gospa buba Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Meni je bio dosadan. Na pola se podigoh i odoh da perem sudove. Smotano preklapanje radnje iz oktobra 1918. i 1876. (i kasnijih godina).Već mi dosadilo da gledam Lauševića u ulozi preplašenog starca (ovde čika Jove Zmaja). A mogli su makar da izbegnu nabacivanje mađarskog akcenta Peletu.pa chekaj, bilo je neko lozenje na tviteru, klasika mi i oni, samo shto nije bilo jasno koji smo koji, ali je najavljivano da videcedu, jedni od tih [emoji38]ol:sent from bubamoto
Zabalujev Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 1 hour ago, gospa buba said: pa chekaj, bilo je neko lozenje na tviteru, klasika mi i oni, samo shto nije bilo jasno koji smo koji, ali je najavljivano da videcedu, jedni od tih ol: sent from bubamoto Ma jednostavno loš film. Vikipedija nivo istorijske podloge, Šotra nivo dramatike. Šta bi neki Francuzi napravili od teme nacionalno-romantičarskog pokreta, borbe protiv imperija i ugarskih pokvarenjaka, feminizma, političkih, poslovnih i ljubavnih intriga, dvoboja, atentata... Miletić, Jaša, Milica i svi ostali, a i mi s njima, zaslužuju nešto mnogo bolje. 1
koksy Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 8 hours ago, ToniAdams said: zasto? mislim, zasto si gledo? mlados' - loodos'...
gospa buba Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Ma jednostavno loš film. Vikipedija nivo istorijske podloge, Šotra nivo dramatike. Šta bi neki Francuzi napravili od teme nacionalno-romantičarskog pokreta, borbe protiv imperija i ugarskih pokvarenjaka, feminizma, političkih, poslovnih i ljubavnih intriga, dvoboja, atentata... Miletić, Jaša, Milica i svi ostali, a i mi s njima, zaslužuju nešto mnogo bolje.neposhten odnos prema nacionalnim temama, ni prvi ni poslednji put edip. ne mogu da verujem da ja jadikujem nad nedostojnim pristupom naci temama sent from bubamoto
Misko Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 (edited) 12 hours ago, ToniAdams said: zasto? mislim, zasto si gledo? Mozda covdk voli Balasevu poetiku, pa ga je zanimalo kakvi su pokusaji prenosenja na film... Edited March 6, 2021 by Misko
renne Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Nisam znao da je remasterizovan Nešto između, konačno može normalo da se gleda. A ne ona odvratna mutba narandžasta verzija
Misko Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 On 16.3.2021. at 15:09, renne said: Nisam znao da je remasterizovan Nešto između, konačno može normalo da se gleda. A ne ona odvratna mutba narandžasta verzija da..imam ja neku svoju listu 100 filmova koje po meni treba remasterizovati, to bi i bila neka lista mojih 100..
zorglub Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 Snimanje kratkometražnog igranog filma "Čovek iz Tehnogasa" u režiji i po scenariju debitanta Vladimira Mančića završeno je u Beogradu, saopštio je Filmski centar Srbije, na čijem je konkursu ovo ostvarenje podržano.
Facundo Orellana Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 On 20.2.2021. at 17:16, MocaVukotic said: Uh, to je bilo snimanje... Gore u adi vecinski snimljeno, u tri picke materine iznad beceja, golema gradnja, vrelo leto sto stepeni, rade i mustafa.... Rakija, vino, prasici, jagnjici Ne diraj mi Adu. Colonelo je lepo objasnio. Zaštitili su film u paranoji od publike. Najžalije mi je, kada me lokalci pitaju, mnogi od njih su bili statisti na snimanju, gde bi mogli pronaći i pogledati film.
mustang Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Moze li neko na pm da mi baci link gde se gledaju nase serije i filmovi i gde mogu da nadjem juzni vetar? Hvala
Fakundo Sava Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Šteta što Sveto mesto ima samo onu vhs kopiju ,mislim se pre par dana,kada ono nađem na kioscima blueray restauraciju https://www.blu-ray.com/movies/Sveto-mesto-Blu-ray/281442/#Overview 1 1
Recommended Posts