Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

zasto?

mislim, zasto si gledo?

Posted
Meni je bio dosadan. Na pola se podigoh i odoh da perem sudove. Smotano preklapanje radnje iz oktobra 1918. i 1876. (i kasnijih godina).Već mi dosadilo da gledam Lauševića u ulozi preplašenog starca (ovde čika Jove Zmaja). A mogli su makar da izbegnu nabacivanje mađarskog akcenta Peletu.
pa chekaj, bilo je neko lozenje na tviteru, klasika mi i oni, samo shto nije bilo jasno koji smo koji, ali je najavljivano da videcedu, jedni od tih [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Posted
1 hour ago, gospa buba said:

pa chekaj, bilo je neko lozenje na tviteru, klasika mi i oni, samo shto nije bilo jasno koji smo koji, ali je najavljivano da videcedu, jedni od tih emoji38.pngol:

sent from bubamoto

Ma jednostavno loš film. Vikipedija nivo istorijske podloge, Šotra nivo dramatike. Šta bi neki Francuzi napravili od teme nacionalno-romantičarskog pokreta, borbe protiv imperija i ugarskih pokvarenjaka, feminizma, političkih, poslovnih i ljubavnih intriga, dvoboja, atentata... Miletić, Jaša, Milica i svi ostali, a i mi s njima, zaslužuju nešto mnogo bolje.

• +1 1
Posted
8 hours ago, ToniAdams said:

zasto?

mislim, zasto si gledo?

mlados' - loodos'...:sad:

Posted
Ma jednostavno loš film. Vikipedija nivo istorijske podloge, Šotra nivo dramatike. Šta bi neki Francuzi napravili od teme nacionalno-romantičarskog pokreta, borbe protiv imperija i ugarskih pokvarenjaka, feminizma, političkih, poslovnih i ljubavnih intriga, dvoboja, atentata... Miletić, Jaša, Milica i svi ostali, a i mi s njima, zaslužuju nešto mnogo bolje.
neposhten odnos prema nacionalnim temama, ni prvi ni poslednji put sad.gif

edip. ne mogu da verujem da ja jadikujem nad nedostojnim pristupom naci temama :isuse: :rolf:

sent from bubamoto

Posted (edited)
12 hours ago, ToniAdams said:

zasto?

mislim, zasto si gledo?

Mozda covdk voli Balasevu poetiku, pa ga je zanimalo kakvi su pokusaji prenosenja na  film...

Edited by Misko
  • 2 weeks later...
Posted

Nisam znao da je remasterizovan Nešto između, konačno može normalo da se gleda. A ne ona odvratna mutba narandžasta verzija

Posted

evo upravo se spremam da ga pogledam posle sto god.

Posted
On 16.3.2021. at 15:09, renne said:

Nisam znao da je remasterizovan Nešto između, konačno može normalo da se gleda. A ne ona odvratna mutba narandžasta verzija

da..imam ja neku svoju listu 100 filmova koje po meni treba remasterizovati, to bi i bila neka lista mojih 100..

• 2 weeks later...
Posted

Snimanje kratkometražnog igranog filma "Čovek iz Tehnogasa" u režiji i po scenariju debitanta Vladimira Mančića završeno je u Beogradu, saopštio je Filmski centar Srbije, na čijem je konkursu ovo ostvarenje podržano.

Covek-iz-Tehnogasa-foto-Sale-Letic-1024x

• 4 weeks later...
Posted
On 20.2.2021. at 17:16, MocaVukotic said:

Uh, to je bilo snimanje... Gore u adi vecinski snimljeno, u tri picke materine iznad beceja, golema gradnja, vrelo leto sto stepeni, rade i mustafa.... Rakija, vino, prasici, jagnjici

Ne diraj mi Adu.:dry:

Colonelo je lepo objasnio. Zaštitili su film u paranoji od publike.

Najžalije mi je, kada me lokalci pitaju, mnogi od njih su bili statisti na snimanju, gde bi mogli pronaći i pogledati film.

Posted

Moze li neko na pm da mi baci link gde se gledaju nase serije i filmovi i gde mogu da nadjem juzni vetar? 

Hvala

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Po  mom mišljenju, najbolji domaći horor.