nisam ja Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 9 minutes ago, zakintos said: Mislim da je ipak italijanska bez premca, sto se toga tice. Tipican predstavnik bi bio film Marka Fererija - Veliko zdranje iz 1973. Od nas upecatljiva mi je scena u Petrijinom vencu kad Marko Nikolic onaku uz corbas' pasulj, razlaze Petriji kako je falicna i da seoskom domacinstvu treba zena koja radja... nisu loši ni mađari. al ne mogu sad da nađem klip. Szindbád 1971.
James Marshall Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Meni je ultimativni omaž klopi i spremanju iste kod Ang Lija u "Klopa, piće, čovek, žena"
MocaVukotic Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 sa te strane, zanimljiv je i cook, thief... inače je sranje.
zakintos Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 25 minutes ago, nisam ja said: nisu loši ni mađari. al ne mogu sad da nađem klip. Szindbád 1971. Odlican je Sinbad! Scena u gostionici je remek-delo i kada kaze gostionicaru: "gazda mora da je bogat covek - jer ne stedi na peni od piva :-) Fenomenalno!
colonelo Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 15 hours ago, stoka said: ...na primer, motiv pucanja iz vatrenog oružja u par koji vodi ljubav na krevetu pojavljuje se u filmovima "Tragovi crne devojke" i "Život je lep" ... Oba ova filma su rađena po motivima proze Aleksandra Tišme, najviše ''Nasilju''...
braca Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 5 hours ago, James Marshall said: Meni je ultimativni omaž klopi i spremanju iste kod Ang Lija u "Klopa, piće, čovek, žena" Ovo je isto remek delo što se klope tiče
ToniAdams Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 2 hours ago, slepa živana said: u raljama života svi stalno nešto mrmaju kakav smekerski omaz mome postu
Meazza Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 On 25.4.2018. at 13:58, zakintos said: Mislim da je ipak italijanska bez premca, sto se toga tice. Tipican predstavnik bi bio film Marka Fererija - Veliko zdranje iz 1973. Od nas upecatljiva mi je scena u Petrijinom vencu kad Marko Nikolic onaku uz corbas' pasulj, razlaze Petriji kako je falicna i da seoskom domacinstvu treba zena koja radja... I u spageti vesternima se dosta jede. (Trilogia del dollaro.)
ToniAdams Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Li van klif ždere beše neki pasulj pre nego što pobije onu familiju.
James Marshall Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Nešto krka, neki gulaš, nešto na drvenu kašiku. I lebac neki kida. Traje scena ko gladna godina, mučno do jaja. A Tuko mastan od nekog batka, kad ih zovne Li Van Klif u svoje odaje su u vojsci.
ToniAdams Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Hehe masni tuko, jedino sexije stvorenje od besingerke u devetipo nedelja kad glaba feferonku
MocaVukotic Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 ima i spot borisa novkovića nekokandiranovoćesvakenoćitimidolazišusne
Recommended Posts