Isti slučaj kod mene, kad sam bio dete nisam je smeo gledati do kraja koliko sam se bojao. kad sam je pogledao pre par godina, više mi je ličilo na komeNdiju nego na horor. Edited May 28, 2021 by Filozof manijak
Milošica Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 (edited) Ja sam se osvrtao da me neko ne zajaše. Edited May 28, 2021 by Milošica
Milošica Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Just now, Filozof manijak said: Tačno se vidi da si neiskusan Šta sam tad znao o tome
ultra plasticni Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Pajkula kod FCS nije prošao sa filmom Poslednji Manastir, koji se opisuje kao revizionistički vestern smešten na Kosovu
Frank Pembleton Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Pajkula kod FCS nije prošao sa filmom Poslednji Manastir, koji se opisuje kao revizionistički vestern smešten na KosovuMlađi ili stariji?[emoji12].... Shiit has hit the fan!
Filozof manijak Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 nadam se da je stariji, ne mogu ni zamisliti na šta bi ličilo jedno kinematografsko delo koje bi kreirao Leo Kontravizija.
Frank Pembleton Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 A možda je mlađi sredio[emoji769] starijem da ga finansiraju? .... Shiit has hit the fan!
ronin Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 Živ čovek...Poslednji uradak bračnoga para Milena i Oleg...Šta znam...Lament generaciji X u Beogradu...Udara u glavu i stomak...Vrhunska gluma Đuričkoa...
Frank Pembleton Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 http://www.fcs.rs/48299/FCS konkursi – Saznajte odluke o projektima u šest konkursnih kategorijaU kategoriji Sufinansiranje proizvodnje žanrovski određenih domaćih dugometražnih igranih filmova sa komercijalnim potencijalom (komercijalni repertoarski film) finansijska sredstva su dodeljena projektima: „Obuka“ Stanislave Staše Koprivice, „Bibijaka i doboršar“ Ivice Vidanovića i „Munje opet“ Radivoja Raše Andrića.U kategoriji Sufinansiranje proizvodnje domaćih dugometražnih igranih filmova finansijska sredstva su dodeljena projektima: „Bilo jednom na Istoku“ Srđana Dragojevića, „Ekskurzija“ Miroslava Terzića, „Inat“ Andrijane Stojković, „Mama“ Nikole Ležaića, „Šifra Vuk“ Miloša Škundrića i „Štelovanje“ Nemanje Ćipranića..... Shiit has hit the fan!
Duhovnost, ljubav i med Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 On 2.6.2021. at 10:18, ronin said: Živ čovek...Poslednji uradak bračnoga para Milena i Oleg...Šta znam...Lament generaciji X u Beogradu...Udara u glavu i stomak...Vrhunska gluma Đuričkoa... Они су емотивни пар? Нисам то знао. Око филма сагласан, скроз. Баш сам га пре неки дан гледао у биоскопу. (после годину и по осмелио сам се да кренем у биоскоп, фалило ми то) Као и у "Мочвари" има нечег хришћанско-митолошког што ауторски двојац хоће да поручи, да смо се много озверили као људска бића и изгубили моћ праштања и аутентичне љубави. Завршна сцена, ставио бих је у спојлер када бих знао где је спојлер опција, изгубила ми се. Углавном, чује се неки звук споља, нећу рећи какав звук (ко буде гледао, чуће) и тај звук даје завршној сцени потребну мистичност за трансформацију себичних, озверених људи у бића праштања и љубави. Дивно ми то било. 1
Recommended Posts