slepa živana Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Staroslovenskom ili slavjanoserbskom? na slavjanoengleskom :D
kud u maglu Simoviću Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 и ја слутим рецимо ова сцена кад лист плови потоком у оригиналу би могла да траје седам и по минута. то би било одличноto bi više bio citat tarkovskog, pa bi ih optužili za plagijat
koksy Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 mene sve ovo podseća na 'nisam čitao "Labudnjaču" al znam da je sranje'. tako ste udarali i po poslednjem (i pretposlednjem) Kusturici a čo'jek napravio vrh filmove.????
April Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Izvrstan tekst Jurice Pavičića o sličnostima hajke na crni talas 1969. i hajke na novi hrvatski film iz 2017.
ToniAdams Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 mene sve ovo podseća na 'nisam čitao "Labudnjaču" al znam da je sranje'. tako ste udarali i po poslednjem (i pretposlednjem) Kusturici a čo'jek napravio vrh filmove. +1 samo zato sto je uspesan srbin pravoslavac iz sarajeva
koksy Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 fala brate na podršci. evo već mesec dana iščekujem. :(
ToniAdams Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 pa kad pises suvise intelektualno pa mi treba vremena da izanaliziram
kurjak92 Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Sa snimanja filma "Balkanske međe" Iako nije želeo mnogo da otkriva ni o zapletu ni o svojoj ulozi, Miloš nam je rekao da igra srpskog vojnika dobrovoljca koji se bori protiv terorističke organizacije, takozvane Oslobodilačke vojske Kosova i dodaje da je film već sada "dogovoren" u 20 zemalja, a najverovatnije i prodat za tamošnju bioskopsku distribuciju. - Imaće dobro pokriće i biće prikazan širom sveta, što će doprineti tome da se na neki način čuje i naša strana – ocenio je Biković. KAKO SU RUSI ZAUZELI AERODROM U PRIŠTINI Biković ekranizuje jedan od ključnih događaja iz vremena NATO bombardovanja http://www.blic.rs/c67zy9l Послато са F3311 уз помоћ Тапатока
koksy Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 mislim da, biće to veliki film. ali, za svaki slučaj, sačekaćemo i Tonijevo mišljenje. mesec-dva, po prilici.
ToniAdams Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 oho, film o snimanju filma, metaćinema, bice to super
pantelia Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Sa snimanja filma "Balkanske međe" Iako nije želeo mnogo da otkriva ni o zapletu ni o svojoj ulozi, Miloš nam je rekao da igra srpskog vojnika dobrovoljca koji se bori protiv terorističke organizacije, takozvane Oslobodilačke vojske Kosova i dodaje da je film već sada "dogovoren" u 20 zemalja, a najverovatnije i prodat za tamošnju bioskopsku distribuciju. - Imaće dobro pokriće i biće prikazan širom sveta, što će doprineti tome da se na neki način čuje i naša strana – ocenio je Biković. KAKO SU RUSI ZAUZELI AERODROM U PRIŠTINI Biković ekranizuje jedan od ključnih događaja iz vremena NATO bombardovanja http://www.blic.rs/c67zy9l Послато са F3311 уз помоћ Тапатока graju Miloš Biković, Goša Kucenko, Anton Pampušni, Milena Radulović, Gojko Mitić, Aleksandar Radojičić, Miodrag Radonjić Ovo onaj nas Vinetu?
slepa živana Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 zašto se ovako bizarno izražavaš? obuzme me očaj kad pročitam ovakve stvari.
Bujodrag Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Pokažite malo poštovanja, Biković je otvorio Dnevnog tupana. That's no small feat.
Recommended Posts