April 25, 20186 yr 9 minutes ago, zakintos said: Mislim da je ipak italijanska bez premca, sto se toga tice. Tipican predstavnik bi bio film Marka Fererija - Veliko zdranje iz 1973. Od nas upecatljiva mi je scena u Petrijinom vencu kad Marko Nikolic onaku uz corbas' pasulj, razlaze Petriji kako je falicna i da seoskom domacinstvu treba zena koja radja... nisu loši ni mađari. al ne mogu sad da nađem klip. Szindbád 1971.
April 25, 20186 yr Meni je ultimativni omaž klopi i spremanju iste kod Ang Lija u "Klopa, piće, čovek, žena"
April 25, 20186 yr 25 minutes ago, nisam ja said: nisu loši ni mađari. al ne mogu sad da nađem klip. Szindbád 1971. Odlican je Sinbad! Scena u gostionici je remek-delo i kada kaze gostionicaru: "gazda mora da je bogat covek - jer ne stedi na peni od piva :-) Fenomenalno!
April 25, 20186 yr 15 hours ago, stoka said: ...na primer, motiv pucanja iz vatrenog oružja u par koji vodi ljubav na krevetu pojavljuje se u filmovima "Tragovi crne devojke" i "Život je lep" ... Oba ova filma su rađena po motivima proze Aleksandra Tišme, najviše ''Nasilju''...
April 25, 20186 yr 5 hours ago, James Marshall said: Meni je ultimativni omaž klopi i spremanju iste kod Ang Lija u "Klopa, piće, čovek, žena" Ovo je isto remek delo što se klope tiče
April 26, 20186 yr 2 hours ago, slepa živana said: u raljama života svi stalno nešto mrmaju kakav smekerski omaz mome postu
April 26, 20186 yr On 25.4.2018. at 13:58, zakintos said: Mislim da je ipak italijanska bez premca, sto se toga tice. Tipican predstavnik bi bio film Marka Fererija - Veliko zdranje iz 1973. Od nas upecatljiva mi je scena u Petrijinom vencu kad Marko Nikolic onaku uz corbas' pasulj, razlaze Petriji kako je falicna i da seoskom domacinstvu treba zena koja radja... I u spageti vesternima se dosta jede. (Trilogia del dollaro.)
April 26, 20186 yr Nešto krka, neki gulaš, nešto na drvenu kašiku. I lebac neki kida. Traje scena ko gladna godina, mučno do jaja. A Tuko mastan od nekog batka, kad ih zovne Li Van Klif u svoje odaje su u vojsci.
April 26, 20186 yr Hehe masni tuko, jedino sexije stvorenje od besingerke u devetipo nedelja kad glaba feferonku