SNARC Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Mad Max 2.. Gibson otvara konzervu psece hrane i klopa u velikim zalogajima.. Sramim se priznati ali uvek se pitam..koliko mora da je sjajna ta hrana za pse koju jede
Fakundo Sava Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Gibson i u Smrtnosnom oružju gricka hranu za pse. A najveći foodfetish imaju korejanci ,u svakom filmu ima po nekoliko scena kako srču one nudle ili se dave hobotnicama Prvi gurman italijanske kuhinje Toni Soprano,koliko se taj najeo lazanja,makarona,spageta....stavljao je na muku mene i moju jetrenu paštetu
mustang Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 1 hour ago, SNARC said: Mad Max 2.. Gibson otvara konzervu psece hrane i klopa u velikim zalogajima.. Sramim se priznati ali uvek se pitam..koliko mora da je sjajna ta hrana za pse koju jede ko jetrena pasteta bio je neki film gde stalno nesto zvacu, morala da prekinem, ubi misofonija
zmanic Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 (edited) 1 hour ago, SNARC said: uvek se pitam..koliko mora da je sjajna ta hrana za pse koju jede Ne sramim se da priznam da sam probao, ili makar liznuo, od svega što moji psi jedu, naročito kad nešto neće da jedu ili mrnjave. Te konzerve imaju ukus nezačinjene švargle ili kavurme: mleveni mesni otpaci svega i svačega , oblikovani u ćevape i zatopljeni u mast ili loj. PS Ne žellite da znate šta je to u stvari. Edited April 26, 2018 by zmanic
Ras Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 1 hour ago, Fakundo Sava said: A najveći foodfetish imaju korejanci ,u svakom filmu ima po nekoliko scena kako srču one nudle ili se dave hobotnicama plus jedan za lubenice
fikret selimbašić Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 2 hours ago, MocaVukotic said: ima i spot borisa novkovića nekokandiranovoćesvakenoćitimidolazišusne Kandirano voće, blago Hissara, iz Prokuplja. 4 hours ago, James Marshall said: Nešto krka, neki gulaš, nešto na drvenu kašiku. I lebac neki kida. Traje scena ko gladna godina, mučno do jaja. A Tuko mastan od nekog batka, kad ih zovne Li Van Klif u svoje odaje su u vojsci. Ima i ovo, dosta slično.
pantelia Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Ja sam kao klinac zapamtio scenu kad Bane Bumbar jede u Vrucem Vetru, kad Surda upoznaje Vesnu Cipcic... Vidi se da covek uziva, onaj tartar sos ili sta god mu samo kaplje...
Matilda Ivancic Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 ja zapamtih kusanje sampita izgladnelih partizana krstovica i vojnovica, nesretnu glumu i repliku polako more, prepoznace nas po gladi dvoboj za juznu prugu
ToniAdams Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 A kad u kamiondzijama paja uzme dva leba, pola teleta i galon čorbastog a jare prazan sendvič :(
Duci Simonovic Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 U vruc vetar kad bobi odvede surdu na klopu, bobi imo neku zajebanu porudzbinu sa palacinkama u satou na kraju a surda neki bezveze sendvic. Kako rekao bobi - kad sam u bedaku potrebno mi je malo luksuza
ToniAdams Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Pa da. Ko to plaća? Ameriken ekspres. Dal im se to isplati? U mom slučaju sigurno ne.
renne Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 I kad Ljubiša i Boris jedu nekoliko puta u Neretvi, na kraju im ostanu i nedovršene konzerve pored nadgrobih spomenika
renne Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Dušan Janićijević u Pukovnikovici kad jede leba, sira i mladoga luka
gospa buba Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Obedovanje je od 4:09kad jede kvantni fizichar na kraju keks, odmah posle samoubistva.i pojedite si doboshicu da se ne baci [emoji38]sent from bubamoto
Recommended Posts