Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

Staroslovenskom ili slavjanoserbskom?  :fantom:

na slavjanoengleskom :D

Posted

и ја слутим рецимо ова сцена кад лист плови потоком у оригиналу би могла да траје седам и по минута. то би било одлично

to bi više bio citat tarkovskog, pa bi ih optužili za plagijat
Posted

mene sve ovo podseća na 'nisam čitao "Labudnjaču" al znam da je sranje'.

tako ste udarali i po poslednjem (i pretposlednjem) Kusturici a čo'jek napravio vrh filmove.????

• 1 month later...
Posted

mene sve ovo podseća na 'nisam čitao "Labudnjaču" al znam da je sranje'.

tako ste udarali i po poslednjem (i pretposlednjem) Kusturici a čo'jek napravio vrh filmove.

+1 samo zato sto je uspesan srbin pravoslavac iz sarajeva

Posted

fala brate na podršci. evo već mesec dana iščekujem. :(

Posted

pa kad pises suvise intelektualno pa mi treba vremena da izanaliziram

Posted

Sa snimanja filma "Balkanske međe"

Iako nije želeo mnogo da otkriva ni o zapletu ni o svojoj ulozi, Miloš nam je rekao da igra srpskog vojnika dobrovoljca koji se bori protiv terorističke organizacije, takozvane Oslobodilačke vojske Kosova i dodaje da je film već sada "dogovoren" u 20 zemalja, a najverovatnije i prodat za tamošnju bioskopsku distribuciju.

- Imaće dobro pokriće i biće prikazan širom sveta, što će doprineti tome da se na neki način čuje i naša strana – ocenio je Biković.

KAKO SU RUSI ZAUZELI AERODROM U PRIŠTINI Biković ekranizuje jedan od ključnih događaja iz vremena NATO bombardovanja http://www.blic.rs/c67zy9l

Послато са F3311 уз помоћ Тапатока

Posted

mislim da, biće to veliki film.

ali, za svaki slučaj, sačekaćemo i Tonijevo mišljenje. mesec-dva, po prilici.

Posted

oho, film o snimanju filma, metaćinema, bice to super

Posted

Sa snimanja filma "Balkanske međe"

Iako nije želeo mnogo da otkriva ni o zapletu ni o svojoj ulozi, Miloš nam je rekao da igra srpskog vojnika dobrovoljca koji se bori protiv terorističke organizacije, takozvane Oslobodilačke vojske Kosova i dodaje da je film već sada "dogovoren" u 20 zemalja, a najverovatnije i prodat za tamošnju bioskopsku distribuciju.

- Imaće dobro pokriće i biće prikazan širom sveta, što će doprineti tome da se na neki način čuje i naša strana – ocenio je Biković.

KAKO SU RUSI ZAUZELI AERODROM U PRIŠTINI Biković ekranizuje jedan od ključnih događaja iz vremena NATO bombardovanja http://www.blic.rs/c67zy9l

Послато са F3311 уз помоћ Тапатока

graju Miloš Biković, Goša Kucenko, Anton Pampušni, Milena Radulović, Gojko Mitić, Aleksandar Radojičić, Miodrag Radonjić

Ovo onaj nas Vinetu?

Posted

zašto se ovako bizarno izražavaš?

obuzme me očaj kad pročitam ovakve stvari.

Posted

Pokažite malo poštovanja, Biković je otvorio Dnevnog tupana. That's  no small feat.