Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

Gavrane/Gačke i dalje čujem kad se okupljaju rano ujutro ovde kod Vuka i piče ka  Borči, kao što sam nekad s dedom išao na pecanje. 

Ali, nema vrabaca. Imao sam punu lipu ali su je glupe babetine isekle.

Posted

bas malo je vrabaca a zapravo su najveci carevi

Posted

http://youtu.be/mVi4XG9FFbA

Košutnjak film predstavlja zvanični trejler za film "Princ Rastko srpski". Prvi film o odrastanju najvažnije ličnosti srpske istorije, Rastku Nemanjiću.

Režija: Miroslav Lekić
Scenario: Milovan Vitezović
Glumci: Filip Hajduković (Rastko Nemanjić), Žarko Laušević (Stefan Nemanja), Nataša Ninković (njegova supruga Ana), Miodrag Krivokapić Brik (brat Stefana Nemanje knez Miroslav), Igor Đorđević (Vukan Nemanjić), Sloboda Mićalović (Vukanova supruga Katalena), Miloš Timotijević (Stefan Prvovenčani), Nina Janković (supruga Stefana Prvovenčanog Evdokija), Dragan Petrović Pele (učitelj), Ljuba Bandović (čelnik Vojin). 

Pri kraju dvanaestoga veka sigurno je princ Rastko furao ovakvu frizuru :fantom:

Posted

Mislim da u bgd nema gavranova nego samo vrana

Posted

ja to sve mesam, ali sam siguran da se slicna rasprava vodila najmanje vec tri puta na forumu :D

Posted

Prosto ih je razlikovati: gavran je muško, vrana je žensko. :Jova:

Posted

Ma, svi su isti.

A vrapci su carevi.

I smeju nam se iza ledja.

Posted

al kako vesto ovaj degenerik u drugoj sceni zonglira sa jednim kamenom

Posted

kostimi su baš odvratni, a štitovi se cakle  :isuse:

a onaj beli konj je u svakoj sceni  :lolol:

Posted

Pa kad su platili iznajmljivanje konja, daj da se iskoristi svaki dinar i svaki minut

Posted

uzasni su kostimi, uzasni. kapiram da se autenticniji mogu videti na maskenbalu u kst, ako to i dalje postoji.

nije film o zanzibaru, makar mogu da lako nadju kako su izgledali tadasnji srpski oklopi i odeca uopste.

Posted

Mislim da se više oko kostima cimaju oni kosplejeri, oni to makar rade s ljubavlju, ovo je odrađivanje na nivou školskih predstava

Posted

svirate qrcu, slutim da biće ovo veliki film.

Toni glupanine, ona tica uopšte nije gavran.

уватили сте се за птицу ко мутави

и ја слутим на велико. рецимо ова сцена кад лист плови потоком у оригиналу би могла да траје седам и по минута. то би било одлично. моја једина замерка је што говоре српски. звучи јадно. боље би било на било ком другом језику. макар измишљеном. то би нас извукло.

Pri kraju dvanaestoga veka sigurno je princ Rastko furao ovakvu frizuru :fantom:

а има мало и то блоковско наглашавање у говору.

Posted

и ја слутим на велико. рецимо ова сцена кад лист плови потоком у оригиналу би могла да траје седам и по минута. то би било одлично. моја једина замерка је што говоре српски. звучи јадно. боље би било на било ком другом језику. макар измишљеном. то би нас извукло.

Staroslovenskom ili slavjanoserbskom?  :fantom: