Jimmy Kowalski Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Za titl sumnjam da ce biti dostupan za ovu priliku. To tek za DVD-Blu-ray izdanje. Tako da ces morati simultano da prevodis: "Deputy, let go your hand!" 1
MocaVukotic Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Kristina, lets go home at once! What do you mean library? Its a shelf for turshia in the kitchen! 2
Misko Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 (edited) Kad vec spominjete film, ajde neka mi neko objasni jel Gordana lazno optuzila Pepija Lakovica, ili sta, i ako jeste zasto, je li Moljac zapravo zlostavljac,ili jos jedan svaler, o cemu se tu zapravo radi? Master Sava! Cheers, my son! Edited October 2, 2020 by Misko
Misko Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Jack Sava, pardon.. You see my friend, what a school can do to a man.He could be a jack, if he like it so much! But that's not nice! You all gonna die! To die, all of you! Teachers, intelectuals,i stick you on...
Misko Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 (edited) You see, whatever I say,he outsmarts me.Miracle of a man. Edited October 2, 2020 by Misko 1
Misko Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 (edited) Kad smo se vec dotakli Markovica, njegov filmski dbi, Specijalno vaspitanje zapravo ima i duzu verziju..odavno sam cuo te price,ali sam cak u jednom momentu pomislio da sam nesto nacuo, ili da je urbana legenda u pitanju, medjutim, Markovic je licno potvrdio...jos stoji taj materijal u Kinoteci, netaknut..nikad nije emitovan kao mini serija, nije ni digitalizovan kada je digitalizovana verzija koju svi znamo, nista..prvo sam mislio da je radila cenzura, medjutim, markovic je rekao da je vreme trajanja bio problem, valjda je pravio tada bilo da doaci film ne moze da traje duze od 2 sata..e, sad, sto se mene tice, bioskopska verzija sljaka sama po sebi, ne osecam da nesto nedostaje kada gledam(za razliku od npr Undergrounda), ali, ne bi bilo lose videti i taj izbaceni materijal, posebno ako su to scene sa Bercekom ili Fehmiuom..mozda na nekom buducem Blu Rej izdanju, mozda i nikad.. Edited October 7, 2020 by Misko 1
April Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Pričao je o tome Marković, da je iskasapio film, mada ja nešto sumnjam da ćemo ikad gledati Director's cut; imao je dovoljno vremena da ga je hteo.
colonelo Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Koliko mi je poznato izbačene su scene gostovanja Voje Brajevića (igra sebe) u domu. Voja se u filmu inače pojavljuje u svega par sekundi. Izbačene su i neke scene sa Srđanom Karanovićem u ulozi milicionera.
jimi Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Izbacen je deo filma u kome domci spremaju novogodisnju priredbu i sve sto ima veze s tim. Tu se pojavilo jos nekoliko frikova iz audicije za Drustvenu igru, ukljucujuci onog tetoviranog od glave do pete sa natpisom "haj hitler" na grudima. Film je skracen zato sto su bioskopi samo izuzetno pustali filmove duze od sat i 45 (racunali su 15 minuta za praznjenje, ciscenje i punjenje sale pre sledece projekcije). Takva kopija filma postoji tj. sigurno je postojala je do privatizacije Avala filma i Goran Markovic nije imao nista protiv objavljivanja samo sto niko nije pokrenuo stvar. Ako cela verzija nije sad digitalizovana onda verovatno nema nista od toga. S obzirom da mi je ovo najomiljeniji film, voleo bih da ga pogledam celog mada ne verujem da bi duza verzija nadmasila ovu koju znamo.
Tsai Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 http://www.fcs.rs/potpisan-protokol-o-saradnji-filmskog-centra-srbije-i-srpske-pravoslavne-crkve/?fbclid=IwAR3IwqS7vBwUMd1vhaycpuxinlc8FbgC9wvfesQ-rryz4MAn1QtR0vo4514 Iran, polako ali sigurno 1
copkillah Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 48 minutes ago, Tsai said: http://www.fcs.rs/potpisan-protokol-o-saradnji-filmskog-centra-srbije-i-srpske-pravoslavne-crkve/?fbclid=IwAR3IwqS7vBwUMd1vhaycpuxinlc8FbgC9wvfesQ-rryz4MAn1QtR0vo4514 Iran, polako ali sigurno Ako bi ostalo na ovome, bilo bi ok pretpostavljam: Quote Ovim protokolom se projektima podržanim od strane Filmskog centra Srbije olakšava pristup i korišćenje materijalnih, kulturnih i duhovnih dobara kojima raspolaže Srpska pravoslavna crkva, a koji su neophodni za njihovu realizaciju. Filmski centar Srbije će razmatrati zahteve za korišćenje dobara SPC i potom ih prosleđivati Patrijaršijskoj upravnoj kancelariji Srpske pravoslavne crkve.
Tsai Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 u teoriji da, u praksi imacemo Bokane u komisijama za razvoj scenarija i produkciju...
Frank Pembleton Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 u teoriji da, u praksi imacemo Bokane u komisijama za razvoj scenarija i produkciju...Mislim da su Bokani[emoji769] već tu.A inače jedan kolega čeka neko snimanje koje je zastalo čekajući ovo... .... Shiit has hit the fan!
Tsai Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 Just now, Frank Pembleton said: Mislim da su Bokani već tu. A inače jedan kolega čeka neko snimanje koje je zastalo čekajući ovo... .... Shiit has hit the fan! kako kad. nekad su komisije zapravo i ok, ali sve ide ka unistavanju toga, naravno
Recommended Posts