April Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Konačno odgledao Ogrestin 'S one strane'. Meni super. Najbolja domaćica mnogo godina unazad. A poješću sve što sam nasrao o Lazi Ristovskom. Nije on zaboravio da glumi, nego samo malo voli pare i prodaje manirizam koji je ionako sam stvorio. Zapravo može da odglumi šta god se od njega traži, pa neka režiser razmisli šta mu treba od Laze. Druga je stvar što mu se serem u ton film i želim da se vrati u pozorište. A Ksenija Marinković je iz pozorišta samo svratila na film i pokidala za sve pare.
zakintos Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Pogledao sam: Tople godine 1966 Dragoslava Lazića. Preporuka! Sjajan film, scenario po meni najbolji tandem Mihić-Kozomora. A i režija je besprekorna, gluma Bekima, i malo poznate Ane Matić je fenomenalna... Ne znam što nije nastavio reditelj tim stilom, ne ide mi u glavu da je posle snimao Sekulu...
Molder Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Pre neko veče je bio film "Pored mene" na PTC-u. Ima sad već i na trafikama. Preporuka za sve koji nisu gledali!
giuseppe Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Pogledao ga na odloženom SBB gledanju, mislim da ga još ima. Meni skroz ok. Svakako bolji od Šišanja, a Šejtana gledo nisam.
*edited by mod Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Odgedao i ja danas. Meni bolji i od Vlaznosti i od Šišanja. Malo nedorecen na kraju ali realno ni ne znam kako bi onakav film zavrsio da to bude kao zaokruzeno. Inace je ceo film dosta verno prikazao sve to. Ja sam bio maturant pre 12 godina i minus drustvene mreze to je manje vise to.
Reaktor Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Ja sam gledao na mahove ceo i nije dojmio. Kad je krenuo zaplet očekivao sam neke kurfućice i čupakabre po školskim hodnicima, a kad ono - tjorak. Film priča o realnosti, a bazira se na potpuno nerealnoj situaciji. Ne volem.
boshoku Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 meni užasan - usiljeni dijalozi, stereotipni karakteri... isti nivo ko šišanje ko njemu daje novce za snimanje ovakvih sranja? ministarstvo, čitaj mi na porezu?
giuseppe Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Mislim da je Ministarstvo, za ovaj poslednji bar. Stereotipni karakteri - pa, takvi su tinejdžeri jbga, i po američkim filmovima. Gledaj The Breakfast Club, to je bar slična tematika: imaš štrebera, jock-a (sportistu), razrednu ljepoticu, razrednu neprilagođenu; klanove, ovo ono. Ovde je samo dosoljeno navijačima, obrazovcima i ostalim srpskim specijalitetima.
boshoku Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 (edited) joj, jbt, asocijacija na brekfest klab je vidljiva iz satelita, al nemogućnost dijaloški kontinuiranog rešenja prlikom snimanja scenarija, prosto iritira - liči na bolji život, il nešto tako kome se sviđa, kul Edited January 24, 2017 by boshoku
Frank Pembleton Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Šta je to bilo neko "kvalitetno" napušavanje povodom izbora domaćih filmova za FEST? Mala bara , puno krokodila... ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Ja zakačio na tw , nađi filipovića koji je selektor... BTW, jel ima topic o festu? ....shit has hit the fan...
Recommended Posts