kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 da i mrtav ladan i ono sa srećkom
gospa buba Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 e, a ja volem eskobara ostale ne znam. sent from bubamoto
ToniAdams Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da i mrtav ladan i ono sa srećkom realno da sam vlast placao bi mi 700posto poreza
James Marshall Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 (edited) Meni je prva asocijacija na njegove filmove da su do jaja plitki. Nisu to filmovi sa nekim ultradebilnim sadržajem, ono, da su to neki veliki transferi neprijatnosti (kao recimo one neke limunade tipa "Skoro sasvim obična priča" ili budalaštine tipa "Kazino kabare" ili "Svemirci..." ), ali ja zaista niti u jednom njegovom filmu nisam vidio ništa spektakularno, ništa što bi mi izazvalo reakciju "e svaka mu čast, jest ovo smislio, meni to nikad ne bi palo na pamet, zato je on filmadžija a ja nisam", jednostavno sve je to u nekom domenu očekivanog, laganog, što bi svako ko je završio FDU mogao da uradi, prilično flah i mnjah. Edited January 27, 2018 by James Marshall
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 2 minutes ago, ToniAdams said: realno da sam vlast placao bi mi 700posto poreza što?
ToniAdams Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 jamese, ti si cigan, jel stvarno ona voli zvezdu medju vama ima kultni status?
ToniAdams Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Just now, kud u maglu Simoviću said: što? pa ne smem da ga ubijem, a mora nekako da ga sprecim da zagadjuje stratosferu onim glupostima
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 1 minute ago, ToniAdams said: pa ne smem da ga ubijem, a mora nekako da ga sprecim da zagadjuje stratosferu onim glupostima huh. ja reko ja. kul je debeli
James Marshall Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 4 minutes ago, ToniAdams said: jamese, ti si cigan, jel stvarno ona voli zvezdu medju vama ima kultni status? daj koji ti je, nemoj me u sitne sate zajebavat.
James Marshall Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Što nije u vezi sa činjenicom da su mu filmovi go kurac kao i 97% srpske postratne produkcije.
ToniAdams Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 daj nemojte zajebavati, ono sto radi nema nikakvog smisla
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 ma naravno da su mu filmovi sranje, manje ili veće al je on kul tip, nikad nije dobacio do celovečernjeg filma. što kaže moca vukotić sve ovo su tv filmovi
Recommended Posts